גרמנית עוגיות חג המולד אניס (Springerle)
גרמנית עוגיות חג המולד אניס (Springerle) יכול להיות רק הקינוח שאתה מחפש. המתכון הזה מכסה %4 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. והוא יספק כ 24 מנות. מנה אחת מכילה 170 קלוריות, 3 גרם של חלבון ו1 גרם של שומן. אם יש לך זרע אניס, גרידת לימון, סוכר ממתקים, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. חג המולד יהיה עוד יותר מיוחד עם המתכון הזה. זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב מוצרי חלב חינם וצמחוני דיאט. זה ... לא יקר מתאים למי שאוהב אוכל בסגנון אירופאי. כמה אנשים הכינו את המתכון הזה, ו-24 היו אומרים שזה פגע במקום. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. . עם כפית ציון של 32% המנה הזאת די גרועה. נסו בלגרדר ברות (עוגיות חג מולד גרמניות), עוגיות Springerle מבושמות, ו עוגיות חג המולד: עוגיות חג מולד נורווגיות, שזיף מתובל גזר לשמר סהרונים וכתום שוקולד (מתכונים דומים).
הוראות
לנפות יחד את הקמח ואבקת אפייה, להפריש. בקערה גדולה, מקציפים את הביצים והסוכר עד עבה ואור. מערבבים את גרידת הלימון ואת אניס הקרקע.
מוסיפים את תערובת הקמח, מערבבים היטב. כיסוי וצנן בצק במשך כשעה.
על משטח מקומח קלות, מגלגלים את הבצק לעובי 1/2 אינץ'. באופן מסורתי, היית לגלגל את הבצק עם מערוך springerle, אבל את הבצק ניתן לחתוך לצורות קטנות מכל סוג שהוא.
מניחים עוגיות 1/2 אינץ ' בנפרד על דפי אפייה, מפזרים זרע אניס ולהשאיר בחוץ חשוף, לילה.
מחממים תנור ל 350 מעלות F (175 מעלות C).
אופים עוגיות במשך 25 עד 30 דקות.