קושיקשה
מוכן ב50 דק.
מנות4
ציון בריאות51
מגזין

דג אמנון מטוגן במחבת עם רוטב פלפל אדום טומטילו

דג אמנון מטוגן במחבת עם רוטב פלפל אדום טומטילו
Tilapia מטוגן במחבת עם רוטב פלפל אדום Tomatillo דורש כ 50 דקות מההתחלה ועד הסוף. מנה אחת מכילה 236 קלוריות, 36 גרם חלבון ו 6 גרם שומן. והוא מתאים להגשה ל 4 מנות סועדים.. אם יש לך דבש, עגבניות, קמח, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. כדי להשתמש ב הלימון אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,עוגיות לימון עם ציפוי לימון {מחווה לרוקסן} כקינוח. זוהי אפשרות טובה אם הנכם רגישים ללקטוז, . רק מעטים מאוד אהבו את המנה העיקרית. , אנו ממליצים לנסות גם : צלעות חזיר ללא עצמות עם Tomatillo ורוטב פלפל Poblano, טבלאות וירקות עם רוטב פלפל אדום, ו גיליון בריא פאן Tilapian וירקות + ארוחה-Prep.

הוראות

1
מחממים מראש את התנור של מטגן ולהגדיר את מתלה התנור על 6 אינץ ' ממקור החום. קו גיליון אפייה עם רדיד אלומיניום, תרסיס עם ספריי בישול.
מרכיבים שתצטרך
1/3 כוס רוטב הודו, מחומם1/3 כוס רוטב הודו, מחומם
ציוד שתשתמש בו
רצועות פלפל אדום מתוק קלוי ועירית טחונה נוספת, לא חובהרצועות פלפל אדום מתוק קלוי ועירית טחונה נוספת, לא חובה
קורט פתיתי פלפל אדוםקורט פתיתי פלפל אדום
ירכיים ורגלי עוףירכיים ורגלי עוף
2
מניחים את חתיכות פלפל לחתוך צדדים על תבנית אפייה מוכן. מבשלים מתחת לגריל שחומם מראש עד שעור הפלפל מושחר ומבוקע, 5 עד 10 דקות.
מרכיבים שתצטרך
1 שפופרת בצק פיצה מוכן שנקנה בחנות1 שפופרת בצק פיצה מוכן שנקנה בחנות
ציוד שתשתמש בו
קורט פתיתי פלפל אדוםקורט פתיתי פלפל אדום
לתבלין (פובלנוס ישתנה בחריפותםלתבלין (פובלנוס ישתנה בחריפותם
3
מניחים את חתיכות פלפל מושחר לתוך קערה, ולאטום בחוזקה עם ניילון לעטוף. אפשר את הפלפל קיטור כפי שהוא מתקרר, על 20 דקות. לאחר מגניב, להסיר ולהשליך את העורות.
מרכיבים שתצטרך
1 שפופרת בצק פיצה מוכן שנקנה בחנות1 שפופרת בצק פיצה מוכן שנקנה בחנות
עגבניות, שטופות, קליפות דמויות נייר הוסרועגבניות, שטופות, קליפות דמויות נייר הוסרו
ציוד שתשתמש בו
בצל צהוב, חתוך לשמיניותבצל צהוב, חתוך לשמיניות
1/4 כוס עוגיות ג'ינג'ר (בערך 5 עוגיות)1/4 כוס עוגיות ג'ינג'ר (בערך 5 עוגיות)
4
מחממים 2 כפיות שמן קנולה במחבת גדולה ולא דביקה מעל חום בינוני, ומבשלים ומערבבים את הטומטילו עד שהתרככו, כ 8 דקות.
מרכיבים שתצטרך
1 בצל ספרדי בינוני חתוך לקוביות קטנות1 בצל ספרדי בינוני חתוך לקוביות קטנות
עגבניות, קליפות הוסרו, חתוכות לשנייםעגבניות, קליפות הוסרו, חתוכות לשניים
ציוד שתשתמש בו
פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'
5
מפזרים מלח ופלפל שחור, ומערבבים את השום. מבשלים ומערבבים עד השום מתרכך, על 1 דקה.
מרכיבים שתצטרך
כרישה אחת, נקייה וחתוכה לקוביות גדולות, רק החלק הלבןכרישה אחת, נקייה וחתוכה לקוביות גדולות, רק החלק הלבן
טבעות פלפל בננה קצוצות או פלפל חריף קצוץ מכל סוגטבעות פלפל בננה קצוצות או פלפל חריף קצוץ מכל סוג
6
מניחים את הטומטילים החמים לתוך בלנדר, ומוסיפים את הפלפל האדום הקלוי, פטרוזיליה, חומץ אורז, ודבש. מערבבים את הרוטב עד חלקה, ולהניח בצד.
מרכיבים שתצטרך
פלפלים אדומים קלוייםפלפלים אדומים קלויים
1 1/2 כוסות רוטב שזיפים1 1/2 כוסות רוטב שזיפים
