דבש סיידר BBQ Brisket
מתכון דבש סיידר Bbq בריסקט יכול לספק את השתוקקות היהודית שלך בערך 5 שעות ו-50 דקות. והוא יספק כ 16 מנות. במנה עיקרית זו יש 217 קלוריות, 24 גרם חלבון ו 9g של שומן למנה. המתכון הזה מכסה %13 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. לך לחנות ותביא סיידר תפוחים, פלפל טחון, רוטב ברביקיו דבש, ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. כדי להשתמש ב סיידר תפוחים אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,עוגת סופגנייה סיידר תפוחים כקינוח. מתכון זה הוא אהב על ידי 116 אוכל וטבחים. זה יכול להיות מהנה בכל עת, אבל זה טוב במיוחד עבור חנוכה. המתכון הזה מתאים לרגישים לגלוטן וחלב. מתכונים דומים: בריסקט פטריות סיידר, חזה סיידר צלוי עם ציממס, ו סתיו בריסקט עם מיץ תפוחים ודלורית מ ' המעדנייה היהודית של האמן בבית.
הוראות
מערבבים סוכר ותבלינים; לשפשף על בשר. מכסים בניילון נצמד; מקררים לפחות 1 שעה או עד 24 שעות. בינתיים, להשרות שבבי עץ במים 1 שעה; לנקז.
מסדרים פחם על גרגר גריל התחתון באופן שווה משני הצדדים של מחבת טפטוף לסכל. פחם בהיר. כאשר גחלים חמים, מפזרים 2 כוסות שבבי עץ.
מניחים בשר על אח גריל העליון, צד שומן למעלה, במרכז מעל לטפטף פאן; כיסוי. גריל 3 שעות, פונה לאחר 1-1 / 2 שעות ו מתחדש פחם שבבי עץ לפי הצורך. (הערה: לשמור על הטמפרטורה של הגריל על 135°.)
הסר בשר מן הגריל; לעטוף בשכבה כפולה של רדיד כבד חובה. חזור לגריל; גריל 1 שעה או עד הבשר מגיע 93°.
הסר בשר מן הגריל; בזהירות להסיר לסכל בראש.
מערבבים את המרכיבים הנותרים; יוצקים 3/4 כוס על בשר. לעטוף באופן רופף עם נייר כסף.
להעביר בשר ללוח חיתוך; לחתוך את התבואה לפרוסות דקות.
מגישים עם הנותרים תערובת רוטב ברביקיו.