תמיד כיף שיש עוד מתכון של מנה עיקרית, אז תנו הזדמנות ל גוררים אטריות עם נבטי בשר ושעועית במרק. מתכון זה מספק 5 מנות. עם 1295 קלוריות, 58 גרם חלבון ו 46 גרם של שומן כל אחד. המתכון הזה מכסה %47 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. לך לחנות ותביא מלח, גלון, פלפל, ועוד מספר מצרכים לעשות את זה היום. כדי להשתמש במים אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,אבטיח-אפרסק ברדweather Condition כקינוח. זוהי אפשרות טובה אם הנכם רגישים ללקטוז, דיאט. זה יכול להיות מהנה בכל עת, אבל זה טוב במיוחד עבור סתיו. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 4 שעות ו-50 דקות. נסו אטריות דן דן עם נבטי שעועית, אטריות שוקיות קוריאניות מתובלות עם נבטי שעועית מונג (Sukju Ramyeon), ו אטריות בוטנים עם סובה עם טופו ונבטי שעועית כבושים (מתכונים דומים).
הוראות
1
מערבבים סודה לשתייה ומים בקערה. לאחר מכן, מערבבים מלח וקמח יחד.
מרכיבים שתצטרך
סודה לשתייה
קמח לכל מטרה
מים
מלח
ציוד שתשתמש בו
קערה
2
מוסיפים את תערובת המים לקמח ולמלח ומערבבים עד שהוא הופך לבצק רך וגמיש. השאר את הבצק לנוח במשך כ -30 עד 50 דקות.
מרכיבים שתצטרך
בצק
קמח לכל מטרה
מים
מלח
3
שים את הבצק על לוח, עם 2 ידיים, ללוש את הבצק במשך 15 עד 20 דקות, מותח את הבצק לתוך חבל, ושימוש בשתי הידיים, מתנדנד אותו עד שהוא נמתח. מחלקים את הבצק ל 5 גושי בצק. שימוש בקמח יבש, להכפיל אותו שוב ושוב, מסתובב אותו, עד שהוא הופך לסט של אטריות. תניח בצד.
מרכיבים שתצטרך
פסטה
בצק
קמח לכל מטרה
4
כדי להפוך את הבשר: לשים את כל החומרים בסיר ומבשלים כ 1 שעה על אש נמוכה.
מרכיבים שתצטרך
בקר
ציוד שתשתמש בו
סיר
5
הסר מהחום ולתת את הבקר מגניב עד שהוא מגניב מספיק כדי להיות מטופלים. פרוס את הבשר.
מרכיבים שתצטרך
בקר
6
כדי להפוך את המרק: בסיר ערבוב, לשלב את עצם העוף, עצם בקר, מים ומבשלים כ 90 דקות. לזרוק את העצמות ולשמור את המרק. לאחר מכן, לשים את הפלפל, זנגביל טחון, מלח, שמן שומשום ותבלינים עוף במרק. מביאים את המרק לרתיחה. מבשלים את האטריות במשך 1 דקה במרק הרותח.
מרכיבים שתצטרך
אבקת ג ' ינג ' ר
עצמות עוף
שמן שומשום
עצם בקר
עוף שלם
פסטה
פלפל
מים
מלח
מרק
ציוד שתשתמש בו
סיר
7
מוסיפים את הבשר פרוס, פטרוזיליה, נבטי שעועית ומגישים.