המתכון מגורר, טעים עוף ברביקיו מוכן בערך 25 דקות. והוא בהחלט סופר חלב חינם ומתאים לאוהבי מזון אמריקאי. חלק אחד של המנה הזאת מכיל בערך 11 גר' של חלבון, 9 גרם של שומן, וסך הכל 381 קלוריות. המתכון הזה מכסה %14 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. והוא מתאים להגשה ל 6 מנות סועדים. אם יש לך שמן זית, בצל, רוטב ווסטרשייר, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. נסו עוף ברביקיו שובב וגרוס, טאקו עוף מגורר שובב: וידאו, ו בשר טחון מדרום-מערב. (מתכונים דומים).
הוראות
1
תראה איך להכין את המתכון הזה.
2
להביא נוזלים לרתיחה במחבת קטנה עד בינונית להחליק בשר חזה עוף. לחלוט בעדינות את העוף 10 דקות, הופך פעם אחת על אחרי 5 דקות.
מרכיבים שתצטרך
בשר חזה עוף
1 עוף שלם במשקל 5 קילו, חתוך ל-8 חתיכות
ציוד שתשתמש בו
שרימפס מוקפץ, קלוף
3
בעוד עוף מקקים, לחמם מחבת בינונית שנייה על אש נמוכה בינונית. למחבת חמה, מוסיפים שמן זית כתית מעולה ושום ובצל ומטגנים בעדינות עד שהעוף מוכן לצאת מצייד בלתי חוקי.
כאשר העוף מבושל דרך, להוסיף 2 מצקות של נוזל הבישול לקערה, שילוב עם רטבים, תבלינים, סוכר חום רסק עגבניות. ברגע שהנוזלים והתבלינים משולבים, הסירו את העוף, חתכו אותו והעבירו לקערה הבינונית. באמצעות 2 מזלגות, לגרוס את העוף ולשלב עם הנוזלים.