קושימומחה
מוכן ב2 שעות, 30 דק.
מנות24
ציון בריאות4
מגזין

גפילטע פיש

גפילטע פיש
גפילטע פיש הוא חלב חינם ו pescatarian מתאבנים. חלק אחד של המנה הזאת מכיל בערך 10 גרם חלבון 2 גרם של שומן, וסך הכל 70 קלוריות. המתכון הזה מכסה %6 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. והוא יספק כ 24 מנות. זמן הכנת המתכון כ 2 שעות ו -30 דקות. מתכון זה אופייני למטבח היהודי. אם יש לכם מלח כשר, גרידת לימון, ביצים וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. נסו גפילטע פיש פטה, דג גפילטע אדום, ו מתכון גפילטע פיש (מתכונים דומים).

הוראות

1
מניחים את מלאי הדגים בתוך סיר גדול, רחב ולהביא לרתיחה מעל חום בינוני. להפחית את החום בינוני נמוך ולשמור על רתיחה נמוכה.
מרכיבים שתצטרך
מלאי דגיםמלאי דגים
ציוד שתשתמש בו
6 אונקיות רוסטביף פרוס במעדנייה, חתוך לרצועות6 אונקיות רוסטביף פרוס במעדנייה, חתוך לרצועות
2
מניחים את הבצל, גזר, גזר גזר לבן במעבד מזון מצויד מצורף להב. תהליך עד הירקות קצוץ דק מאוד, לעצור כדי לגרד את הצדדים של הקערה לפי הצורך, על 1 דקה בסך הכל.
מרכיבים שתצטרך
1 1/2 כוסות שיני שום, שמורות משמן שום1 1/2 כוסות שיני שום, שמורות משמן שום
גזר לבןגזר לבן
1/2 עד 1 אננס (תלוי בגודל), קלוף וחתוך לחתיכות של 1/2 אינץ', לשטוף ולשמור עלים יפים, לקישוט1/2 עד 1 אננס (תלוי בגודל), קלוף וחתוך לחתיכות של 1/2 אינץ', לשטוף ולשמור עלים יפים, לקישוט
20 פרוסות זוקיני דקות20 פרוסות זוקיני דקות
ציוד שתשתמש בו
(כגון ביסקוויטים מארי)(כגון ביסקוויטים מארי)
אריזות תערובת פודינג וניל ללא שומן וללא סוכר (כגון Jell-O®)אריזות תערובת פודינג וניל ללא שומן וללא סוכר (כגון Jell-O®)
3
מעבירים לקערה גדולה ומניחים בצד.
ציוד שתשתמש בו
אריזות תערובת פודינג וניל ללא שומן וללא סוכר (כגון Jell-O®)אריזות תערובת פודינג וניל ללא שומן וללא סוכר (כגון Jell-O®)
4
חותכים את הדג לחתיכות 1-1 / 2 אינץ'.
מרכיבים שתצטרך
Cippolini, בצל מתוק איטלקי קטן בצורת שטוח, קלוף ופרוס דקCippolini, בצל מתוק איטלקי קטן בצורת שטוח, קלוף ופרוס דק
5
מניחים חצי ממנו במעבד מזון ותהליך עד כדור נוצר, על 30 שניות.
ציוד שתשתמש בו
(כגון ביסקוויטים מארי)(כגון ביסקוויטים מארי)
6
להעביר את הכדור לקערה עם הירקות ולחזור עם הדגים הנותרים.
מרכיבים שתצטרך
1 1/2 כוסות שיני שום, שמורות משמן שום1 1/2 כוסות שיני שום, שמורות משמן שום
Cippolini, בצל מתוק איטלקי קטן בצורת שטוח, קלוף ופרוס דקCippolini, בצל מתוק איטלקי קטן בצורת שטוח, קלוף ופרוס דק
ציוד שתשתמש בו
אריזות תערובת פודינג וניל ללא שומן וללא סוכר (כגון Jell-O®)אריזות תערובת פודינג וניל ללא שומן וללא סוכר (כגון Jell-O®)
7
מפזרים את תערובת הדגים וירקות עם ארוחת המצות.
מרכיבים שתצטרך
1 כף חומץ שרי או מיץ לימון1 כף חומץ שרי או מיץ לימון
1 1/2 כוסות שיני שום, שמורות משמן שום1 1/2 כוסות שיני שום, שמורות משמן שום
Cippolini, בצל מתוק איטלקי קטן בצורת שטוח, קלוף ופרוס דקCippolini, בצל מתוק איטלקי קטן בצורת שטוח, קלוף ופרוס דק
8
