תמיד כיף שיש עוד מתכון של ארוחת בוקר, אז תנו הזדמנות ל גרנולן דובדבן חמוץ קוקוס. המתכון הזה מכסה %16 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מנה אחת מכילה 519 קלוריות, 10 גרם חלבון ו 30 גרם שומן. והוא יספק כ 7 מנות. גשו לסופר וקנו פיסטוקים, מלח כשר, סוכר חום ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. לא הרבה אנשים עשו את המתכון הזה, ו3 היה אומר שזה פגע במקום. זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב ללא גלוטן ותפריט טבעוני. הכנת המנה לוקחת כ 35 דקות. נסו גרנולה קוקוס-דובדבן, גרנולה בטעם דובדבן-שקדים-קוקוס, ו פקאן, קוקוס, וגרנולה דובדבן (מתכונים דומים).
הוראות
1
מחממים את התנור ל 300 מעלות F. קו 2 גליונות אפייה עם נייר קלף. לזרוק את שיבולת השועל, קוקוס, פיסטוקים, pepitas ומלח בקערה גדולה. לחמם את הסוכר החום, סירופ מייפל ושמן זית בסיר קטן על אש נמוכה, ערבוב, עד הסוכר מתמוסס. מקפלים את תערובת הסוכר לתוך תערובת שיבולת שועל כדי פרווה שווה.
מרכיבים שתצטרך
סוכר חום
סירופ מייפל
אגוזי פיסטוק
שמן זית
קוקוס
זרעי דלעת
סוכר
שיבולת שועל
מלח
ציוד שתשתמש בו
נייר אפייה
תבנית אפייה
מחבת רוטב
קערה
תנור
2
מורחים את הגרנולה על דפי האפייה מוכנים ואופים, ערבוב לעתים קרובות, עד יבש וזהוב קל, 20 עד 25 דקות.
מרכיבים שתצטרך
גרנולה
מורחים
ציוד שתשתמש בו
תבנית אפייה
תנור
3
הסר מהתנור וזרוק עם דובדבנים חמוצים יבשים.
מרכיבים שתצטרך
דובדבנים יבשים
ציוד שתשתמש בו
תנור
4
בואו להתקרר לטמפרטורת החדר. לאחסן במיכל אטום עד 1 שבוע או להקפיא עד 1 חודש.