לעולם לא תוכלו לקבל יותר מדי מתכוני תוספות, אז נסו גרטן בטטה. מנה אחת מכילה 452 קלוריות, 16 גרם חלבון, ו 25 גרם שומן. המתכון הזה מכסה 19% של הדרישות היומיות שלך של ויטמינים ומינרלים. מתכון זה משמש 6. מתכון זה מן הטעם של הבית יש 1 אוהדים. מההכנה לצלחת, המתכון הזה מסתובב 55 דקות. גשו לסופר וקנו חלב, פירורי לחם פנקו, בצל, ועוד מספר מצרכים לעשות את זה היום. החלטנו את המתכון הזה מגיע ציון כפית של 44%. הציון הזה די טוב. נסו גראטין דאופינואה בטעם מרווה עם תפוח אדמה, בטטה ותפוח אדמה, גראטן בטטה, ו גראטן בטטה (מתכונים דומים).
הוראות
1
בסיר גדול הקפיצו בצל ושום בחמאה; מבשלים עד שהם רכים.
מרכיבים שתצטרך
תוספת מוקצפת ודובדבני מרשינו עם גבעולים, לא חובה
צרור תרד טרי (בערך
20 פרוסות זוקיני דקות
ציוד שתשתמש בו
מלח כשר, מחולק, ועוד לזילוף
2
מקציפים פנימה את הקמח, המלח והפלפל עד לקבלת תערובת אחידה. מוסיפים בהדרגה את החלב. מביאים לרתיחה; מבשלים ומערבבים 2 דקות או עד להסמכה.
מרכיבים שתצטרך
1 כוס אורז בר, שטוף היטב
לוראן מטבח מקצועי®
2 כוסות גבינות מעורבות מגוררות, כמו גבינות לטאקו
ציוד שתשתמש בו
לימון סחוט טרי, או לפי הטעם
3
מסירים מהאש; מערבבים פנימה את הבטטות והחזרת.
מרכיבים שתצטרך
2 בטטות קטנות, קלופות וקצוצות
חזרת
4
מעבירים חצי ל -9 אינץ ' משומן. תבנית אפייה מרובעת.
ציוד שתשתמש בו
2 תפוזים בינוניים, פרוסים וחצויים
5
שלב גבינה ופירורי לחם; מפזרים חצי מעל תערובת הבטטה. חזור על שכבות.
מרכיבים שתצטרך
חבילה אחת (12 אונקיות) שעועית ירוקה טרייה, קצוצה
2 בטטות קטנות, קלופות וקצוצות
רוטב חמוציות, להגשה
6
אופים, ללא כיסוי, ב 400 מעלות במשך 30 דקות או עד מבעבע.