דג אמנון מטוגן במחבת עם רוטב פלפל אדום טומטילו
Tilapia מטוגן במחבת עם רוטב פלפל אדום Tomatillo דורש כ 50 דקות מההתחלה ועד הסוף. מנה אחת מכילה 236 קלוריות, 36 גרם חלבון ו 6 גרם שומן. והוא מתאים להגשה ל 4 מנות סועדים.. אם יש לך דבש, עגבניות, קמח, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. כדי להשתמש ב הלימון אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,עוגיות לימון עם ציפוי לימון {מחווה לרוקסן} כקינוח. זוהי אפשרות טובה אם הנכם רגישים ללקטוז, . רק מעטים מאוד אהבו את המנה העיקרית. , אנו ממליצים לנסות גם : צלעות חזיר ללא עצמות עם Tomatillo ורוטב פלפל Poblano, טבלאות וירקות עם רוטב פלפל אדום, ו גיליון בריא פאן Tilapian וירקות + ארוחה-Prep.
הוראות
מחממים מראש את התנור של מטגן ולהגדיר את מתלה התנור על 6 אינץ ' ממקור החום. קו גיליון אפייה עם רדיד אלומיניום, תרסיס עם ספריי בישול.
מניחים את חתיכות פלפל לחתוך צדדים על תבנית אפייה מוכן. מבשלים מתחת לגריל שחומם מראש עד שעור הפלפל מושחר ומבוקע, 5 עד 10 דקות.
מניחים את חתיכות פלפל מושחר לתוך קערה, ולאטום בחוזקה עם ניילון לעטוף. אפשר את הפלפל קיטור כפי שהוא מתקרר, על 20 דקות. לאחר מגניב, להסיר ולהשליך את העורות.
מחממים 2 כפיות שמן קנולה במחבת גדולה ולא דביקה מעל חום בינוני, ומבשלים ומערבבים את הטומטילו עד שהתרככו, כ 8 דקות.
מפזרים מלח ופלפל שחור, ומערבבים את השום. מבשלים ומערבבים עד השום מתרכך, על 1 דקה.
מניחים את הטומטילים החמים לתוך בלנדר, ומוסיפים את הפלפל האדום הקלוי, פטרוזיליה, חומץ אורז, ודבש. מערבבים את הרוטב עד חלקה, ולהניח בצד.
בקערה רדודה, מערבבים יחד את הקמח, אבקת צ ' ילי ואורגנו מיובש.
מפזרים את פילה הדגים במלח ופלפל שחור, ומעלים בתערובת הקמח עד מצופה.
חום 2 כפיות של שמן קנולה במחבת מעל חום בינוני גבוה. מבשלים את הדג עד השחמה, 2 עד 3 דקות; בזהירות להפוך את הדגים מעל ומבשלים בצד השני עד הבשר הוא אטום מעט קשקשי והדגים יש השחמה, כ 4 דקות.
מעבירים דגים למגש. לסחוט את חצאי הלימון על הדגים, ומגישים עם רוטב. אם הרוטב התקרר, יוצקים לתוך קערה בטוחה במיקרוגל, ומבשלים במיקרוגל על הגדרה בינונית עד חם, על 2 דקות.
יין מומלץ: פינו גריג ' יו., Gruener Veltliner, פינו נואר, יין מבעבע
טילפיה עובדת ממש טוב עם פינו גריג ' יו, גרונר ולטלינר, ופינו נואר. דגים מגוונים כמו יין, אז קשה לבחור יינות שהולכים עם כל דג. יין לבן פריך, כגון פינו גריג ' יו או גרינר ולטלינר, יתאים לכל דג לבן בטעם עדין. דגים בשרניים, בטעם חזק כגון סלמון וטונה יכולים אפילו להתמודד עם יין אדום בהיר, כגון פינו נואר. פינו קפוסלדו גריג ' יו עם דירוג של 4.5 מתוך 5 כוכבים נראה כמו התאמה טובה. זה עולה בערך 10 דולר לבקבוק.
![קפוסלדו פינו גריג ' יו]()
קפוסלדו פינו גריג ' יו
קפוסלדו פינו גריג ' יו כולל מרקם יבש, פריך, תוסס וניחוחות עדינים של פירות לבנים, פרחים ושקדים.זוגות היטב עם בשר לבן, דגים, פירות ים, מנות פסטה וגבינות עדינות.