מוסיפים את הביצים, גרידת לימון, מיץ לימון, ומלח ופלפל נמדדים. באמצעות ידיים נקיות, לערבב עד בשילוב (לא לסחוט או overwork). כדי לטעום לתיבול, ליצור קציצה קטנה ולגנוב אותו במניות הדגים עד המשרד מבושל דרך. לטעום את הקציצה ולהוסיף יותר מלח ופלפל לתערובת הדגים לפי הצורך. חזור על מבחן התיבול לפי הצורך.באמצעות ידיים רטובות ומדד 1/4 כוס, יוצרים את תערובת הדגים לתוך אליפסות באורך 3 אינץ'.
מרכיבים שתצטרך
1 כוס אורז בר, שטוף היטב1 כוס אורז בר, שטוף היטב
1 שאלוט, מגורר או טחון1 שאלוט, מגורר או טחון
מלאי דגיםמלאי דגים
כסף ללא נעלייםכסף ללא נעליים
1/8 כפית כל טימין מיובש, בזיליקום ורוזמרין, כתוש1/8 כפית כל טימין מיובש, בזיליקום ורוזמרין, כתוש
2 כפות לימון סחוט טרי, או לפי הטעם2 כפות לימון סחוט טרי, או לפי הטעם
Cippolini, בצל מתוק איטלקי קטן בצורת שטוח, קלוף ופרוס דקCippolini, בצל מתוק איטלקי קטן בצורת שטוח, קלוף ופרוס דק
9
מניחים על תבנית אפייה.בעדינות למקם את אליפסות במלאי רותח. מכסים במכסה הדוק ומבשלים עד המשרד מבושל דרך, על 10 דקות. באמצעות כף מחוררת, להסיר בזהירות את אליפסות מן המניה ולהעביר גיליון אפייה נקי כדי מגניב.
מרכיבים שתצטרך
1 כף גדושה פלפל לבן1 כף גדושה פלפל לבן
ציוד שתשתמש בו
Ball® או Kerr® Pint עם מכסים ורצועותBall® או Kerr® Pint עם מכסים ורצועות
ציפוי וניל של Pillsbury® Creamy Supreme®ציפוי וניל של Pillsbury® Creamy Supreme®
10
יוצקים את המניה דרך מסננת בסדר רשת להגדיר מעל קערה גדולה חסינת חום, להשליך את המוצקים. אפשר למניה להתקרר לטמפרטורת החדר.בינתיים, מניחים את דג גפילטע מקורר במיכל גדול עם מכסה הידוק להכניס למקרר. כאשר המניה הוא מגניב, לשפוך אותו לתוך המיכל עם דג gefilte, לוודא שהם שקועים. מכסים ומקררים לפחות 1 שעה ועד overnight.To מגישים, להשתמש בכף מחוררת כדי להעביר את גפילטע דגים מן המניה למגש.
מרכיבים שתצטרך
1 כף גדושה פלפל לבן1 כף גדושה פלפל לבן
Cippolini, בצל מתוק איטלקי קטן בצורת שטוח, קלוף ופרוס דקCippolini, בצל מתוק איטלקי קטן בצורת שטוח, קלוף ופרוס דק
ציוד שתשתמש בו
עם עצמות, עור על, ירכיים ורגליים של עוףעם עצמות, עור על, ירכיים ורגליים של עוף
Ball® או Kerr® Pint עם מכסים ורצועותBall® או Kerr® Pint עם מכסים ורצועות
אריזות תערובת פודינג וניל ללא שומן וללא סוכר (כגון Jell-O®)אריזות תערובת פודינג וניל ללא שומן וללא סוכר (כגון Jell-O®)
11
מגישים עם מיונז חזרת סלק או שמיר-חזרת, אם משתמשים.
מרכיבים שתצטרך
חזרתחזרת
1 מלפפון אנגלי, קלוף, זרע ופרוס דק1 מלפפון אנגלי, קלוף, זרע ופרוס דק
סלק, אדום, זהוב, או Chioggia או כל שילובסלק, אדום, זהוב, או Chioggia או כל שילוב
שמירשמיר

יין מומלץ: פינו גריג ' יו., Gruener Veltliner, פינו נואר

פינו גריג ' יו, גרונר ולטלינר ופינו נואר הם הבחירה הראשונה שלי לדגים. דגים מגוונים כמו יין, אז קשה לבחור יינות שהולכים עם כל דג. יין לבן פריך, כגון פינו גריג ' יו או גרינר ולטלינר, יתאים לכל דג לבן בטעם עדין. דגים בשרניים, בטעם חזק כגון סלמון וטונה יכולים אפילו להתמודד עם יין אדום בהיר, כגון פינו נואר. יין אחד אתה יכול לנסות הוא סנטה Margherita פינו Grigio. יש לו 4.5 מתוך 5 כוכבים ובקבוק עולה בערך 26 דולר.
סנטה מרגריטה פינו גריג ' יו
סנטה מרגריטה פינו גריג ' יו
קש חיוור בצהוב. ניחוח נקי, פריך עם רמזים אינטנסיביים אך אלגנטיים של חבושים. פרי טרי והרמוני מופעל על ידי מתיקות קלה עם גימור ארוך מלא טעם עדין, חריף.