קושימומחה
מוכן ב3 שעות
מנות4
ציון בריאות29
מגזין

דבש-Tamarind צלעות גב תינוק

דבש-Tamarind צלעות גב תינוק
דבש-Tamarind צלעות חזיר התינוק עשוי להיות מתכון טוב כדי להרחיב את תיבת המתכון העיקרית שלך כמובן. מתכון זה מספק 4 מנות. עם 1157 קלוריות, 116 גרם חלבון ו 70 גרם של שומן כל אחד. המתכון הזה מכסה %48 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מתכון זה של מזון ויין יש 1 אוהדים. אם יש לך תרכיז תמרינדי, r, מלח כשר ופלפל, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. כדי להשתמש עד זנגביל טרי אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,עוגיות ג'ינג'ר טריות כקינוח. בסך הכל, מתכון זה מרוויח ציון spoonacular סופר של 80%. אם אהבתם את המתכון הזה, תסתכל על מתכונים דומים אלה: צלעות חזיר צלויות בטעם תפוז-תמרינד, ג'ינג'ר ודבש צלעות גב לתינוק, ו צלעות תינוק עם זיגוג דבש עם מרינדה ויסקי.

הוראות

1
מחממים התנור ל 27
ציוד שתשתמש בו
2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®
2
קו גיליון אפייה מעוטר בנייר כסף.
ציוד שתשתמש בו
שרימפס מוקפץשרימפס מוקפץ
שרימפס מוקפץשרימפס מוקפץ
3
שים את הצלעות על תבנית האפייה ואת העונה משני הצדדים עם מלח ופלפל שחור.
מרכיבים שתצטרך
12 פרוסות דקות של חזיר מבושל לחלוטין (בערך12 פרוסות דקות של חזיר מבושל לחלוטין (בערך
(מקיט, היקורי או אלמון)(מקיט, היקורי או אלמון)
ציוד שתשתמש בו
שרימפס מוקפץשרימפס מוקפץ
4
אופים את הצלעות, בצד בשרני למעלה, במשך 2 1/2 שעות, או עד מכרז.
מרכיבים שתצטרך
(מקיט, היקורי או אלמון)(מקיט, היקורי או אלמון)
ציוד שתשתמש בו
2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®
5
בינתיים, במעבד מזון, למזג את הדבש, קטשופ, רוטב סויה, ג ' ינג 'ר, תמרינד, שום וצ' ילה להדביק עד חלקה.
מרכיבים שתצטרך
הדבק צ ' יליהדבק צ ' ילי
1 פאונד שקדי חזה הודו, חתוכים ל-1-in. קוביות1 פאונד שקדי חזה הודו, חתוכים ל-1-in. קוביות
תמרינדי.תמרינדי.
חבילת בשר חזיר פרוס דקחבילת בשר חזיר פרוס דק
כפית פפריקה חריפה, מעושנת במידת האפשרכפית פפריקה חריפה, מעושנת במידת האפשר
שמנת מתוקה נוספת, אופציונלישמנת מתוקה נוספת, אופציונלי
1-1/4 כוסות דגני מוזליקס עם צימוקים, תמרים ושקדים1-1/4 כוסות דגני מוזליקס עם צימוקים, תמרים ושקדים
ציוד שתשתמש בו
עגבניות ירושה, קצוצות, לא חובהעגבניות ירושה, קצוצות, לא חובה
6
הגדל את טמפרטורת התנור ל-45
ציוד שתשתמש בו
2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®
7
מסננים את השומן מסדין האפייה.
ציוד שתשתמש בו
שרימפס מוקפץשרימפס מוקפץ
8
לצחצח את הצלעות עם רוטב ברביקיו. צלוי את הצלעות, הצד הכחוש למעלה, במשך 10 דקות, עד משחימים בעושר רב. הפוך את הצלעות, מברשת עם יותר רוטב וצלי במשך 5 דקות, עד השחמה.
מרכיבים שתצטרך
בייקון מעושן כפול, חתוך לקוביות קטנותבייקון מעושן כפול, חתוך לקוביות קטנות
עצם הודו וצוואר הודועצם הודו וצוואר הודו
(מקיט, היקורי או אלמון)(מקיט, היקורי או אלמון)
9
מברשת את הצלעות עם רוטב ברביקיו הנותרים צלי במשך 5 דקות יותר, עד השחמה עמוקה מבריק.
מרכיבים שתצטרך
בייקון מעושן כפול, חתוך לקוביות קטנותבייקון מעושן כפול, חתוך לקוביות קטנות
(מקיט, היקורי או אלמון)(מקיט, היקורי או אלמון)
10
העברה ללוח חיתוך ולתת לעמוד במשך 5 דקות.
ציוד שתשתמש בו
קרש חיתוךקרש חיתוך
11
חותכים את המדפים לצלעות ומגישים.
מרכיבים שתצטרך
(מקיט, היקורי או אלמון)(מקיט, היקורי או אלמון)