דגים בגריל עם רוטב au Chien עשויה להיות המנה העיקרית שתבוא לכם טוב. והוא יספק כ 8 מנות. חלק אחד של המנה הזאת מכיל בערך 96 גרם חלבון 29 גרם של שומן, וסך הכל 850 קלוריות. המתכון הזה מכסה %40 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. זוהי אפשרות טובה אם הנכם רגישים ללקטוז, זמן ההכנה הכולל ייקח כ 45 דקות. אם יש לך עירית, habanero צ'ילה, מיץ לימון, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. כדי להשתמש בשמן צמחי אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,עוגת קפה אוכמניות # SundaySupper כקינוח. זה יהיה להיט בחג היום העצמאות שלך. עם כפית נסו רוטב Chien, דג בגריל ברוטב פסטו, ו צלע צלויה עם פטריות ורוטב דגים (מתכונים דומים).
הוראות
1
בקערה קטנה, לשלב את שמן הזית עם פטרוזיליה, בצל, שום, עירית, טימין וצ ' ילה.
מרכיבים שתצטרך
1 צרור תרד טרי (בערך 3 כוסות)
מרק עוף או מרק ירקות (או יותר לפי הצורך)
פרוסים לחתיכות של 1/2 אינץ', שוטפים ושומרים עלים יפים, לקישוט
צרור תרד טרי (בערך
פחית תירס בסגנון מקסיקני, סחוט
20 פרוסות זוקיני דקות
2 כוסות שיני שום
ציוד שתשתמש בו
לסובב חבלי ליקריץ
2
מקציפים במיץ הסיד ומתבלים במלח ופלפל.
מרכיבים שתצטרך
1 כוס עגבניות מיובשות מצנצנת
1 תות, קלוף
ציוד שתשתמש בו
לימון סחוט טרי, או לפי הטעם
3
תדליק גריל. מעיל כל דג בקלילות עם קמח, הקשה על עודף. שמן את המתלה וגריל את הדגים על אש חמה בינוני עד מבושל דרך, על 5 דקות לכל צד. לחלופין, לחמם 1/2 אינץ ' של שמן צמחי בכל אחד 2 מחבתות גדולות ומטגנים את הדגים על חום גבוה עד זהב פריך, על 5 דקות לכל צד; לנקז על מגבות נייר.
מרכיבים שתצטרך
4 כפות חמאה חתוכה לקוביות בגודל 1/2 אינץ'
חמאה, חתוכה לקוביות בגודל 1/2 אינץ', צוננת
Cippolini, בצל מתוק איטלקי קטן בצורת שטוח, קלוף ופרוס דק
ציוד שתשתמש בו
ל-4 עלי בזיליקום טריים, פרוסים דק
ערמוני מים, משולבים
4
מפזרים את הדגים במלח ומעבירים אותם בזהירות למגש גדול או צלחות ערב.
מרכיבים שתצטרך
Cippolini, בצל מתוק איטלקי קטן בצורת שטוח, קלוף ופרוס דק
(צינור גדול)
5
לטפטף את הרוטב על הדגים ומגישים מיד, עם אורז.
מרכיבים שתצטרך
6 (6 אונקיות) חזה עוף, עם עצם כנף, עור על
Cippolini, בצל מתוק איטלקי קטן בצורת שטוח, קלוף ופרוס דק
עם רוטב וואסבי וג'ינג'ר (מומלץ: רוטב האנה של Hoboken Eddie's Hukilau)
דגים עובדים ממש טוב עם פינו גריג ' יו, Gruener Veltliner, ו פינו נואר. דגים מגוונים כמו יין, אז קשה לבחור יינות שהולכים עם כל דג. יין לבן פריך, כגון פינו גריג ' יו או גרינר ולטלינר, יתאים לכל דג לבן בטעם עדין. דגים בשרניים, בטעם חזק כגון סלמון וטונה יכולים אפילו להתמודד עם יין אדום בהיר, כגון פינו נואר. אתה יכול לנסות זינד-Humbrecht Calcaire פינו גריס. מבקרים די אוהבים את זה עם 4.7 מתוך דירוג 5 כוכבים ומחיר של כ 46 דולר לבקבוק.