גרופר ורזקרוז
זמן הכנת המתכון כ 46 דקות. אם יש לכם עלי כוסברה, סוכר, מיץ ליים, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. כדי להשתמש ב קליפת הסיד אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,עוגות ליים מפתח כקינוח. זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב ללא גלוטן בסך הכל, מתכון זה מרוויח ציון כף יוצא מן הכלל של 85%. אם אהבתם את המתכון הזה, אנו ממליצים לנסות גם : דקר אפוי עם פטריות בר: דקר אל Forno קון Funghi Trifolati, דקר ורקרוז, ו דקר דניאלס.
הוראות
לשפשף את שני הצדדים של פילה עם שום.
מפזרים מלח.מסדרים פילה בשכבה אחת בצלחת רדודה גדולה.
מוסיפים קליפת ליים ומיץ, פונים למעיל.לכסות ולשרות במקרר 1 שעה.
שמן חום במחבת nonstick גדול מעל חום בינוני גבוה.
מוסיפים בצל וקמח 5 דקות או עד הזהב.מערבבים זיתים ואת 6 המרכיבים הבאים (זיתים דרך עגבניות).להפחית חום ומבשל, חשוף, 10 דקות, ערבוב מדי פעם.מערבבים צלפים.
הסר מהמחבת.ממיסים חמאה במחבת על חום בינוני-גבוה.
הוסף פילה, בישול 3 דקות בכל צד או עד פתיתי דגים בקלות עם מזלג.
יוצקים תערובת עגבניות על פילה ומבשלים 5 דקות או עד מחומם היטב.
מפזרים כוסברה.גודל ההגשה: פילה 1 ו 1/2 כוס רוטב עגבניות.
יין מומלץ: פינו גריג ' יו., Gruener Veltliner, פינו נואר
פינו גריג ' יו, גרונר ולטלינר ופינו נואר הם בחירות נהדרות לדגים. דגים מגוונים כמו יין, אז קשה לבחור יינות שהולכים עם כל דג. יין לבן פריך, כגון פינו גריג ' יו או גרינר ולטלינר, יתאים לכל דג לבן בטעם עדין. דגים בשרניים, בטעם חזק כגון סלמון וטונה יכולים אפילו להתמודד עם יין אדום בהיר, כגון פינו נואר. כרם טנגנט פרגון פינו גרי עם דירוג של 4.6 מתוך 5 כוכבים נראה כמו התאמה טובה. זה עולה בערך 12 דולר לבקבוק.
![Tangent Paragon Vineyard Pinot Gris]()
Tangent Paragon Vineyard Pinot Gris
ממוסגר על ידי חומציות lemony אור מינרליות תוססת, thispinot גרי נעשה בסגנון היבש המסורתי של צפון Italy.It הוא בעל גוף מלא באופן מפתיע, עם טעמים מרוכזים של אפרסק, זנגביל ופירות טרופיים, עם רמז של אופי שרף אורן. יין נהדר בכוחות עצמו, טנגנט פינו גריז זוגות היטב עם רחב טווח של מזונות כולל פירות ים, פסטה עם רטבים קלים, נקניקיות evengrilled.