גרנולה חמוציות וכתום
חמוציות וגרנולה כתומה יכול להיות רק ארוחת הבוקר אתה מחפש. מנה זו מכילה סביב 13 גרם חלבון 24 גרם של שומן, וסך הכל 593 קלוריות. המתכון הזה מכסה %21 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. והוא יספק כ 4 מנות. אם יש לך שיבולת שועל מיושנת, קליפת תפוז מסוכרת, שמן זרעי ענבים, ועוד כמה מרכיבים בהישג יד, אתה יכול לעשות את זה. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 45 דקות. זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב ללא גלוטן וצמחוני דיאט. נסו גרנולה כתומה חמוציות, גרנולה כתומה חמוציות, ו גרנולה חמוציות וכתום (מתכונים דומים).
הוראות
מורחים שיבולת שועל על תבנית אפייה עטופה בהלה. טוסט, stirringoccasionally, עד השחמה קלה וריחני, כ 20 דקות.
העברה לערימת חום; להוסיף שקדים ולתת מגניב מעט. תבנית אפייה Coatsame עם ספריי nonstick.
סירופ Whiskmaple, חמאה, ושמן אגוזים בקערה asmall להתמזג.
יוצקים סירופ תערובת overoats; מערבבים היטב כדי מעיל.
להפיץ mixtureon גיליון מוכן.
אופים גרנולה, ערבוב מדי פעם, עדשיבולת השועל היא זהב בהיר, כ -15 דקות.מערבבים את החמוציות והצימוקים; אופים במשך 10 דקות יותר.
הסר גרנולה מן oven ולתת מגניב מעט. מערבבים בקליפה הכתומה.
בואו מגניב לחלוטין, ואז לפרוץ pieces.DO קדימה: לאחסן אטום בחדר temperaturefor עד 2 שבועות.