קושיקשה
מוכן ב50 דק.
מנות4
ציון בריאות51
מגזין

דג אמנון מטוגן במחבת עם רוטב פלפל אדום טומטילו

דג אמנון מטוגן במחבת עם רוטב פלפל אדום טומטילו
Tilapia מטוגן במחבת עם רוטב פלפל אדום Tomatillo דורש כ 50 דקות מההתחלה ועד הסוף. מנה אחת מכילה 236 קלוריות, 36 גרם חלבון ו 6 גרם שומן. והוא מתאים להגשה ל 4 מנות סועדים.. אם יש לך דבש, עגבניות, קמח, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. כדי להשתמש ב הלימון אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,עוגיות לימון עם ציפוי לימון {מחווה לרוקסן} כקינוח. זוהי אפשרות טובה אם הנכם רגישים ללקטוז, . רק מעטים מאוד אהבו את המנה העיקרית. , אנו ממליצים לנסות גם : צלעות חזיר ללא עצמות עם Tomatillo ורוטב פלפל Poblano, טבלאות וירקות עם רוטב פלפל אדום, ו גיליון בריא פאן Tilapian וירקות + ארוחה-Prep.

הוראות

1
מחממים מראש את התנור של מטגן ולהגדיר את מתלה התנור על 6 אינץ ' ממקור החום. קו גיליון אפייה עם רדיד אלומיניום, תרסיס עם ספריי בישול.
מרכיבים שתצטרך
קורט אחד של פתיתי ירקות מעורבים, או לפי הטעםקורט אחד של פתיתי ירקות מעורבים, או לפי הטעם
ציוד שתשתמש בו
שרימפס מוקפץשרימפס מוקפץ
שרימפס מוקפץשרימפס מוקפץ
סוכריות מצופות שוקולדסוכריות מצופות שוקולד
2
מניחים את חתיכות פלפל לחתוך צדדים על תבנית אפייה מוכן. מבשלים מתחת לגריל שחומם מראש עד שעור הפלפל מושחר ומבוקע, 5 עד 10 דקות.
מרכיבים שתצטרך
כתף או ירך חזיר ללא עצם, עם שקע שומן עמוק (כ-2.5 ק"ג)כתף או ירך חזיר ללא עצם, עם שקע שומן עמוק (כ-2.5 ק"ג)
ציוד שתשתמש בו
שרימפס מוקפץשרימפס מוקפץ
לתבלין (פובלנוס ישתנה בחריפותםלתבלין (פובלנוס ישתנה בחריפותם
3
מניחים את חתיכות פלפל מושחר לתוך קערה, ולאטום בחוזקה עם ניילון לעטוף. אפשר את הפלפל קיטור כפי שהוא מתקרר, על 20 דקות. לאחר מגניב, להסיר ולהשליך את העורות.
מרכיבים שתצטרך
כתף או ירך חזיר ללא עצם, עם שקע שומן עמוק (כ-2.5 ק"ג)כתף או ירך חזיר ללא עצם, עם שקע שומן עמוק (כ-2.5 ק"ג)
עגבניות, שטופות, קליפות דמויות נייר הוסרועגבניות, שטופות, קליפות דמויות נייר הוסרו
ציוד שתשתמש בו
בצל צהוב, חתוך לשמיניותבצל צהוב, חתוך לשמיניות
2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך
4
מחממים 2 כפיות שמן קנולה במחבת גדולה ולא דביקה מעל חום בינוני, ומבשלים ומערבבים את הטומטילו עד שהתרככו, כ 8 דקות.
מרכיבים שתצטרך
פלפל צ'יפוטלה, קצוץ גספלפל צ'יפוטלה, קצוץ גס
כמו פפיטאסכמו פפיטאס
ציוד שתשתמש בו
שרימפס מוקפץ, קלוףשרימפס מוקפץ, קלוף
5
מפזרים מלח ופלפל שחור, ומערבבים את השום. מבשלים ומערבבים עד השום מתרכך, על 1 דקה.
מרכיבים שתצטרך
12 פרוסות דקות של חזיר מבושל לחלוטין (בערך12 פרוסות דקות של חזיר מבושל לחלוטין (בערך
כפית פפריקה חריפה, מעושנת במידת האפשרכפית פפריקה חריפה, מעושנת במידת האפשר
6
מניחים את הטומטילים החמים לתוך בלנדר, ומוסיפים את הפלפל האדום הקלוי, פטרוזיליה, חומץ אורז, ודבש. מערבבים את הרוטב עד חלקה, ולהניח בצד.
מרכיבים שתצטרך
