גריבנס ושמאלץ של מייל אנד
Gribenes של מייל אנד ו Schmaltz דורש סביב 1 שעה מההתחלה ועד הסוף. מתכון זה מספק 8 מנות. עם 121 קלוריות, 13 גרם חלבון ו 7g של שומן כל אחד. המתכון הזה מכסה %6 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מתכון זה מ רציני אוכל יש 12 אוהדים. זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב ללא גלוטן, חלב חינם, וראשוני דיאט. כמה אנשים באמת אהבו את המנה הזו. בסך הכל, מתכון זה מרוויח ציון spoonacular רע למדי של 25%. נסו איך להכין קוקטיילים של יין קפוא למסיבת סוף הקיץ שלך, מיונז תפוחי אדמה שמלץ, ו ביצה ו Gribenes להפיץ (מתכונים דומים).
הוראות
מורחים את עור העוף והשומן על תבנית אפייה בשכבה זוגית.
מניחים את המגש במקפיא עד העור קפוא חלקית, על 1 שעה. (זה יעשה את זה יותר קל לחתוך.)
מעבירים את עור העוף ללוח חיתוך וחותכים אותו לרצועות באורך 3 אינץ'; ואז לחתוך כל רצועה לרוחב לחתיכות 1/2 אינץ'.
מחממים את התנור ל 350 מעלות.
מניחים את חתיכות עור העוף במחבת צלייה גדולה ולזרוק אותם עם 2 כפיות מלח.
אופים במשך 20 דקות, ולאחר מכן להסיר את המחבת מהתנור כדי לתת את חתיכות העור מערבבים. להחזיר אותם לתנור ולהמשיך לאפות, ערבוב כל 10 דקות בערך, עד חתיכות עור העוף שניתנו השומן שלהם והם פריך ושחמו יפה. (הבישול צריך להיות פיקוח הדוק, במיוחד כמו חתיכות עור עוף להתחיל חום, כי הם יכולים ללכת משחימה לשרוף מהר מאוד.)
הסר את המחבת מהתנור ולתת לו לבשל במשך 15 דקות.
בזהירות לשפוך את כל התוכן של מחבת צלייה דרך מסננת מתכת לסיר מתכת או כלי אחר עמיד בפני חום. השאירו את המיכל מעל הסיר כדי לתת gribenes לנקז כמה דקות יותר; ואז להעביר את gribenes למגש או צלחת מרופדת בכמה שכבות של מגבות נייר. אפשר גם שמלץ וגם gribenes להתקרר לטמפרטורת החדר.
מתבלים את gribenes עם יותר מלח לפי הטעם במידת הצורך, ולאחסן אותם במיכל אטום בטמפרטורת החדר עד 3 ימים.
מעבירים את השמלץ למכולה מכוסה ומקררים אותו עד 2 שבועות.