קושיקשה
מוכן ב50 דק.
מנות4
ציון בריאות13
מגזין

גרטן צדפות זעפרן

גרטן צדפות זעפרן
לעולם לא תוכלו לקבל יותר מדי מתכוני תוספות, אז נסו גרטן צדפות זעפרן. מתכון פסקטרי זה משרת 4 . מנה אחת מכילה 351 קלוריות, 23 גרם חלבון, ו 18 גרם שומן. לא הרבה אנשים עשו את המתכון הזה, ו 1 היה אומר שזה פגע במקום. אם יש לך חוטי זעפרן, חמאה, מלח כשר ועוד כמה מרכיבים בהישג יד, אתה יכול להכין אותו. זמן הכנת המתכון כ 50 דקות. החלטנו את המתכון הזה מגיע ציון כפית של 58%. הציון הזה די טוב. נסו ברושטות צדפות ים עם תפוז-זעפרן אטולי, כרובית ממולאת בזעפרן ומוס צדפות, ו גראטין של כרובית, עגבניה, צנוברים וזעפרן (מתכונים דומים).

הוראות

1
מחממים את הברוילר. (במידת האפשר, מקם את מתלה הברוילר 3 אינץ ' מהאש.)
ציוד שתשתמש בו
לחמניות ארוחת ערב מדגנים מלאים, להגשהלחמניות ארוחת ערב מדגנים מלאים, להגשה
2
מערבבים בקערה קטנה את פירורי הלחם, 1 כף שמן זית, הפטרוזיליה וקורט מלח. משרים את הזעפרן בקערה קטנה נפרדת עם 1 כף מים.
מרכיבים שתצטרך
חבילה אחת (12 אונקיות) שעועית ירוקה טרייה, קצוצהחבילה אחת (12 אונקיות) שעועית ירוקה טרייה, קצוצה
1 צרור תרד טרי (בערך 3 כוסות)1 צרור תרד טרי (בערך 3 כוסות)
מרק עוף או מרק ירקות (או יותר לפי הצורך)מרק עוף או מרק ירקות (או יותר לפי הצורך)
זעפרןזעפרן
פסטה פאצ'רי (שפופרת גדולה) באורך של 2.5 אינץ' בקירוב על 2 אינץ' רוחבפסטה פאצ'רי (שפופרת גדולה) באורך של 2.5 אינץ' בקירוב על 2 אינץ' רוחב
(צינור גדול)(צינור גדול)
ציוד שתשתמש בו
להברשה ולטיגון בשמן עמוקלהברשה ולטיגון בשמן עמוק
3
מחממים 1 כף שמן זית במחבת טפלון גדולה (רצוי ברזל יצוק) על אש בינונית-גבוהה.
מרכיבים שתצטרך
1 צרור תרד טרי (בערך 3 כוסות)1 צרור תרד טרי (בערך 3 כוסות)
ציוד שתשתמש בו
חבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביותחבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביות
4
מוסיפים את הצדפות, מתבלים במלח וצורבים עד להזהבה, כ -2 דקות. להעיף ולבשל 1 עוד דקה; להעביר לצלחת (לא למחוק את המחבת).
מרכיבים שתצטרך
1 זוקיני קטן, לא קלוף וקצוץ1 זוקיני קטן, לא קלוף וקצוץ
(צינור גדול)(צינור גדול)
ציוד שתשתמש בו
חבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביותחבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביות
5
מחממים את יתרת 1 כף שמן הזית במחבת.
מרכיבים שתצטרך
1 צרור תרד טרי (בערך 3 כוסות)1 צרור תרד טרי (בערך 3 כוסות)
ציוד שתשתמש בו
חבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביותחבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביות
6
מוסיפים את הבצל והגזר, מתבלים במלח ומבשלים עד שהבצל רך, כ -4 דקות.
מרכיבים שתצטרך
