קושימומחה
מוכן ב1 ש, 15 דק.
מנות4
ציון בריאות51
מגזין

דבש וקישואים מזוגגים בקארי

דבש וקישואים מזוגגים בקארי
הכנת המנה לוקחת כ 1 שעה ו 15 דקות. לכו לחנות ותרימו מעיכות חורף, אבקת צ'יפוטלה צ' ילה טחונה, שמן זית ועוד מספר מצרכים לעשות היום. מתכונים דומים: דבש וקישואים מזוגגים בקארי, טלה מזוגג דבש-קארי עם ענבים קלויים וחמוציות, ו דלעת מזוגגת עם דבש צ'יפוטלה.

הוראות

1
הכן את הגריל לבישול עקיף על אש בינונית.
ציוד שתשתמש בו
גרילגריל
2
לשטוף את מעיכות מתחת למים קרים. באמצעות סכין כבדה, חדה, לחתוך את הקצוות של כל סקווש ולאחר מכן לחתוך כל סקווש ל 4 או 6 חתיכות. באמצעות כף, לגרוף החוצה ולהשליך את הזרעים ואת עיסת.
מרכיבים שתצטרך
סקוושסקווש
זרעיםזרעים
מיםמים
ציוד שתשתמש בו
סכיןסכין
3
מניחים את חתיכות הסקווש על מחבת סדין ומברישים את הבשר עם השמן. מתבלים לפי הטעם במלח ופלפל.
מרכיבים שתצטרך
מלח ופלפלמלח ופלפל
סקוושסקווש
שמן בישולשמן בישול
ציוד שתשתמש בו
מחבתמחבת
4
צחצח את סורגי הבישול. גריל חתיכות סקווש, צד העור למטה, על חום בינוני עקיף, עם המכסה סגור, במשך כ -30 דקות.
מרכיבים שתצטרך
סקוושסקווש
ציוד שתשתמש בו
גרילגריל
5
בסיר קטן על חום בינוני, לשלב את החומרים זיגוג לבשל עד החמאה נמסה הזיגוג הוא חלק, על 2 דקות, ערבוב לעתים קרובות.
מרכיבים שתצטרך
חמאהחמאה
זיגוגזיגוג
ציוד שתשתמש בו
מחבת רוטבמחבת רוטב
6
הסר מהחום.
7
לאחר 30 הדקות הראשונות של הבישול, להחזיר את חתיכות סקווש למחבת הסדין. סגור את מכסה הגריל כדי לשמור על החום בפנים.
מרכיבים שתצטרך
סקוושסקווש
ציוד שתשתמש בו
גרילגריל
מחבתמחבת
8
מברשת הבשר עם זיגוג, להחזיר את הדלעת לגריל, ולהמשיך לצלות על חום בינוני עקיף, עם המכסה סגור ככל האפשר, עד רך ומכרז, 30 עד 40 דקות, זיגוג כל 15 עד 20 דקות. מתבלים עם יותר מלח, אם תרצה.
מרכיבים שתצטרך
סקוושסקווש
זיגוגזיגוג
מלחמלח
ציוד שתשתמש בו
גרילגריל
9
טפטוף עם זיגוג הנותרים לשרת חם.
מרכיבים שתצטרך
זיגוגזיגוג