קושימומחה
מוכן ב5 שעות, 50 דק.
מנות16
ציון בריאות12
מגזין

דבש סיידר BBQ Brisket

דבש סיידר BBQ Brisket
מתכון דבש סיידר Bbq בריסקט יכול לספק את השתוקקות היהודית שלך בערך 5 שעות ו-50 דקות. והוא יספק כ 16 מנות. במנה עיקרית זו יש 217 קלוריות, 24 גרם חלבון ו 9g של שומן למנה. המתכון הזה מכסה %13 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. לך לחנות ותביא סיידר תפוחים, פלפל טחון, רוטב ברביקיו דבש, ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. כדי להשתמש ב סיידר תפוחים אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,עוגת סופגנייה סיידר תפוחים כקינוח. מתכון זה הוא אהב על ידי 116 אוכל וטבחים. זה יכול להיות מהנה בכל עת, אבל זה טוב במיוחד עבור חנוכה. המתכון הזה מתאים לרגישים לגלוטן וחלב. מתכונים דומים: בריסקט פטריות סיידר, חזה סיידר צלוי עם ציממס, ו סתיו בריסקט עם מיץ תפוחים ודלורית מ ' המעדנייה היהודית של האמן בבית.

הוראות

1
מערבבים סוכר ותבלינים; לשפשף על בשר. מכסים בניילון נצמד; מקררים לפחות 1 שעה או עד 24 שעות. בינתיים, להשרות שבבי עץ במים 1 שעה; לנקז.
מרכיבים שתצטרך
2 3/4 אונקיות (75 גרם) סולטנות זהובות2 3/4 אונקיות (75 גרם) סולטנות זהובות
טבעות פלפל חריף, פלפלי בננה פרוסים, לקישוט כריךטבעות פלפל חריף, פלפלי בננה פרוסים, לקישוט כריך
תערובת לעוגת שוקולד קנויה אחת, כמו שוקולד מריר לח במיוחד של בטי קרוקר, נאפית לפי הוראות הקופסהתערובת לעוגת שוקולד קנויה אחת, כמו שוקולד מריר לח במיוחד של בטי קרוקר, נאפית לפי הוראות הקופסה
1 כוס גריסי פנינה לבנים1 כוס גריסי פנינה לבנים
מים כדי לאפשרמים כדי לאפשר
עגבניות, שטופות, קליפות דמויות נייר הוסרועגבניות, שטופות, קליפות דמויות נייר הוסרו
ציוד שתשתמש בו
בצל צהוב, חתוך לשמיניותבצל צהוב, חתוך לשמיניות
2
מסדרים פחם על גרגר גריל התחתון באופן שווה משני הצדדים של מחבת טפטוף לסכל. פחם בהיר. כאשר גחלים חמים, מפזרים 2 כוסות שבבי עץ.
מרכיבים שתצטרך
טבעות פלפל חריף, פלפלי בננה פרוסים, לקישוט כריךטבעות פלפל חריף, פלפלי בננה פרוסים, לקישוט כריך
ציוד שתשתמש בו
סמבל (משחת צ'ילי שום)סמבל (משחת צ'ילי שום)
כפית אחת של מיץ לימון GOYA®כפית אחת של מיץ לימון GOYA®
עגבנייה פרוסה, אופציונליעגבנייה פרוסה, אופציונלי
3
מניחים בשר על אח גריל העליון, צד שומן למעלה, במרכז מעל לטפטף פאן; כיסוי. גריל 3 שעות, פונה לאחר 1-1 / 2 שעות ו מתחדש פחם שבבי עץ לפי הצורך. (הערה: לשמור על הטמפרטורה של הגריל על 135°.)
מרכיבים שתצטרך
טבעות פלפל חריף, פלפלי בננה פרוסים, לקישוט כריךטבעות פלפל חריף, פלפלי בננה פרוסים, לקישוט כריך
מים כדי לאפשרמים כדי לאפשר
ציוד שתשתמש בו
סמבל (משחת צ'ילי שום)סמבל (משחת צ'ילי שום)
עגבנייה פרוסה, אופציונליעגבנייה פרוסה, אופציונלי
4
הסר בשר מן הגריל; לעטוף בשכבה כפולה של רדיד כבד חובה. חזור לגריל; גריל 1 שעה או עד הבשר מגיע 93°.
מרכיבים שתצטרך
מים כדי לאפשרמים כדי לאפשר
עגבניות, שטופות, קליפות דמויות נייר הוסרועגבניות, שטופות, קליפות דמויות נייר הוסרו
ציוד שתשתמש בו
סמבל (משחת צ'ילי שום)סמבל (משחת צ'ילי שום)
כפית אחת של מיץ לימון GOYA®כפית אחת של מיץ לימון GOYA®
5
הסר בשר מן הגריל; בזהירות להסיר לסכל בראש.
מרכיבים שתצטרך
מים כדי לאפשרמים כדי לאפשר
ציוד שתשתמש בו
סמבל (משחת צ'ילי שום)סמבל (משחת צ'ילי שום)
כפית אחת של מיץ לימון GOYA®כפית אחת של מיץ לימון GOYA®
6
מערבבים את המרכיבים הנותרים; יוצקים 3/4 כוס על בשר. לעטוף באופן רופף עם נייר כסף.
מרכיבים שתצטרך
מים כדי לאפשרמים כדי לאפשר
עגבניות, שטופות, קליפות דמויות נייר הוסרועגבניות, שטופות, קליפות דמויות נייר הוסרו
ציוד שתשתמש בו
כפית אחת של מיץ לימון GOYA®כפית אחת של מיץ לימון GOYA®
7
בואו לעמוד 30 דקות.
8
להעביר בשר ללוח חיתוך; לחתוך את התבואה לפרוסות דקות.
מרכיבים שתצטרך
1 פאונד נקניקיית מייפל, בתפזורת או הוצאה ממעטפת קישורים גדולה1 פאונד נקניקיית מייפל, בתפזורת או הוצאה ממעטפת קישורים גדולה
מים כדי לאפשרמים כדי לאפשר
ציוד שתשתמש בו
קרש חיתוךקרש חיתוך
9
מגישים עם הנותרים תערובת רוטב ברביקיו.
מרכיבים שתצטרך
בייקון מעושן כפול, חתוך לקוביות קטנותבייקון מעושן כפול, חתוך לקוביות קטנות