דג אפוי ברוטב ג'ינג'ר סויה יכול להיות מתכון טוב להרחיב את אוסף המנה העיקרית שלך. המתכון הזה מכסה %63 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מחפשים מתכון ששומר על הגזרה? ואינו מכיל גלוטן,, חלב חינם, במנה זו יש: 1483 קלוריות, 280 גרם חלבון ו 33 גרם של שומן למנה. והוא יספק כ 1 מנות. אם יש לכם רוטב סויה, זנגביל, חומץ יין אורז, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. כדי להשתמש במים אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,אבטיח-אפרסק ברדweather Condition כקינוח. זמן הכנת המתכון כ 25 דקות. מתכונים דומים: עוף מזוגג סויה זנגביל דביק, אטריות רוטב סויה, ו אספרגוס שומשום ברוטב איולי סויה ושום.
הוראות
1
תנור חימום ל-425F.
ציוד שתשתמש בו
סוכר וניל, ועוד קצת להגשה
2
מניחים פילה דגים בתבנית אפייה 13 x 9 אינץ'.ממיסים את קוביית מרק העוף בכוס אחת מים רותחים, ומניחים בצד.נקו את הבצל הירוק, וחתכו כל אחד לחצי (בעיקרון, להפריד בין החלק הלבן לירוק); פרוסים את החלקים הירוקים, ואז חותכים את החלק הלבן לחתיכות בגודל גפרור.אם תפריד ביניהם, תשתמש בהם בנפרד.חותכים את הג ' ינג ' ר לחתיכות בגודל גפרור.מן הבוליון כוס אחת, להסיר 1/4 כוס ויוצקים את זה על הדג; מפזרים את הפילה עם פלפל קאיין, מלח ופלפל אם באמצעות, ואז העליון עם החלק הירוק של הבצל הירוק.
מרכיבים שתצטרך
קוביית מרק עוף
4 פרוסות גבינת מינסטר, חצויות
1 ג'לפנו טרי שלם
ממתק תמנון בריט
ג'ינג'ר שלם, מרוסק
אפונה גויה®
1 כוס מירין, או סאקה מתוק
אורז ארוך במיוחד של קנילה®
ציוד שתשתמש בו
2 כוסות גבינת צ'דר חריפה מגוררת טרייה
3
מקום, מכוסה, בתנור ואופים במשך 15 דקות, או עד שהוא פתיתים בקלות עם fork.In קערה קטנה, מערבבים את הבוליון שנותר עם רוטב הסויה, חומץ יין אורז, קורנפלור ומים 2 TBS; להפריש.
מרכיבים שתצטרך
1 1/2 כוסות רוטב שזיפים
כל פלפל ירוק בינוני, צהוב מתוק, אדום וכתום, חתוך לז'וליינה
צלי חזיר שלם, קצוץ
אפונה גויה®
אורז ארוך במיוחד של קנילה®
ציוד שתשתמש בו
סוכר וניל, ועוד קצת להגשה
כמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסה
4
מחממים את השמן במחבת קטנה שאינה מקל.
מרכיבים שתצטרך
דַק-
ציוד שתשתמש בו
עגבנייה פרוסה, אופציונלי
5
מוסיפים את רצועות בצל ירוק ואת זנגביל ומבשלים עד הזהב (רק כמה דקות).תן תערובת סויה מערבבים טוב, ולאחר מכן להוסיף למחבת.
מרכיבים שתצטרך
ג'ינג'ר שלם, מרוסק
1 כוס מירין, או סאקה מתוק
ציוד שתשתמש בו
עגבנייה פרוסה, אופציונלי
6
חום לרתיחה, ומרתיחים ערבוב במשך 1 דקה או עד הרוטב התעבה.
דגים ניתן לזווג עם פינו גריג ' יו, Gruener Veltliner, ו פינו נואר. דגים מגוונים כמו יין, אז קשה לבחור יינות שהולכים עם כל דג. יין לבן פריך, כגון פינו גריג ' יו או גרינר ולטלינר, יתאים לכל דג לבן בטעם עדין. דגים בשרניים, בטעם חזק כגון סלמון וטונה יכולים אפילו להתמודד עם יין אדום בהיר, כגון פינו נואר. Chehalem 3 ויניארד פינו גרי עם דירוג 4.4 מתוך 5 כוכבים נראה כמו התאמה טובה. זה עולה בערך 26 דולר לבקבוק.