דג אפוי בתנור וצ'יפס בטטה
עם כפית ציון של 95% המנה הזו מעולה. נסו צ'יפס בטטה בתנור אפוי, צ'יפס בטטה בתנור אפוי, ו צ'יפס בטטה בתנור אפוי (מתכונים דומים).
הוראות
מערבבים מלפפון, עגבניות, רומיין וקישואים בקערה; להפריש.
מכסים 2 גיליונות אפייה גדולים בנייר כסף ובמעיל הן עם ספריי בישול. נקב חורים בטטות עם מזלג; מיקרוגל בצלחת מיקרוגל קטנה בטוחה עד ריחני אבל עדיין מוצק, 2 עד 3 דקות. קצוות לקצץ 1 תפוחי אדמה לחתוך לתוך צ 'יפס 1/4 אינץ' עבה.
להעביר צ ' יפס 1 תבנית אפייה; מעיל עם ספריי בישול.
מפזרים 1/8 כפית מלח, 1/8 כפית פפריקה וגבינה.
אופים עד זהב ומכרז, 30 עד 35 דקות. (מיקרוגל שנותר תפוחי אדמה עד רך מאוד, 4 עד 5 דקות. להפריש להתקרר לחלוטין. עוטפים בניילון נצמד ומקררים למרק הבטטה של שבת.)
מניחים ביצה לבן פירורי לחם ב 2 קערות רדודות נפרדות.
מפזרים דגים עם חומץ, נשאר 1/8 כפית מלח ונותר 1/8 כפית פפריקה. לטבול דגים לביצה, אז פירורי לחם, כדי מעיל.
מניחים על גיליון עוגיות השני ואת המעיל העליון של דגים עם ספריי בישול.
אופים עד פירורי לחם הם חום פתיתי דגים, 12 עד 15 דקות. סלט למעלה עם רוטב ומגישים עם דגים וצ ' יפס.
יין מומלץ: פינו גריג ' יו., Gruener Veltliner, פינו נואר
פינו גריג ' יו, גרונר ולטלינר ופינו נואר הם בחירות נהדרות לדגים. דגים מגוונים כמו יין, אז קשה לבחור יינות שהולכים עם כל דג. יין לבן פריך, כגון פינו גריג ' יו או גרינר ולטלינר, יתאים לכל דג לבן בטעם עדין. דגים בשרניים, בטעם חזק כגון סלמון וטונה יכולים אפילו להתמודד עם יין אדום בהיר, כגון פינו נואר. פינוט גרי Loveblock עם 4.6 מתוך דירוג 5 כוכבים נראה כמו התאמה טובה. זה עולה בערך 24 דולר לבקבוק.
![Loveblock פינו גרי]()
Loveblock פינו גרי
Loveblock פינו גרי הוא זהב חיוור עם רמזים של ירוק. בציר 2013 הוא סגנון יבש עם ניחוחות פרחוניים וקמצוץ אננס בשל. החיך חושף אגס שלוק ותפוז דם, ומסיים בנגיעה של הדרים, מרקם טוב ותחושת פה עשירה.