קושיקשה
מוכן ב45 דק.
מנות8
ציון בריאות12
סוגי מאכליםתוספות
מגזין

גרטן צדפות-שוויצרי מנגולד עם בייקון כפרי

גרטן צדפות-שוויצרי מנגולד עם בייקון כפרי
אויסטר-שוויצרי צ'ארד גראטן עם בייקון כפרי עשוי להיות רק תוספת אתה מחפש. מתכון זה מספק 8 מנות. עם 390 קלוריות, 10 גרם חלבון ו 32 גרם של שומן כל אחד. המתכון הזה מכסה %20 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. הכנת המנה לוקחת כ 45 דקות. גשו לסופר וקנו קרם כבד, צ'ארד שוויצרי, אגוז מוסקט ועוד מספר מצרכים לעשות היום. נסו Chard Gratin שוויצרי, בעבודה: Chard Gratin שוויצרי, ו Chard Gratin שוויצרי (מתכונים דומים).

הוראות

1
מחממים התנור ל 204°.
ציוד שתשתמש בו
תנורתנור
2
מחממים את הבייקון במחבת גדולה מעל חום בינוני.
מרכיבים שתצטרך
בייקוןבייקון
ציוד שתשתמש בו
מחבתמחבת
3
מוסיף את החמאה, בצל, שום, ו chard שוויצרי ו sauté עד chard הוא נבול לחלוטין.
מרכיבים שתצטרך
Chard שוויצריChard שוויצרי
חמאהחמאה
שוםשום
בצלבצל
4
הסר מהחום.
5
יוצקים את התערובת לתוך מסננת להגדיר בכיור ולסחוט את כל הנוזל עודף. שמור.
ציוד שתשתמש בו
מסננתמסננת
6
להחזיר את המחבת לתנור ולהוסיף את הקרם ואגוז מוסקט. מביאים לרתיחה על חום גבוה, ואז להקטין את החום בינוני נמוך, כך הקרם לא להרתיח מעל. מבשלים את הקרם עד שהוא מפחית ל 1 כוס. להפריש להתקרר.
מרכיבים שתצטרך
מוסקטמוסקט
קרםקרם
ציוד שתשתמש בו
כירייםכיריים
מחבתמחבת
7
בקערה, לשלב את תערובת chard, קרם מקורר, וצדפות.
מרכיבים שתצטרך
צדפותצדפות
Chard שוויצריChard שוויצרי
קרםקרם
ציוד שתשתמש בו
קערהקערה
8
מערבבים היטב ומתבלים עם מלח ופלפל. כפית את התערובת לתוך צלחת gratin 3 ליטר. באמצעות גב כף, להפיץ את התערובת באופן שווה. בקערה קטנה, מערבבים יחד את גבינת הפרמזן ופירורי לחם ומפזרים את ציפוי באופן שווה על פני מוקרם.
מרכיבים שתצטרך
פרמזןפרמזן
מלח ופלפלמלח ופלפל
פירורי לחםפירורי לחם
מורחיםמורחים
ציוד שתשתמש בו
קערהקערה
9
אופים עד התערובת מבעבעת סביב הצדדים ואת הקרום הוא חום זהוב קלות, על 12 דקות.
מרכיבים שתצטרך
קרוםקרום
ציוד שתשתמש בו
תנורתנור
10
הסר מהתנור ולתת מגניב מעט לפני ההגשה.
ציוד שתשתמש בו
תנורתנור
11
Reprinted with permission from Southern Comfort: A New Take on the Recipes We Grew Up With by Elison Vines-Rushing and Slade Rushing, © 201
מרכיבים שתצטרך
נוחות דרומיתנוחות דרומית
12
Published by Ten Speed Press, a division of Random House, Inc.אליסון ויינס-רושינג וסלייד ממהרים להתפרץ לסצנה הקולינרית ב-2003 כשפים של בר Oyster היוקרה של ג ' ק, שהניו יורק טיימס כינה "אחת המסעדות החדשות הייחודיות ביותר שיבואו בשנים" וזכה בפרס ג ' יימס בירד לשנת 2004. ב-2005 חזרו בני הזוג ללואיזיאנה כדי לפתוח את לונגבראנץ ' ולאחר מכן את מילה בניו אורלינס ב-2007.
מרכיבים שתצטרך
צדפותצדפות