דג חרב בגריל של השף מתכוון עם רוטב ברביקיו
Mean Chef ' S Grilled Swordfish עם רוטב ברביקיו נטול גלוטן,, חלב חינם, ו pescatarian ומספק כ 76 מנות. מנה אחת מכילה 28 קלוריות, 2 גרם של חלבון ו2 גרם של שומן. המתכון הזה מכסה %2 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. זה יכול להיות מהנה בכל עת, אבל זה טוב במיוחד עבור יום העצמאות. גשו לסופר וקנו בצל, קטסופ, רוטב פלפל, ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. זמן הכנת המתכון כ 2 שעות עם כפית ציון של 10% המנה הזאת לא כל כך מדהימה. מתכונים דומים: שף נייר # 31-סלט דג חרב חם, דג חרב בגריל ברוטב טרופי חריף, ו דג חרב בגריל ברוטב קארי קוקוס.
הוראות
מניחים דגים בשכבה אחת בתבנית אפייה רדודה.
שלב 1/2 כוס catsup, מיץ לימון, שמן, ווסטרשייר ושום.
יוצקים רוטב על דגים.מכסים ומקררים על 1 שעה, הפיכת דגים פעם אחת.
הסר דגים, רוטב הזמנה.השתמש בחצי מהרוטב השמור לצחצוח דגים בעת הצלייה.
שלב את החצי הנותר של רוטב עם שאר catsup, בצל, מים, סוכר, רוטב פלפל חריף עלה דפנה.מבשלים כ 20 דקות כדי למזג טעמים להתעבות.בינתיים, לשים דגים על גריל חוט משומן היטב, צירים.(אם דגים צלויים על גריל רגיל, דגים מברשת עם שמן לפני הבישול.) לבשל על 5 אינץ ' מגחלים חמים בינוני 8 דקות.רסק עם רוטב שמור.הפעל ומבשל 7 עד 8 דקות יותר, או עד פתיתי דגים בקלות כאשר נבדק עם מזלג.
דגים מברשת עם רוטב יותר לפי הצורך במהלך cooking.To מגישים, כפית רוטב ברביקיו חם על פני דגים.
יין מומלץ: פינו גריג ' יו., Gruener Veltliner, פינו נואר
פינו גריג ' יו, גרונר ולטלינר ופינו נואר הם הבחירה הראשונה שלי לדגים. דגים מגוונים כמו יין, אז קשה לבחור יינות שהולכים עם כל דג. יין לבן פריך, כגון פינו גריג ' יו או גרינר ולטלינר, יתאים לכל דג לבן בטעם עדין. דגים בשרניים, בטעם חזק כגון סלמון וטונה יכולים אפילו להתמודד עם יין אדום בהיר, כגון פינו נואר. יין פינו גריג ' יו FitVine עם 4.4 מתוך דירוג 5 כוכבים נראה כמו התאמה טובה. זה עולה בערך 18 דולר לבקבוק.
יין פינו גריג ' יו FitVine
זה מעט יין לבן יבש ברור בצבע. זה נקי, פריך, טעים עם הערות פרחוניות על האף וטעמים של תפוח ירוק רמז של הדר. הסיום טרי.תהנה הלילה מבלי להקריב מחר.