דג אפוי בסגנון פורטוגזי הוא ללא גלוטן, חלב חינם, וראשוני מנה עיקרית. מנה אחת מכילה עד 196 גר' של חלבון, 46 גרם של שומן, וסך הכל 1637 קלוריות. המתכון הזה מכסה %79 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. והוא יספק כ 1 מנות. אם יש לך עגבניות משומר, כרישה, שיני שום, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. כדי להשתמש ב הלימון אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,עוגיות לימון עם ציפוי לימון {מחווה לרוקסן} כקינוח. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 55 דקות. מתכונים דומים: עוגות דגים, בסגנון פורטוגזי, תבשיל דגים בסגנון פורטוגזי, ו דג אפוי בסגנון הודי.
הוראות
1
במחבת מחממים את שמן הזית.
מרכיבים שתצטרך
1 צרור תרד טרי (בערך 3 כוסות)
ציוד שתשתמש בו
חבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביות
2
מוסיף את הבצל, כרישה, ושום, ו לטגן על חום בינוני עד שקוף (כ 5 דקות).
מרכיבים שתצטרך
צרור תרד טרי (בערך
20 פרוסות זוקיני דקות
(ומנות בלבד)
3
מוסיפים עגבניות קלופות, רסק עגבניות ותבלינים. מבשלים כ -15 דקות על אש בינונית.מחממים את התנור ל 350.In תבנית אפייה לשפוך על 1/3 של הרוטב.
מרכיבים שתצטרך
שימורי עגבניות שלמות
פיתות, מחוממות לפי הוראות האריזה, להגשה
1/8 כפית כל טימין מיובש, בזיליקום ורוזמרין, כתוש
6 (6 אונקיות) חזה עוף, עם עצם כנף, עור על
ציוד שתשתמש בו
2 תפוזים בינוניים, פרוסים וחצויים
1/4 כוס אגוזי פקאן קצוצים דק, בתוספת תוספת להגשה
4
שים את פילה הדגים על גבי הרוטב. למעלה עם הפלפל הירוק פרוס.
מרכיבים שתצטרך
פילה דגים
1/4 כוס פלפל ירוק קצוץ, לא חובה
6 (6 אונקיות) חזה עוף, עם עצם כנף, עור על
5
יוצקים את היין על זה ולאחר מכן העליון עם פרוסות לימון.
מרכיבים שתצטרך
קליפות מלימון
(ניתן להחליף ציר עוף או ציר ירקות)
6
יוצקים את שאר רוטב העגבניות על כל ולאחר מכן העליון עם פטרוזיליה טחון.
מרכיבים שתצטרך
בצל ירוק, קוביות דקות (לשמור לקישוט הסופי)
מרק עוף או מרק ירקות (או יותר לפי הצורך)
7
אופים את זה במשך כ 25 דקות, או עד הדג נעשה הרוטב הוא תוסס.
מרכיבים שתצטרך
6 (6 אונקיות) חזה עוף, עם עצם כנף, עור על
Cippolini, בצל מתוק איטלקי קטן בצורת שטוח, קלוף ופרוס דק
פינו גריג ' יו, גרונר ולטלינר ופינו נואר הם הבחירה הראשונה שלי לדגים. דגים מגוונים כמו יין, אז קשה לבחור יינות שהולכים עם כל דג. יין לבן פריך, כגון פינו גריג ' יו או גרינר ולטלינר, יתאים לכל דג לבן בטעם עדין. דגים בשרניים, בטעם חזק כגון סלמון וטונה יכולים אפילו להתמודד עם יין אדום בהיר, כגון פינו נואר. יין אחד אתה יכול לנסות הוא קפוסלדו פינו גריג ' יו. יש לו 4.5 מתוך 5 כוכבים ובקבוק עולה בערך 10 דולר.