עגבניות, קליפות הוסרו, חתוכות לשנייםעגבניות, קליפות הוסרו, חתוכות לשניים
1 לב מפאלדי טרי אם אפשר1 לב מפאלדי טרי אם אפשר
1-1/4 כוסות דגני מוזליקס עם צימוקים, תמרים ושקדים1-1/4 כוסות דגני מוזליקס עם צימוקים, תמרים ושקדים
הצעת הגשה: להגיש על פסטההצעת הגשה: להגיש על פסטה
ציוד שתשתמש בו
ליקריץ 42 מחרוזות אדומותליקריץ 42 מחרוזות אדומות
7
בקערה רדודה, מערבבים יחד את הקמח, אבקת צ ' ילי ואורגנו מיובש.
מרכיבים שתצטרך
אורגנו מיובשאורגנו מיובש
1 כפית אורגנו מיובש, ועוד לזילוף1 כפית אורגנו מיובש, ועוד לזילוף
1 1/2 כוסות אפונה קפואה, תירס, בצל, פלפל אדום ותערובת שעועית שחורה1 1/2 כוסות אפונה קפואה, תירס, בצל, פלפל אדום ותערובת שעועית שחורה
ציוד שתשתמש בו
1/4 כוס עוגיות ג'ינג'ר (בערך 5 עוגיות)1/4 כוס עוגיות ג'ינג'ר (בערך 5 עוגיות)
8
מפזרים את פילה הדגים במלח ופלפל שחור, ומעלים בתערובת הקמח עד מצופה.
מרכיבים שתצטרך
כרישה אחת, נקייה וחתוכה לקוביות גדולות, רק החלק הלבןכרישה אחת, נקייה וחתוכה לקוביות גדולות, רק החלק הלבן
פילה דגיםפילה דגים
1 1/2 כוסות אפונה קפואה, תירס, בצל, פלפל אדום ותערובת שעועית שחורה1 1/2 כוסות אפונה קפואה, תירס, בצל, פלפל אדום ותערובת שעועית שחורה
9
חום 2 כפיות של שמן קנולה במחבת מעל חום בינוני גבוה. מבשלים את הדג עד השחמה, 2 עד 3 דקות; בזהירות להפוך את הדגים מעל ומבשלים בצד השני עד הבשר הוא אטום מעט קשקשי והדגים יש השחמה, כ 4 דקות.
מרכיבים שתצטרך
1 בצל ספרדי בינוני חתוך לקוביות קטנות1 בצל ספרדי בינוני חתוך לקוביות קטנות
ממתק תמנון בריטממתק תמנון בריט
2 בצלים צהובים בינוניים, קלופים, חצויים וחתוכים לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'2 בצלים צהובים בינוניים, קלופים, חצויים וחתוכים לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'
ציוד שתשתמש בו
פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'
10
מעבירים דגים למגש. לסחוט את חצאי הלימון על הדגים, ומגישים עם רוטב. אם הרוטב התקרר, יוצקים לתוך קערה בטוחה במיקרוגל, ומבשלים במיקרוגל על הגדרה בינונית עד חם, על 2 דקות.
מרכיבים שתצטרך
פרוסות תפוז חתוכות לשניים לקישוטפרוסות תפוז חתוכות לשניים לקישוט
הצעת הגשה: להגיש על פסטההצעת הגשה: להגיש על פסטה
ממתק תמנון בריטממתק תמנון בריט
ציוד שתשתמש בו
1/2 כוס חמאה ללא מלח (1 מקל), בטמפרטורת החדר, ועוד להברשה1/2 כוס חמאה ללא מלח (1 מקל), בטמפרטורת החדר, ועוד להברשה
1/4 כוס עוגיות ג'ינג'ר (בערך 5 עוגיות)1/4 כוס עוגיות ג'ינג'ר (בערך 5 עוגיות)

יין מומלץ: פינו גריג ' יו., Gruener Veltliner, פינו נואר, יין מבעבע

טילפיה עובדת ממש טוב עם פינו גריג ' יו, גרונר ולטלינר, ופינו נואר. דגים מגוונים כמו יין, אז קשה לבחור יינות שהולכים עם כל דג. יין לבן פריך, כגון פינו גריג ' יו או גרינר ולטלינר, יתאים לכל דג לבן בטעם עדין. דגים בשרניים, בטעם חזק כגון סלמון וטונה יכולים אפילו להתמודד עם יין אדום בהיר, כגון פינו נואר. פינו קפוסלדו גריג ' יו עם דירוג של 4.5 מתוך 5 כוכבים נראה כמו התאמה טובה. זה עולה בערך 10 דולר לבקבוק.
קפוסלדו פינו גריג ' יו
קפוסלדו פינו גריג ' יו
קפוסלדו פינו גריג ' יו כולל מרקם יבש, פריך, תוסס וניחוחות עדינים של פירות לבנים, פרחים ושקדים.זוגות היטב עם בשר לבן, דגים, פירות ים, מנות פסטה וגבינות עדינות.