גרגרי גבינה חזרת עם קונפטי של פלפלים Poblano קלויים בצל אדום
מתכון שיבולת שועל חזרת גבינה עם קונפטי של פלפלים Poblano קלוי בצל אדום מוכן תוך כ 45 דקות, והוא בהחלט מרהיב ללא גלוטן, ראשוני וצמחוני ומתאים לאוהבי מזון דרומי. מנה אחת מכילה 187 קלוריות, 9 גר' של חלבון, ו 12 גרם שומן. והוא מתאים להגשה ל 6 מנות סועדים. המתכון הזה מכסה %11 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. רק מעטים מאוד אהבו את ארוחת הבוקר הזו. אם יש לך חלב, מלח ופלפל, מלח, ועוד כמה מרכיבים בהישג יד, אתה יכול לעשות את זה. מתכונים דומים: גריסים עם תירס בגריל, בצל, פלפלים וגבינת צ'דר, עוף Sriracha חריף על גבינת עיזים & גריסים צלויים Poblano + בגידה, ו טוסט גבינה בקר צלוי עם בצל מקורמל, פלפלים וחזרת.
הוראות
מביאים חלב, מלח ופלפל לרתיחה בסיר בינוני.
יוצקים גרגרי שיבולת שועל ומקציפים במרץ כדי להתמזג. להפחית את החום בינוני נמוך ולהמשיך לבשל, ערבוב כל 1 עד 2 דקות עד מעובה, על 40 עד 45 דקות, הוספת נוזל יותר (מים או חלב) לפי הצורך.
בינתיים, לחמם את broiler (או להבה גריל) עד גבוה.
מניחים את הפלפלים ישירות תחת המטאטאים החמים (או על הלהבות החמות) ומבשלים, הופכים מדי פעם, עד שלפוחיות והשחיר על כל המשטחים, כ -3 עד 5 דקות עבור כל משטח חשוף; להפריש להתקרר. לאחר התקרר, להפעיל את הפלפלים מתחת לזרם של מים קרים ולמשוך את העור המושחר, זרעים, גזע ולהשליך. מחסנית בשר פלפל קלוי לחתוך לרצועות דקות, 1/4 אינץ 'רחב, 2 אינץ' ארוך; להפריש.
במחבת בינונית, מחממים את השמן מעל חום בינוני-נמוך.
מוסיפים את הבצל, המלח והפלפל, ומבשלים, מערבבים מדי פעם, עד שמתרככים ומשחימים קלות, כ -20 דקות.
כדי לסיים, מערבבים את הגבינה לתוך שיבולת שועל מבושל עד מומס. מקפלים בעדינות את חזרת, פלפל קלוי, בצל מוקפץ. לטעום ולהתאים תבלינים במידת צורך.
מגישים מיד או להתחמם עד 3 שעות על אמבט מים רותחים בעדינות.
מספר הבישול של שוק האיכרים הדרומי מאת הולי הריק. טקסט © 2009 הולי הריק; תמונות © 2009 ריק מקי. Reprinted with permission Of Gibbs Smith.
יין מומלץ: ריזלינג, יין מבעבע, Zinfandel
ריזלינג, יין מבעבע וזינפנדל הם בחירה מצוינת עבור הדרום. באופן כללי, יש כמה כללים שיעזרו לך לשלב יין עם אוכל דרומי. ריזלינג ידידותי למזון או יין לבן נוצץ יעבוד עם מזונות מטוגנים רבים, בעוד זינפנדל הוא נהדר עם מזון צלוי. יין אחד שאתה יכול לנסות הוא וון זכייה ריזלינג. יש לו 4 מתוך 5 כוכבים ובקבוק עולה בערך 20 דולר.
![וון זכייה ריזלינג]()
וון זכייה ריזלינג
אם אהבת את ה — 2014-ואם לא, אנחנו צריכים לשלוח משלחת חיפוש אחר הלב שלך — אתה תמצא את זה שמח, שמח, שמח. חזקה יותר מ-14', היא גם יבשה ועשירה יותר. וזה כמו שזה צריך להיות; הפרוטות של מתיקות הוא מכיל יעלה ויפול עם המבנה של היין של כל שנה, כי זה מה שעושים ייננים הגיוניים. האחרים פשוט להגדיר נוסחה והיין "" יש XY גרם של סוכר וזאט של זאט."לא זכייה ריזלינג. זה תמיד יהיה יבש ותה מתוק כך תוכל לשמור על שינוי דעתך ("חכה, זה יין יבש, לא, זה יין מתוק, לא לחכות, זה יין יבש שוב....") בעוד הבקבוק מתרוקן מהר יותר ממה שאתה יכול לדמיין.