קושיבינוני
מוכן ב26 דק.
מנות4
ציון בריאות25
מגזין

דג חרב ממילאנו

דג חרב ממילאנו
דג חרב מילאנו עשויה להיות המנה העיקרית שתבוא לכם טוב. מתכון זה משמש 4. המתכון הזה מכסה 31% של הדרישות היומיות שלך של ויטמינים ומינרלים. צופה בדמות שלך? למתכון הפסקטרי הזה יש 632 קלוריות, 36 גרם חלבון, ו 46 גרם שומן למנה. מההכנה לצלחת, המתכון הזה לוקח מסביב 26 דקות. 6 אנשים שמחו שניסו את המתכון הזה. אם יש לכם שמן זית, שמן זית, מיץ לימון ועוד כמה מרכיבים בהישג יד, תוכלו להכין אותו. כדי להשתמש בחמאה הלא מלוחה תוכלו לעקוב אחר המנה העיקרית הזו עם פודינג שוקולד חלב שקדים כמו קינוח. בסך הכל, מתכון זה מרוויח ציון ספוני מוצק של 77%. מתכונים דומים: ריזוטו בסגנון מילאנו (ריזוטן אלה מילאנו), אספרג'י אלה מילאנו (אספרגוס בסגנון מילאנו), ו ריזוטו אלה מילאנו (ריזוטו בסגנון מילאנו).

