קושיקשה
מוכן ב50 דק.
מנות4
ציון בריאות51
מגזין

דג אמנון מטוגן במחבת עם רוטב פלפל אדום טומטילו

דג אמנון מטוגן במחבת עם רוטב פלפל אדום טומטילו
Tilapia מטוגן במחבת עם רוטב פלפל אדום Tomatillo דורש כ 50 דקות מההתחלה ועד הסוף. מנה אחת מכילה 236 קלוריות, 36 גרם חלבון ו 6 גרם שומן. והוא מתאים להגשה ל 4 מנות סועדים.. אם יש לך דבש, עגבניות, קמח, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. כדי להשתמש ב הלימון אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,עוגיות לימון עם ציפוי לימון {מחווה לרוקסן} כקינוח. זוהי אפשרות טובה אם הנכם רגישים ללקטוז, . רק מעטים מאוד אהבו את המנה העיקרית. , אנו ממליצים לנסות גם : צלעות חזיר ללא עצמות עם Tomatillo ורוטב פלפל Poblano, טבלאות וירקות עם רוטב פלפל אדום, ו גיליון בריא פאן Tilapian וירקות + ארוחה-Prep.

הוראות

1
מחממים מראש את התנור של מטגן ולהגדיר את מתלה התנור על 6 אינץ ' ממקור החום. קו גיליון אפייה עם רדיד אלומיניום, תרסיס עם ספריי בישול.
מרכיבים שתצטרך
עגבנייה, חתוכה לשמונה פלחיםעגבנייה, חתוכה לשמונה פלחים
ציוד שתשתמש בו
כפית אחת של מיץ לימון GOYA®כפית אחת של מיץ לימון GOYA®
טבעות פלפל חריף, פלפלי בננה פרוסים, לקישוט כריךטבעות פלפל חריף, פלפלי בננה פרוסים, לקישוט כריך
סוכר צהוב ומגוון סוכריות מתוקותסוכר צהוב ומגוון סוכריות מתוקות
2
מניחים את חתיכות פלפל לחתוך צדדים על תבנית אפייה מוכן. מבשלים מתחת לגריל שחומם מראש עד שעור הפלפל מושחר ומבוקע, 5 עד 10 דקות.
מרכיבים שתצטרך
לפת, קלופה ופרוסה לעובי 1/8 אינץ'לפת, קלופה ופרוסה לעובי 1/8 אינץ'
ציוד שתשתמש בו
טבעות פלפל חריף, פלפלי בננה פרוסים, לקישוט כריךטבעות פלפל חריף, פלפלי בננה פרוסים, לקישוט כריך
לתבלין (פובלנוס ישתנה בחריפותםלתבלין (פובלנוס ישתנה בחריפותם
3
מניחים את חתיכות פלפל מושחר לתוך קערה, ולאטום בחוזקה עם ניילון לעטוף. אפשר את הפלפל קיטור כפי שהוא מתקרר, על 20 דקות. לאחר מגניב, להסיר ולהשליך את העורות.
מרכיבים שתצטרך
לפת, קלופה ופרוסה לעובי 1/8 אינץ'לפת, קלופה ופרוסה לעובי 1/8 אינץ'
עגבניות, שטופות, קליפות דמויות נייר הוסרועגבניות, שטופות, קליפות דמויות נייר הוסרו
ציוד שתשתמש בו
בצל צהוב, חתוך לשמיניותבצל צהוב, חתוך לשמיניות
כוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימוןכוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימון
4
מחממים 2 כפיות שמן קנולה במחבת גדולה ולא דביקה מעל חום בינוני, ומבשלים ומערבבים את הטומטילו עד שהתרככו, כ 8 דקות.
מרכיבים שתצטרך
8 פרוסות (בעובי 1/4 אינץ') גבינה שוויצרית8 פרוסות (בעובי 1/4 אינץ') גבינה שוויצרית
כמו פפיטאסכמו פפיטאס
ציוד שתשתמש בו
עגבנייה פרוסה, אופציונליעגבנייה פרוסה, אופציונלי
5
מפזרים מלח ופלפל שחור, ומערבבים את השום. מבשלים ומערבבים עד השום מתרכך, על 1 דקה.
מרכיבים שתצטרך
4 פרוסות גבינת מינסטר, חצויות4 פרוסות גבינת מינסטר, חצויות
שום גויה®שום גויה®
6
מניחים את הטומטילים החמים לתוך בלנדר, ומוסיפים את הפלפל האדום הקלוי, פטרוזיליה, חומץ אורז, ודבש. מערבבים את הרוטב עד חלקה, ולהניח בצד.
