קושיקשה
מוכן ב1 ש
מנות8
ציון בריאות2
מגזין

גריבנס ושמאלץ של מייל אנד

גריבנס ושמאלץ של מייל אנד
Gribenes של מייל אנד ו Schmaltz דורש סביב 1 שעה מההתחלה ועד הסוף. מתכון זה מספק 8 מנות. עם 121 קלוריות, 13 גרם חלבון ו 7g של שומן כל אחד. המתכון הזה מכסה %6 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מתכון זה מ רציני אוכל יש 12 אוהדים. זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב ללא גלוטן, חלב חינם, וראשוני דיאט. כמה אנשים באמת אהבו את המנה הזו. בסך הכל, מתכון זה מרוויח ציון spoonacular רע למדי של 25%. נסו איך להכין קוקטיילים של יין קפוא למסיבת סוף הקיץ שלך, מיונז תפוחי אדמה שמלץ, ו ביצה ו Gribenes להפיץ (מתכונים דומים).

הוראות

1
מורחים את עור העוף והשומן על תבנית אפייה בשכבה זוגית.
מרכיבים שתצטרך
1 עוף שלם במשקל 5 קילו, חתוך ל-8 חתיכות1 עוף שלם במשקל 5 קילו, חתוך ל-8 חתיכות
פלפל שחור גרוס טרי (לפי הטעם)פלפל שחור גרוס טרי (לפי הטעם)
ציוד שתשתמש בו
ציפוי וניל של Pillsbury® Creamy Supreme®ציפוי וניל של Pillsbury® Creamy Supreme®
2
מניחים את המגש במקפיא עד העור קפוא חלקית, על 1 שעה. (זה יעשה את זה יותר קל לחתוך.)
3
מעבירים את עור העוף ללוח חיתוך וחותכים אותו לרצועות באורך 3 אינץ'; ואז לחתוך כל רצועה לרוחב לחתיכות 1/2 אינץ'.
מרכיבים שתצטרך
1 עוף שלם במשקל 5 קילו, חתוך ל-8 חתיכות1 עוף שלם במשקל 5 קילו, חתוך ל-8 חתיכות
ציוד שתשתמש בו
קרש חיתוךקרש חיתוך
4
מחממים את התנור ל 350 מעלות.
ציוד שתשתמש בו
1/3 כוס Crisco® שמן צמחי טהור1/3 כוס Crisco® שמן צמחי טהור
5
מניחים את חתיכות עור העוף במחבת צלייה גדולה ולזרוק אותם עם 2 כפיות מלח.
מרכיבים שתצטרך
1 עוף שלם במשקל 5 קילו, חתוך ל-8 חתיכות1 עוף שלם במשקל 5 קילו, חתוך ל-8 חתיכות
1 אונקיה נבטי במבוק, חתוכים לרבעים1 אונקיה נבטי במבוק, חתוכים לרבעים
ציוד שתשתמש בו
קליפת ליים מגוררת נוספת, לא חובהקליפת ליים מגוררת נוספת, לא חובה
6
אופים במשך 20 דקות, ולאחר מכן להסיר את המחבת מהתנור כדי לתת את חתיכות העור מערבבים. להחזיר אותם לתנור ולהמשיך לאפות, ערבוב כל 10 דקות בערך, עד חתיכות עור העוף שניתנו השומן שלהם והם פריך ושחמו יפה. (הבישול צריך להיות פיקוח הדוק, במיוחד כמו חתיכות עור עוף להתחיל חום, כי הם יכולים ללכת משחימה לשרוף מהר מאוד.)
מרכיבים שתצטרך
1 עוף שלם במשקל 5 קילו, חתוך ל-8 חתיכות1 עוף שלם במשקל 5 קילו, חתוך ל-8 חתיכות
ציוד שתשתמש בו
1/3 כוס Crisco® שמן צמחי טהור1/3 כוס Crisco® שמן צמחי טהור
1/4 כוס קשיו נא (לא חובה)1/4 כוס קשיו נא (לא חובה)
7
הסר את המחבת מהתנור ולתת לו לבשל במשך 15 דקות.
ציוד שתשתמש בו
1/3 כוס Crisco® שמן צמחי טהור1/3 כוס Crisco® שמן צמחי טהור
1/4 כוס קשיו נא (לא חובה)1/4 כוס קשיו נא (לא חובה)
8
בזהירות לשפוך את כל התוכן של מחבת צלייה דרך מסננת מתכת לסיר מתכת או כלי אחר עמיד בפני חום. השאירו את המיכל מעל הסיר כדי לתת gribenes לנקז כמה דקות יותר; ואז להעביר את gribenes למגש או צלחת מרופדת בכמה שכבות של מגבות נייר. אפשר גם שמלץ וגם gribenes להתקרר לטמפרטורת החדר.
מרכיבים שתצטרך
שמלץשמלץ
ציוד שתשתמש בו
ל-4 עלי בזיליקום טריים, פרוסים דקל-4 עלי בזיליקום טריים, פרוסים דק
קליפת ליים מגוררת נוספת, לא חובהקליפת ליים מגוררת נוספת, לא חובה
עם עצמות, עור על, ירכיים ורגליים של עוףעם עצמות, עור על, ירכיים ורגליים של עוף
6 אונקיות רוסטביף פרוס במעדנייה, חתוך לרצועות6 אונקיות רוסטביף פרוס במעדנייה, חתוך לרצועות
9
מתבלים את gribenes עם יותר מלח לפי הטעם במידת הצורך, ולאחסן אותם במיכל אטום בטמפרטורת החדר עד 3 ימים.
מרכיבים שתצטרך
1 אונקיה נבטי במבוק, חתוכים לרבעים1 אונקיה נבטי במבוק, חתוכים לרבעים
10
מעבירים את השמלץ למכולה מכוסה ומקררים אותו עד 2 שבועות.
מרכיבים שתצטרך
שמלץשמלץ