הוראות

1
צפו כיצד להכין את המתכון הזה.
2
מניחים את הפנקו בכלי פאי. בצלחת פאי אחרת מקציפים את הביצים לתערובת. מרפדים קרש חיתוך גדול בניילון.
מרכיבים שתצטרך
פירורי לחם פנקו או ארוחת מצותפירורי לחם פנקו או ארוחת מצות
תערובת עוגה טבעית באריזהתערובת עוגה טבעית באריזה
עגבניות, שטופות, קליפות דמויות נייר הוסרועגבניות, שטופות, קליפות דמויות נייר הוסרו
ציוד שתשתמש בו
קרש חיתוךקרש חיתוך
בצל צהוב, חתוך לשמיניותבצל צהוב, חתוך לשמיניות
אגוזי פקאן קצוצים דק, בתוספת תוספת להגשהאגוזי פקאן קצוצים דק, בתוספת תוספת להגשה
3
מניחים 2 סטייקים של דג חרב על ניילון, במרחק של כ -2 סנטימטרים זה מזה.
מרכיבים שתצטרך
סטייק דג חרבסטייק דג חרב
עגבניות, שטופות, קליפות דמויות נייר הוסרועגבניות, שטופות, קליפות דמויות נייר הוסרו
ציוד שתשתמש בו
בצל צהוב, חתוך לשמיניותבצל צהוב, חתוך לשמיניות
4
מניחים דף ניילון נוסף מעל הסטייקים. בעזרת הצד השטוח של פטיש בשר או מערוך כבד, משטחים בעדינות את סטייקי דג החרב לעובי 1/4 אינץ'.
מרכיבים שתצטרך
סטייק דג חרבסטייק דג חרב
1 פלפל צ'יפוטלה, קצוץ גס1 פלפל צ'יפוטלה, קצוץ גס
2 בצלים צהובים בינוניים, קלופים, חצויים וחתוכים לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'2 בצלים צהובים בינוניים, קלופים, חצויים וחתוכים לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'
עגבניות, שטופות, קליפות דמויות נייר הוסרועגבניות, שטופות, קליפות דמויות נייר הוסרו
ציוד שתשתמש בו
בצל צהוב, חתוך לשמיניותבצל צהוב, חתוך לשמיניות
3 כוסות פירורי לחם פנקו3 כוסות פירורי לחם פנקו
6 עד 8 שזיפים גדולים, (בערך 1 1/2 פאונד), חתוכים לטריזים בגודל 1/4 אינץ'6 עד 8 שזיפים גדולים, (בערך 1 1/2 פאונד), חתוכים לטריזים בגודל 1/4 אינץ'
5
מסירים את הניילון העליון ומפזרים את דג החרב במלח ופלפל משני הצדדים. מניחים בצד את סטייקי דג החרב ומשטחים ומתבלים 2 סטייקים שנותרו, בעזרת הניילון כדי לעזור שוב. טובלים כל סטייק בביצה, ואז את הפנקו, מצפים לחלוטין וטופחים להדבקה.
מרכיבים שתצטרך
דג חרבדג חרב
פפרונצ'יני, לקישוטפפרונצ'יני, לקישוט
1 פלפל צ'יפוטלה, קצוץ גס1 פלפל צ'יפוטלה, קצוץ גס
פירורי לחם פנקו או ארוחת מצותפירורי לחם פנקו או ארוחת מצות
עגבניות, שטופות, קליפות דמויות נייר הוסרועגבניות, שטופות, קליפות דמויות נייר הוסרו
רצועת קליפת לימוןרצועת קליפת לימון
תערובת עוגה טבעית באריזהתערובת עוגה טבעית באריזה
ציוד שתשתמש בו
בצל צהוב, חתוך לשמיניותבצל צהוב, חתוך לשמיניות
6
עובדים בקבוצות, ממיסים 2 כפות חמאה עם 2 כפות שמן זית בהיר במחבת גדולה וכבדה על אש בינונית-גבוהה.
מרכיבים שתצטרך
שמן זית בהירשמן זית בהיר
8 כוסות מרשמלו מיניאטורי, מחולקות8 כוסות מרשמלו מיניאטורי, מחולקות
ציוד שתשתמש בו
שרימפס מוקפץ, קלוףשרימפס מוקפץ, קלוף
7
מניחים 2 סטייקים של דג חרב מצופה בתבנית ומבשלים עד שהם חומים ופריכים ופשוט מבושלים באמצע, בערך 1 1/2 דקות לכל צד.
מרכיבים שתצטרך
סטייק דג חרבסטייק דג חרב
ציוד שתשתמש בו
שרימפס מוקפץ, קלוףשרימפס מוקפץ, קלוף
8
מעבירים למתלה קירור המונח על תבנית עם נייר אפייה ואוהל קל עם נייר כסף כדי להתחמם (אין לאטום בנייר כסף או שהלחם יהפוך רטוב). חזור על הפעולה עם יתרת החמאה, שמן הזית ו -2 סטייקי דג החרב.
מרכיבים שתצטרך
סטייק דג חרבסטייק דג חרב
בקבוק אחד (750 מ"ל) של קוט דו רון או יין אדום יבש אחרבקבוק אחד (750 מ"ל) של קוט דו רון או יין אדום יבש אחר
8 כוסות מרשמלו מיניאטורי, מחולקות8 כוסות מרשמלו מיניאטורי, מחולקות
ציוד שתשתמש בו
שרימפס מוקפץשרימפס מוקפץ
כתום M&m מעט אפייהכתום M&m מעט אפייה
שרימפס מוקפץשרימפס מוקפץ
9
הקציפו את מיץ הלימון ושמן הזית הבתולי בקערה גדולה לתערובת.
מרכיבים שתצטרך
1 כוס סוכר לבן1 כוס סוכר לבן
שרימפס, זנב, קליפות מוסרות, ורידים נקייםשרימפס, זנב, קליפות מוסרות, ורידים נקיים
ציוד שתשתמש בו
צרור גדול אחד של סיגליות בר (כולל הגבעולים), שטופותצרור גדול אחד של סיגליות בר (כולל הגבעולים), שטופות
2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך
10
מוסיפים את הארוגולה וגרגיר הנחלים, וזורקים קלות לציפוי. מתבלים את הסלט, לפי הטעם, במלח ופלפל.
מרכיבים שתצטרך
פפרונצ'יני, לקישוטפפרונצ'יני, לקישוט
לא מגן מקומילא מגן מקומי
חזה עוף רוטיסריחזה עוף רוטיסרי
11
מעבירים את סטייקי דג החרב לצלחות. למעלה עם הסלט ומגישים.
מרכיבים שתצטרך
סטייק דג חרבסטייק דג חרב

יין מומלץ: פינו גריג ' יו., Gruener Veltliner, פינו נואר

פינו גריגיו, גרונר וולטלינר ופינו נואר הם אפשרויות מצוינות לדגים. דגים מגוונים כמו יין, ולכן קשה לבחור יינות שמתאימים לכל דג. יין לבן פריך, כמו פינו גריג ' יו או גרזדנר וולטינר, יתאים לכל דג לבן בטעם עדין. דגים בשרניים וטעמים מאוד כמו סלמון וטונה יכולים אפילו להתמודד עם יין אדום בהיר, כמו פינו נואר. יין אחד שתוכלו לנסות הוא בריכת הברווזים פינו גרי. יש לו 4.2 מתוך 5 כוכבים ובקבוק עולה כ -14 דולר.
בריכת ברווז פינו גרי
בריכת ברווז פינו גרי
פינו גרי שלנו מאופיין ניחוחות טרופיים שלה חומציות בהירה. טעמים וניחוחות של לימון לימון, נקטרינה, סמבוק, אשכולית שולטים, מסיימים פריך ויבש.