דבש צלוי-מנות קציצות ברביקיו
מנות בשר צלויות דבש ברביקיו עשויה להיות המנה העיקרית שתבוא לכם טוב. מתאים ל-4 מנות. מנה אחת מכילה 490 קלוריות, 18 גרם חלבון ו 15 גרם שומן. המתכון הזה מתאים לרגישים לגלוטן וחלב. אם יש לכם פלפל, תירס-on-the-cob, דבש, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. כדי להשתמש ב תפוחי האדמה אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,לחמניות בטטות תפוחי אדמה כקינוח. זה יכול להיות מהנה בכל עת, אבל זה טוב במיוחד עבור יום העצמאות. מתכונים דומים: מנות עוף ברביקיו, מנות ארוחת ערב עוף ברביקיו, ו מנות מנגל עוף לסכל.
הוראות
חותכים ארבעה גיליונות 18x12 אינץ ' של רדיד כבד; לרסס חצי מצד אחד של כל גיליון רדיד עם ספריי בישול nonstick. בקערה קטנה, לשלב רוטב ברביקיו ודבש; להתמזג היטב.
מקום 4 כדורי בשר, 2 פרוסות בצל, 2 קלחי תירס ו 1/2 כוס תפוחי אדמה פרוסים במרכז הצד מרוסס של כל גיליון של נייר.
מפזרים מלח ופלפל. כף 2 1/2 כפות תערובת רוטב על כדורי בשר וירקות על כל גיליון נייר.
מקפלים לסכל על כדורי בשר וירקות כך הקצוות נפגשים. לעטוף חבילות בצורה מאובטחת באמצעות חותמות כפולה, המאפשר מקום להרחבת חום, ואז לקפל שוב.
כאשר מוכן גריל, למקם מנות על גריל גז מעל חום בינוני או על גריל פחם 4 עד 6 אינץ ' מגחלים בינוניים. מבשלים 20 עד 25 דקות או עד כדורי בשר מחוממים היטב ותפוחי אדמה רכים, הופכים מספר פעמים.
חותכים x גדול במרכז כל חבילת נייר; מנות פתוחות בזהירות כדי לאפשר קיטור לברוח.