קושיבינוני
מוכן ב45 דק.
מנות6
ציון בריאות39
מגזין

גרגיר הנחלים וישיסואה

גרגיר הנחלים וישיסואה
אם יש לכם מרק עוף דל שומן, גרגיר נחלים, קצפת, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. מתכונים דומים: גרגיר הנחלים Vichyssoise, חמאה וישיסואז עם גרגיר הנחלים, ו מרק תפוחי אדמה צונן-כרישה עם שומר וגזרת נחלים (וישיסואז).

הוראות

1
לקלף תפוחי אדמה לחתוך לתוך גושים 3/4 אינץ'. במחבת 3 עד 4 ליטר מעל חום גבוה, להביא תפוחי אדמה ומרק לרתיחה; לכסות, להפחית את החום, ומבשלים עד תפוחי אדמה רכים כאשר פירסינג, 18 עד 25 דקות.
מרכיבים שתצטרך
9 כוסות תפוחי אדמה קלופים פרוסים9 כוסות תפוחי אדמה קלופים פרוסים
חבילת אפונת צרור, מופשרת או פחית אחת (15-1/2 אונקיות) אפונה שחורת עיניים, סחוטהחבילת אפונת צרור, מופשרת או פחית אחת (15-1/2 אונקיות) אפונה שחורת עיניים, סחוטה
ציוד שתשתמש בו
חבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביותחבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביות
2
בינתיים, לשטוף ולנקז גרגיר הנחלים. בחר שישה ענפים עדינים מגבעולים ושמורה. קוצצים בגסות הנותרים בצבעי מים, כולל גבעולים; אתה צריך 2 1/2 עד 3 כוסות. מערבבים בצבעי מים קצוצים לתוך תערובת תפוחי אדמה מרק לבשל רק עד גרגיר הנחלים הוא ירוק בהיר נבול, על 1 דקה.
מרכיבים שתצטרך
לא מגן מקומילא מגן מקומי
9 כוסות תפוחי אדמה קלופים פרוסים9 כוסות תפוחי אדמה קלופים פרוסים
חבילת אפונת צרור, מופשרת או פחית אחת (15-1/2 אונקיות) אפונה שחורת עיניים, סחוטהחבילת אפונת צרור, מופשרת או פחית אחת (15-1/2 אונקיות) אפונה שחורת עיניים, סחוטה
3
יוצקים חצי תערובת תפוחי אדמה-גרגיר לתוך בלנדר, מחזיק את המכסה סגור עם מגבת, מערבולת עד חלקה.
מרכיבים שתצטרך
לא מגן מקומילא מגן מקומי
9 כוסות תפוחי אדמה קלופים פרוסים9 כוסות תפוחי אדמה קלופים פרוסים
ציוד שתשתמש בו
ליקריץ 42 מחרוזות אדומותליקריץ 42 מחרוזות אדומות
4
יוצקים לתוך קערה. חזור על מרק שנותר טהור; לשפוך לתוך קערה. מערבבים בחמאה.
מרכיבים שתצטרך
שמן צמחי (הכמות תלויה בשיטת הבישול)שמן צמחי (הכמות תלויה בשיטת הבישול)
1 (28 אונקיות) פחית עגבניות צלויות חתוכות לקוביות (מומלץ: מיור גלן)1 (28 אונקיות) פחית עגבניות צלויות חתוכות לקוביות (מומלץ: מיור גלן)
ציוד שתשתמש בו
פחית שעועית ירוקה בסגנון צרפתי, סחוטהפחית שעועית ירוקה בסגנון צרפתי, סחוטה
5
כדי להגיש מרק חם, לחזור למחבת ומערבבים על חום בינוני רק עד מהביל (לא להרתיח). כדי לשרת קר, כיסוי וצינה עד קר, 3 עד 4 שעות.
מרכיבים שתצטרך
1 (28 אונקיות) פחית עגבניות צלויות חתוכות לקוביות (מומלץ: מיור גלן)1 (28 אונקיות) פחית עגבניות צלויות חתוכות לקוביות (מומלץ: מיור גלן)
ציוד שתשתמש בו
חבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביותחבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביות
6
מצקת לתוך קערות.
ציוד שתשתמש בו
פחית שעועית ירוקה בסגנון צרפתי, סחוטהפחית שעועית ירוקה בסגנון צרפתי, סחוטה
מצקתמצקת
7
מוסיפים מלח ופלפל לפי הטעם.
מרכיבים שתצטרך
1 כוס אורז בר, שטוף היטב1 כוס אורז בר, שטוף היטב
8
מקשטים עם גבעולי גרגיר נחלים שמורים.
מרכיבים שתצטרך
לא מגן מקומילא מגן מקומי