מרכיבים שתצטרך
פלפלים אדומים קלוייםפלפלים אדומים קלויים
1 1/2 כוסות רוטב שזיפים1 1/2 כוסות רוטב שזיפים
כמו פפיטאסכמו פפיטאס
1/4 כוס שומן חזיר1/4 כוס שומן חזיר
1-1/4 כוסות דגני מוזליקס עם צימוקים, תמרים ושקדים1-1/4 כוסות דגני מוזליקס עם צימוקים, תמרים ושקדים
בקבוק רוטב חמוץ מתוק, מחולקבקבוק רוטב חמוץ מתוק, מחולק
ציוד שתשתמש בו
ליקריץ 42 מחרוזות אדומותליקריץ 42 מחרוזות אדומות
7
בקערה רדודה, מערבבים יחד את הקמח, אבקת צ ' ילי ואורגנו מיובש.
מרכיבים שתצטרך
אורגנו מיובשאורגנו מיובש
1 כפית אורגנו מיובש, ועוד לזילוף1 כפית אורגנו מיובש, ועוד לזילוף
שקית גדולה אחת של צ'יפס טורטיה בטעם לייםשקית גדולה אחת של צ'יפס טורטיה בטעם ליים
ציוד שתשתמש בו
כוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימוןכוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימון
8
מפזרים את פילה הדגים במלח ופלפל שחור, ומעלים בתערובת הקמח עד מצופה.
מרכיבים שתצטרך
4 פרוסות גבינת מינסטר, חצויות4 פרוסות גבינת מינסטר, חצויות
פילה דגיםפילה דגים
שקית גדולה אחת של צ'יפס טורטיה בטעם לייםשקית גדולה אחת של צ'יפס טורטיה בטעם ליים
9
חום 2 כפיות של שמן קנולה במחבת מעל חום בינוני גבוה. מבשלים את הדג עד השחמה, 2 עד 3 דקות; בזהירות להפוך את הדגים מעל ומבשלים בצד השני עד הבשר הוא אטום מעט קשקשי והדגים יש השחמה, כ 4 דקות.
מרכיבים שתצטרך
8 פרוסות (בעובי 1/4 אינץ') גבינה שוויצרית8 פרוסות (בעובי 1/4 אינץ') גבינה שוויצרית
ממתק תמנון בריטממתק תמנון בריט
מים כדי לאפשרמים כדי לאפשר
ציוד שתשתמש בו
עגבנייה פרוסה, אופציונליעגבנייה פרוסה, אופציונלי
10
מעבירים דגים למגש. לסחוט את חצאי הלימון על הדגים, ומגישים עם רוטב. אם הרוטב התקרר, יוצקים לתוך קערה בטוחה במיקרוגל, ומבשלים במיקרוגל על הגדרה בינונית עד חם, על 2 דקות.
מרכיבים שתצטרך
פרוסות תפוז חתוכות לשניים לקישוטפרוסות תפוז חתוכות לשניים לקישוט
בקבוק רוטב חמוץ מתוק, מחולקבקבוק רוטב חמוץ מתוק, מחולק
ממתק תמנון בריטממתק תמנון בריט
ציוד שתשתמש בו
אורגנו מיובש, שליש כף יד מלאהאורגנו מיובש, שליש כף יד מלאה
כוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימוןכוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימון

יין מומלץ: פינו גריג ' יו., Gruener Veltliner, פינו נואר, יין מבעבע

טילפיה עובדת ממש טוב עם פינו גריג ' יו, גרונר ולטלינר, ופינו נואר. דגים מגוונים כמו יין, אז קשה לבחור יינות שהולכים עם כל דג. יין לבן פריך, כגון פינו גריג ' יו או גרינר ולטלינר, יתאים לכל דג לבן בטעם עדין. דגים בשרניים, בטעם חזק כגון סלמון וטונה יכולים אפילו להתמודד עם יין אדום בהיר, כגון פינו נואר. פינו קפוסלדו גריג ' יו עם דירוג של 4.5 מתוך 5 כוכבים נראה כמו התאמה טובה. זה עולה בערך 10 דולר לבקבוק.
קפוסלדו פינו גריג ' יו
קפוסלדו פינו גריג ' יו
קפוסלדו פינו גריג ' יו כולל מרקם יבש, פריך, תוסס וניחוחות עדינים של פירות לבנים, פרחים ושקדים.זוגות היטב עם בשר לבן, דגים, פירות ים, מנות פסטה וגבינות עדינות.