אויסטר-שוויצרי צ'ארד גראטן עם בייקון כפרי עשוי להיות רק תוספת אתה מחפש. מתכון זה מספק 8 מנות. עם 390 קלוריות, 10 גרם חלבון ו 32 גרם של שומן כל אחד. המתכון הזה מכסה %20 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. הכנת המנה לוקחת כ 45 דקות. גשו לסופר וקנו קרם כבד, צ'ארד שוויצרי, אגוז מוסקט ועוד מספר מצרכים לעשות היום. נסו Chard Gratin שוויצרי, בעבודה: Chard Gratin שוויצרי, ו Chard Gratin שוויצרי (מתכונים דומים).
הוראות
1
מחממים התנור ל 204°.
ציוד שתשתמש בו
תנור
2
מחממים את הבייקון במחבת גדולה מעל חום בינוני.
מרכיבים שתצטרך
בייקון
ציוד שתשתמש בו
מחבת
3
מוסיף את החמאה, בצל, שום, ו chard שוויצרי ו sauté עד chard הוא נבול לחלוטין.
מרכיבים שתצטרך
Chard שוויצרי
חמאה
שום
בצל
4
הסר מהחום.
5
יוצקים את התערובת לתוך מסננת להגדיר בכיור ולסחוט את כל הנוזל עודף. שמור.
ציוד שתשתמש בו
מסננת
6
להחזיר את המחבת לתנור ולהוסיף את הקרם ואגוז מוסקט. מביאים לרתיחה על חום גבוה, ואז להקטין את החום בינוני נמוך, כך הקרם לא להרתיח מעל. מבשלים את הקרם עד שהוא מפחית ל 1 כוס. להפריש להתקרר.
מרכיבים שתצטרך
מוסקט
קרם
ציוד שתשתמש בו
כיריים
מחבת
7
בקערה, לשלב את תערובת chard, קרם מקורר, וצדפות.
מרכיבים שתצטרך
צדפות
Chard שוויצרי
קרם
ציוד שתשתמש בו
קערה
8
מערבבים היטב ומתבלים עם מלח ופלפל. כפית את התערובת לתוך צלחת gratin 3 ליטר. באמצעות גב כף, להפיץ את התערובת באופן שווה. בקערה קטנה, מערבבים יחד את גבינת הפרמזן ופירורי לחם ומפזרים את ציפוי באופן שווה על פני מוקרם.
מרכיבים שתצטרך
פרמזן
מלח ופלפל
פירורי לחם
מורחים
ציוד שתשתמש בו
קערה
9
אופים עד התערובת מבעבעת סביב הצדדים ואת הקרום הוא חום זהוב קלות, על 12 דקות.
Published by Ten Speed Press, a division of Random House, Inc.אליסון ויינס-רושינג וסלייד ממהרים להתפרץ לסצנה הקולינרית ב-2003 כשפים של בר Oyster היוקרה של ג ' ק, שהניו יורק טיימס כינה "אחת המסעדות החדשות הייחודיות ביותר שיבואו בשנים" וזכה בפרס ג ' יימס בירד לשנת 2004. ב-2005 חזרו בני הזוג ללואיזיאנה כדי לפתוח את לונגבראנץ ' ולאחר מכן את מילה בניו אורלינס ב-2007.