דג אמנון מעוטר סרטן
אמנון מעוטר סרטן דורש כ 40 דקות מההתחלה ועד הסוף. מנה זו מכילה כ 157 גרם חלבון 37 גרם של שומן, וסך הכל 1197 קלוריות. והוא מתאים להגשה ל 1 מנות סועדים.. זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב pescatarian דיאט. אם יש לך חמאה, שן שום, בשר סרטנים פרימיום, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. כדי להשתמש ב הקמח אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,עוגת תפוחים עם רוטב קרמל כקינוח. רק מעטים מאוד אהבו את המנה העיקרית. בסך הכל, מתכון זה מרוויח ציון spoonacular די טוב של 80%. דג אמנון מעוטר סרטן, דג אמנון מעוטר סרטן, ו סרטן שמנת עקף אמנון דומים מאוד למתכון זה.
הוראות
מפזרים אמנון עם מלח ופלפל.
מניחים בתבנית אפייה 13x9 אינץ ' מצופה ספריי בישול nonstick; סט aside.In מחבת nonstick קטנה מצופה ספריי בישול nonstick, לבשל את הסלרי, בצל, ושום ב 2 כפיות חמאה עד מכרז. מערבבים בקמח ותימין עד מעורבב. בהדרגה להקציף בחלב. מביאים לרתיחה; לבשל ומערבבים במשך 1-2 דקות או עד מעובה. מערבבים במיץ לימון, רוטב ווסטרשייר ורוטב פלפל חריף.
הסר מהחום; מערבבים במיונז עד מעורבב. מערבבים סרטנים ו 3 כפות פירורי לחם. כף על פילה. לזרוק פירורי לחם הנותרים וחמאה; מפזרים על תערובת סרטן.מכסים ואופים ב 350 במשך 18 דקות. לחשוף ולאפות 5-10 דקות יותר או עד פתיתי דגים בקלות עם מזלג.
יין מומלץ: פינו גריג ' יו., Gruener Veltliner, פינו נואר, יין מבעבע
אמנון בתפריט? נסה זיווג עם פינו גריג ' יו, Gruener Veltliner, ו פינו נואר. דגים מגוונים כמו יין, אז קשה לבחור יינות שהולכים עם כל דג. יין לבן פריך, כגון פינו גריג ' יו או גרינר ולטלינר, יתאים לכל דג לבן בטעם עדין. דגים בשרניים, בטעם חזק כגון סלמון וטונה יכולים אפילו להתמודד עם יין אדום בהיר, כגון פינו נואר. Arsheen Maysaran פינו גרי עם 4.5 מתוך דירוג 5 כוכבים נראה כמו התאמה טובה. זה עולה בערך 18 דולר לבקבוק.
Maysara Arsheen פינו גריס
ביטוי בהיר של פירות ממש מלפנים, ברכה החיך שלך עם הערות של דשא קצוץ ביום חם. היין מעוגן בחומציות פריך, אבל לא כל כך הרבה כמו להכניע להקניט חולף של מתיקות שמשאיר אותך מחייך. לארשין יש אופי חכם ומרענן שיעניק בהירות למגוון ההכנות של דגים, עופות וחזיר.