פלפלים אדומים קלוייםפלפלים אדומים קלויים
1 1/2 כוסות רוטב שזיפים1 1/2 כוסות רוטב שזיפים
כמו פפיטאסכמו פפיטאס
1/4 כוס שומן חזיר1/4 כוס שומן חזיר
1-1/4 כוסות דגני מוזליקס עם צימוקים, תמרים ושקדים1-1/4 כוסות דגני מוזליקס עם צימוקים, תמרים ושקדים
עצם הודו וצוואר הודועצם הודו וצוואר הודו
ציוד שתשתמש בו
ליקריץ 42 מחרוזות אדומותליקריץ 42 מחרוזות אדומות
7
בקערה רדודה, מערבבים יחד את הקמח, אבקת צ ' ילי ואורגנו מיובש.
מרכיבים שתצטרך
אורגנו מיובשאורגנו מיובש
1 כפית אורגנו מיובש, ועוד לזילוף1 כפית אורגנו מיובש, ועוד לזילוף
שיבולת שועל (מהירה או רגילה)שיבולת שועל (מהירה או רגילה)
ציוד שתשתמש בו
2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך
8
מפזרים את פילה הדגים במלח ופלפל שחור, ומעלים בתערובת הקמח עד מצופה.
מרכיבים שתצטרך
12 פרוסות דקות של חזיר מבושל לחלוטין (בערך12 פרוסות דקות של חזיר מבושל לחלוטין (בערך
פילה דגיםפילה דגים
שיבולת שועל (מהירה או רגילה)שיבולת שועל (מהירה או רגילה)
9
חום 2 כפיות של שמן קנולה במחבת מעל חום בינוני גבוה. מבשלים את הדג עד השחמה, 2 עד 3 דקות; בזהירות להפוך את הדגים מעל ומבשלים בצד השני עד הבשר הוא אטום מעט קשקשי והדגים יש השחמה, כ 4 דקות.
מרכיבים שתצטרך
פלפל צ'יפוטלה, קצוץ גספלפל צ'יפוטלה, קצוץ גס
ממתק תמנון בריטממתק תמנון בריט
2 בצלים צהובים בינוניים, קלופים, חצויים וחתוכים לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'2 בצלים צהובים בינוניים, קלופים, חצויים וחתוכים לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'
ציוד שתשתמש בו
שרימפס מוקפץ, קלוףשרימפס מוקפץ, קלוף
10
מעבירים דגים למגש. לסחוט את חצאי הלימון על הדגים, ומגישים עם רוטב. אם הרוטב התקרר, יוצקים לתוך קערה בטוחה במיקרוגל, ומבשלים במיקרוגל על הגדרה בינונית עד חם, על 2 דקות.
מרכיבים שתצטרך
פרוסות תפוז חתוכות לשניים לקישוטפרוסות תפוז חתוכות לשניים לקישוט
עצם הודו וצוואר הודועצם הודו וצוואר הודו
ממתק תמנון בריטממתק תמנון בריט
ציוד שתשתמש בו
קצפת או גלידת וניל ואגוזי פקאן קלויים נוספים, אופציונליקצפת או גלידת וניל ואגוזי פקאן קלויים נוספים, אופציונלי
2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך

יין מומלץ: פינו גריג ' יו., Gruener Veltliner, פינו נואר, יין מבעבע

טילפיה עובדת ממש טוב עם פינו גריג ' יו, גרונר ולטלינר, ופינו נואר. דגים מגוונים כמו יין, אז קשה לבחור יינות שהולכים עם כל דג. יין לבן פריך, כגון פינו גריג ' יו או גרינר ולטלינר, יתאים לכל דג לבן בטעם עדין. דגים בשרניים, בטעם חזק כגון סלמון וטונה יכולים אפילו להתמודד עם יין אדום בהיר, כגון פינו נואר. פינו קפוסלדו גריג ' יו עם דירוג של 4.5 מתוך 5 כוכבים נראה כמו התאמה טובה. זה עולה בערך 10 דולר לבקבוק.
קפוסלדו פינו גריג ' יו
קפוסלדו פינו גריג ' יו
קפוסלדו פינו גריג ' יו כולל מרקם יבש, פריך, תוסס וניחוחות עדינים של פירות לבנים, פרחים ושקדים.זוגות היטב עם בשר לבן, דגים, פירות ים, מנות פסטה וגבינות עדינות.