1/2 עד 1 אננס (תלוי בגודל), קלוף וחתוך לחתיכות של 1/2 אינץ', לשטוף ולשמור עלים יפים, לקישוט1/2 עד 1 אננס (תלוי בגודל), קלוף וחתוך לחתיכות של 1/2 אינץ', לשטוף ולשמור עלים יפים, לקישוט
20 פרוסות זוקיני דקות20 פרוסות זוקיני דקות
(צינור גדול)(צינור גדול)
7
מוסיפים את השום והפפריקה ומערבבים עד קלוי, בערך 1 דקה.
מרכיבים שתצטרך
חסה רומנית, עגבנייה פרוסה ובצל אדום פרוס, לציפויחסה רומנית, עגבנייה פרוסה ובצל אדום פרוס, לציפוי
צרור תרד טרי (בערךצרור תרד טרי (בערך
8
מוסיפים את היין, מגרדים את כל החלקים החומים ומבשלים עד שהנוזל כמעט מתאדה, בערך 1 דקה. מערבבים פנימה 1 1/2 כוסות מים, הזעפרן ומי ההשריה וכל המיצים מצלחת הצדפות. מביאים לרתיחה ומבשלים עד שנשאר כ -1 / 4 אינץ ' נוזל, 8 עד 10 דקות. מתבלים במלח.
מרכיבים שתצטרך
1 זוקיני קטן, לא קלוף וקצוץ1 זוקיני קטן, לא קלוף וקצוץ
זעפרןזעפרן
פסטה פאצ'רי (שפופרת גדולה) באורך של 2.5 אינץ' בקירוב על 2 אינץ' רוחבפסטה פאצ'רי (שפופרת גדולה) באורך של 2.5 אינץ' בקירוב על 2 אינץ' רוחב
(צינור גדול)(צינור גדול)
(ניתן להחליף ציר עוף או ציר ירקות)(ניתן להחליף ציר עוף או ציר ירקות)
9
מסירים את המחבת מהאש ומערבבים פנימה את החמאה עד להמסה. מחזירים את הצדפות למחבת, מעבירים לצלייה ומבשלים, מסובבים את המחבת לפי הצורך, עד שהצדפות יציבות, 1 עד 2 דקות.
מרכיבים שתצטרך
1 זוקיני קטן, לא קלוף וקצוץ1 זוקיני קטן, לא קלוף וקצוץ
תוספת מוקצפת ודובדבני מרשינו עם גבעולים, לא חובהתוספת מוקצפת ודובדבני מרשינו עם גבעולים, לא חובה
ציוד שתשתמש בו
לחמניות ארוחת ערב מדגנים מלאים, להגשהלחמניות ארוחת ערב מדגנים מלאים, להגשה
חבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביותחבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביות
10
מפזרים את הצדפות עם תערובת פירורי הלחם וממשיכים לצלות עד להשחמה, 1 עד 2 דקות נוספות, מסתובבים לפי הצורך.
מרכיבים שתצטרך
חבילה אחת (12 אונקיות) שעועית ירוקה טרייה, קצוצהחבילה אחת (12 אונקיות) שעועית ירוקה טרייה, קצוצה
1 זוקיני קטן, לא קלוף וקצוץ1 זוקיני קטן, לא קלוף וקצוץ
11
תמונות מאת קון פולוס

יין מומלץ: שרדונה, Chenin Blanc, פינו נואר

שרדונה, שנין בלאן ופינו נואר הם אפשרויות נהדרות עבור צדפות. שרדונה וצ ' נין בלאן הם משחקים נהדרים עבור צדפות בגריל או צרוב. אם הצדפות שלך מותאמות לבייקון או בשרים נרפאים אחרים, נסה פינו נואר צונן קלות. שרדונה זולו לא מכוסה עם דירוג 4.2 מתוך 5 כוכבים נראה כמו התאמה טובה. זה עולה בערך 12 דולר לבקבוק.
זולו שרדונה
זולו שרדונה
ממוקם 3,000 רגל מעל פני הים, השילוב של ימים חמים ולילות קרים ליצור יינות עם בגרות מעולה ואיזון מושלם. פרי זה ממוקד שרדונה יש ניחוחות של פירות טרופיים, תפוחים ואפרסקים.