מכסים 2 גיליונות אפייה גדולים בנייר כסף ובמעיל הן עם ספריי בישול. נקב חורים בטטות עם מזלג; מיקרוגל בצלחת מיקרוגל קטנה בטוחה עד ריחני אבל עדיין מוצק, 2 עד 3 דקות. קצוות לקצץ 1 תפוחי אדמה לחתוך לתוך צ 'יפס 1/4 אינץ' עבה.
מרכיבים שתצטרך
2 בטטות קטנות, קלופות וקצוצות
עגבנייה, חתוכה לשמונה פלחים
(110° עד 115°, ללא חלב וחמאה)
טבעות פלפל חריף, פלפלי בננה פרוסים, לקישוט כריך
ציוד שתשתמש בו
טבעות פלפל חריף, פלפלי בננה פרוסים, לקישוט כריך
אורגנו מיובש, שליש כף יד מלאה
כפית אחת של מיץ לימון GOYA®
4
להעביר צ ' יפס 1 תבנית אפייה; מעיל עם ספריי בישול.
מרכיבים שתצטרך
עגבנייה, חתוכה לשמונה פלחים
טבעות פלפל חריף, פלפלי בננה פרוסים, לקישוט כריך
ציוד שתשתמש בו
טבעות פלפל חריף, פלפלי בננה פרוסים, לקישוט כריך
5
מפזרים 1/8 כפית מלח, 1/8 כפית פפריקה וגבינה.
מרכיבים שתצטרך
נוזל-אונקיות מים טריים
חתוך לקוביות בגודל 1 אינץ'
1/2 כוס יין מרסלה מתוק
6
אופים עד זהב ומכרז, 30 עד 35 דקות. (מיקרוגל שנותר תפוחי אדמה עד רך מאוד, 4 עד 5 דקות. להפריש להתקרר לחלוטין. עוטפים בניילון נצמד ומקררים למרק הבטטה של שבת.)
פינו גריג ' יו, גרונר ולטלינר ופינו נואר הם בחירות נהדרות לדגים. דגים מגוונים כמו יין, אז קשה לבחור יינות שהולכים עם כל דג. יין לבן פריך, כגון פינו גריג ' יו או גרינר ולטלינר, יתאים לכל דג לבן בטעם עדין. דגים בשרניים, בטעם חזק כגון סלמון וטונה יכולים אפילו להתמודד עם יין אדום בהיר, כגון פינו נואר. פינוט גרי Loveblock עם 4.6 מתוך דירוג 5 כוכבים נראה כמו התאמה טובה. זה עולה בערך 24 דולר לבקבוק.