קושימומחה
מוכן ב4 שעות, 50 דק.
מנות5
ציון בריאות54
מגזין

גרירת אטריות עם נבטי בשר ושעועית במרק

גרירת אטריות עם נבטי בשר ושעועית במרק
תמיד כיף שיש עוד מתכון של מנה עיקרית, אז תנו הזדמנות ל גוררים אטריות עם נבטי בשר ושעועית במרק. מתכון זה מספק 5 מנות. עם 1295 קלוריות, 58 גרם חלבון ו 46 גרם של שומן כל אחד. המתכון הזה מכסה %47 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. לך לחנות ותביא מלח, גלון, פלפל, ועוד מספר מצרכים לעשות את זה היום. כדי להשתמש במים אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,אבטיח-אפרסק ברדweather Condition כקינוח. זוהי אפשרות טובה אם הנכם רגישים ללקטוז, דיאט. זה יכול להיות מהנה בכל עת, אבל זה טוב במיוחד עבור סתיו. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 4 שעות ו-50 דקות. נסו אטריות דן דן עם נבטי שעועית, אטריות שוקיות קוריאניות מתובלות עם נבטי שעועית מונג (Sukju Ramyeon), ו אטריות בוטנים עם סובה עם טופו ונבטי שעועית כבושים (מתכונים דומים).

הוראות

1
מערבבים סודה לשתייה ומים בקערה. לאחר מכן, מערבבים מלח וקמח יחד.
מרכיבים שתצטרך
סודה לשתייהסודה לשתייה
קמח לכל מטרהקמח לכל מטרה
מיםמים
מלחמלח
ציוד שתשתמש בו
קערהקערה
2
מוסיפים את תערובת המים לקמח ולמלח ומערבבים עד שהוא הופך לבצק רך וגמיש. השאר את הבצק לנוח במשך כ -30 עד 50 דקות.
מרכיבים שתצטרך
בצקבצק
קמח לכל מטרהקמח לכל מטרה
מיםמים
מלחמלח
3
שים את הבצק על לוח, עם 2 ידיים, ללוש את הבצק במשך 15 עד 20 דקות, מותח את הבצק לתוך חבל, ושימוש בשתי הידיים, מתנדנד אותו עד שהוא נמתח. מחלקים את הבצק ל 5 גושי בצק. שימוש בקמח יבש, להכפיל אותו שוב ושוב, מסתובב אותו, עד שהוא הופך לסט של אטריות. תניח בצד.
מרכיבים שתצטרך
פסטהפסטה
בצקבצק
קמח לכל מטרהקמח לכל מטרה
4
כדי להפוך את הבשר: לשים את כל החומרים בסיר ומבשלים כ 1 שעה על אש נמוכה.
מרכיבים שתצטרך
בקרבקר
ציוד שתשתמש בו
סירסיר
5
הסר מהחום ולתת את הבקר מגניב עד שהוא מגניב מספיק כדי להיות מטופלים. פרוס את הבשר.
מרכיבים שתצטרך
בקרבקר
6
כדי להפוך את המרק: בסיר ערבוב, לשלב את עצם העוף, עצם בקר, מים ומבשלים כ 90 דקות. לזרוק את העצמות ולשמור את המרק. לאחר מכן, לשים את הפלפל, זנגביל טחון, מלח, שמן שומשום ותבלינים עוף במרק. מביאים את המרק לרתיחה. מבשלים את האטריות במשך 1 דקה במרק הרותח.
מרכיבים שתצטרך
אבקת ג ' ינג ' ראבקת ג ' ינג ' ר
עצמות עוףעצמות עוף
שמן שומשוםשמן שומשום
עצם בקרעצם בקר
עוף שלםעוף שלם
פסטהפסטה
פלפלפלפל
מיםמים
מלחמלח
מרקמרק
ציוד שתשתמש בו
סירסיר
7
מוסיפים את הבשר פרוס, פטרוזיליה, נבטי שעועית ומגישים.
מרכיבים שתצטרך
נבטי שעועיתנבטי שעועית
פטרוזיליהפטרוזיליה
בקרבקר

מרכיבים

1צביטהקמצוץ קליפת קסיה או קינמון סיניקמצוץ קליפת קסיה או קינמון סיני1צביטהצבוט אפר סיני עוקצניצבוט אפר סיני עוקצני1חתיכות טופי הית' בראפונה קליפה סגולהאפונה קליפה סגולה227דלעת צהובה אחת, חתוכה לקוביות בגודל 2.5 ס"מ.3 טיפות רוטב סויה3 טיפות רוטב סויה1קילוגרםג'לפנו, חתוך לרצועות דקותג'לפנו, חתוך לרצועות דקות454דלעת צהובה אחת, חתוכה לקוביות בגודל 2.5 ס"מ.עצם בקרעצם בקר3חתיכות טופי הית' ברתבלין עוףתבלין עוף227דלעת צהובה אחת, חתוכה לקוביות בגודל 2.5 ס"מ.5 קילו עצמות עוף עם קצת בשר עליהן (גב, צוואר, כנפיים וכו')5 קילו עצמות עוף עם קצת בשר עליהן (גב, צוואר, כנפיים וכו')1צביטהצבוט שומרצבוט שומר998דלעת צהובה אחת, חתוכה לקוביות בגודל 2.5 ס"מ.קמחקמח1צביטהקמצוץ ג'ינג'רקמצוץ ג'ינג'ר4חתיכות טופי הית' ברג'ינג'ר קרקעג'ינג'ר קרקע1חבורהפטרוזיליה, קצוצהפטרוזיליה, קצוצה2חתיכות טופי הית' ברכתף או ירך חזיר ללא עצם, עם שקע שומן עמוק (כ-2.5 ק"ג)כתף או ירך חזיר ללא עצם, עם שקע שומן עמוק (כ-2.5 ק"ג)1אוראו ממולאים כפוליםמלח, לציפוי זכוכיתמלח, לציפוי זכוכית99דלעת צהובה אחת, חתוכה לקוביות בגודל 2.5 ס"מ.מלח, לציפוי זכוכיתמלח, לציפוי זכוכית3חתיכות טופי הית' ברקורצים שומשום לבןקורצים שומשום לבן5pintsגבינת פרמזן מגוררת טרייה, בתוספת הקליפה (אופציונלי)גבינת פרמזן מגוררת טרייה, בתוספת הקליפה (אופציונלי)454דלעת צהובה אחת, חתוכה לקוביות בגודל 2.5 ס"מ.גבינת פרמזן מגוררת טרייה, בתוספת הקליפה (אופציונלי)גבינת פרמזן מגוררת טרייה, בתוספת הקליפה (אופציונלי)1גלון, בתוספת 48 אונקיות מיםגלון, בתוספת 48 אונקיות מים