קושימומחה
מוכן ב1 ש, 10 דק.
מנות12
ציון בריאות1
דיאטותללא לקטוז
סוגי מאכליםתוספות
מגזין

דבש אפוי Sriracha כנפי עוף

דבש אפוי Sriracha כנפי עוף
תמיד כיף שיש עוד מתכון של hor d ' ouvre, אז תנו הזדמנות ל כנפי עוף Sriracha אפויות דבש. מתאים ל-12 מנות. חלק אחד של המנה הזאת מכיל בערך 12 גרם חלבון 11 גרם של שומן, וסך הכל 197 קלוריות. גשו לסופר וקנו פלפל טרי, שום, מיץ ליים ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. כדי להשתמש ב רוטב הסויה אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,פאנה קוטה עם רוטב סנטו תות-Vin כקינוח. זמן הכנת המתכון כ 1 שעה ו 10 דקות. נסו כנפי עוף Sriracha דבש אפוי, דבש אפוי-Sriracha כנפי עוף, ו כנפי Sriracha דבש אפוי (מתכונים דומים).

הוראות

1
תנור חום ל 425°f. קו 2 יריעות עוגיות עם צדדים עם רדיד כבד חובה; תרסיס עם ספריי בישול.
מרכיבים שתצטרך
תרסיס בישולתרסיס בישול
עוגיותעוגיות
ציוד שתשתמש בו
תבנית אפייהתבנית אפייה
רדיד אלומיניוםרדיד אלומיניום
תנורתנור
2
ב 1-גלון resealable מזון אחסון שקית פלסטיק, לערבב רוטב Sriracha, שמן, מלח, פלפל ו drummettes. שקית חותם; לנער מעיל.
מרכיבים שתצטרך
SrirachaSriracha
תופים עוףתופים עוף
פלפלפלפל
1 כוס עוף רוטיסרי לקוביות1 כוס עוף רוטיסרי לקוביות
מלחמלח
שמן בישולשמן בישול
ציוד שתשתמש בו
שקיות Ziplocשקיות Ziploc
3
מוסיפים קמח; שקית חותם, ולנער עד תופים מצופים קמח.
מרכיבים שתצטרך
תופים עוףתופים עוף
קמח לכל מטרהקמח לכל מטרה
1 כוס עוף רוטיסרי לקוביות1 כוס עוף רוטיסרי לקוביות
4
מניחים תופים על סדינים של עוגיות.
מרכיבים שתצטרך
תופים עוףתופים עוף
עוגיותעוגיות
ציוד שתשתמש בו
תבנית אפייהתבנית אפייה
5
אופים חשפו 30 דקות; להפוך drummettes מעל, ולסובב גיליונות עוגיות.
מרכיבים שתצטרך
תופים עוףתופים עוף
עוגיותעוגיות
ציוד שתשתמש בו
תבנית אפייהתבנית אפייה
תנורתנור
6
אופים 20 עד 30 דקות יותר או עד חום זהוב ומיץ של תופים ברור כאשר החלק העבה ביותר נחתך עד העצם (לפחות 74°).
מרכיבים שתצטרך
תופים עוףתופים עוף
מיץמיץ
עצםעצם
ציוד שתשתמש בו
תנורתנור
7
בינתיים, בסיר 1-ליטר, לערבב מרכיבים זיגוג; חום רותח על חום בינוני, ערבוב לעתים קרובות, עד מעט מעובה, על 5 דקות.
מרכיבים שתצטרך
זיגוגזיגוג
ציוד שתשתמש בו
מחבת רוטבמחבת רוטב
8
הסר מהחום; להפריש.
9
בקערה גדולה, לזרוק תופים עם רוטב.
מרכיבים שתצטרך
תופים עוףתופים עוף
רוטברוטב
ציוד שתשתמש בו
קערהקערה
10
מגישים חמים.

יין מומלץ: שרדונה, פינו נואר, סוביניון בלאן, ורוד נוצץ, יין מבעבע

שרדונה, פינו נואר וסוביניון בלאן הן אפשרויות נהדרות לכנפי עוף. בשר לבן מזווג בדרך כלל עם יין לבן כדי לא להכניע את הטעם של הבשר, כך שרדונה ו סוביניון בלאן הם בחירות בטוחות. עוף מוכן עם רוטב עגבניות או בהחלט רוטב יין אדום יכול וצריך להיות מוגש עם אדום כמו פינו נואר. יין אחד אתה יכול לנסות הוא שרדונה חנה. יש לו 4.4 מתוך 5 כוכבים ובקבוק עולה בערך 16 דולר.
חנה שרדונה
חנה שרדונה
עם צבע של דבש מבריק קש זהוב, יין זה מביא ניחוחות של אפרסק בגריל, פאי אגס, עם קרמל,נבל, אננס. על החיך, פרוסת תפוח טרי עם קרום עוגה, קרמל, עוגת אגס, אפרסק בגריל, טוסט ובננה.