קושימומחה
מוכן ב1 ש
מנות4
ציון בריאות38
מגזין

דג חרב עם טימין ריח אספרגוס

דג חרב עם טימין ריח אספרגוס
דג חרב עם טימין ריח אספרגוס הוא ללא גלוטן, חלב חינם, וראשוני מנה עיקרית. מנה אחת מכילה 459 קלוריות, 35 גרם חלבון ו 26 גרם שומן. המתכון הזה מכסה %32 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. והוא יספק כ 4 מנות. גשו לסופר וקנו מלח, שמן זית כתית מעולה, דבש פריחת תפוז, ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. כדי להשתמש ב מיץ לימון אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,עוגיות לימון עם ציפוי לימון {מחווה לרוקסן} כקינוח. מהכנה לצלחת, המתכון הזה לוקח מסביב 1 שעה. עם כפית ציון של 71% המנה הזאת די טובה. מתכונים דומים: טימין בניחוח פילאף, טימין לימון Swordfish, ו טימין מבושם תפוחי אדמה מסולסלים.

הוראות

1
לשפשף את דג החרב עם מלח ופלפל, לצחצח אותו בנדיבות עם שמן זית ולתת לעמוד עד מוכן לשימוש.
מרכיבים שתצטרך
מלח ופלפלמלח ופלפל
שמן זיתשמן זית
דג חרבדג חרב
לשפשף תיבול יבשלשפשף תיבול יבש
2
מניחים את מיצי הכתום והלימון בסיר קטן על חום בינוני גבוה ומבשלים עד מופחת 1/3 כוס, 10 עד 12 דקות. להפחית את החום נמוך, להקציף 1 כפית של הדבש, ולטעום את הרוטב הכתום; זה צריך להיות מתוק ויפה טארט. אם זה טארט מדי, להוסיף יותר דבש.
מרכיבים שתצטרך
כתוםכתום
דבשדבש
לימוןלימון
רוטברוטב
ציוד שתשתמש בו
מחבת רוטבמחבת רוטב
מקציףמקציף
3
תן לרוטב לבשל עוד דקה. מתבלים את הרוטב עם מלח לפי הטעם ולשמור חם עד מוכן לשרת.
מרכיבים שתצטרך
רוטברוטב
מלחמלח
4
להדליק את הגריל ולחמם אותו גבוה או מחממים את המטגן.
ציוד שתשתמש בו
2 כפות פלוס 1 כפית חומץ אורז (לא מתובל)2 כפות פלוס 1 כפית חומץ אורז (לא מתובל)
גרילגריל
5
גריל דג החרב על באח משומן ממוקם 5 אינץ ' מעל הגחלים הזוהרים, או לצלות אותו, עד רק מבושל דרך, 3 עד 4 דקות לכל צד. הדג נעשה כאשר הוא רק פתיתים כאשר נדחף עם מזלג.
מרכיבים שתצטרך
דג חרבדג חרב
דגיםדגים
ציוד שתשתמש בו
גרילגריל
6
מעבירים את הדג לצלחת ומכסים אותו בנייר אלומיניום כדי להתחמם.
מרכיבים שתצטרך
דגיםדגים
ציוד שתשתמש בו
רדיד אלומיניוםרדיד אלומיניום
7
מחממים 1 כפיות שמן זית במחבת גדולה מעל חום גבוה עם השום.
מרכיבים שתצטרך
שמן זיתשמן זית
שוםשום
ציוד שתשתמש בו
מחבתמחבת
8
מוסיף את האספרגוס ומבשל, זורק, במשך 1 דקה.
מרכיבים שתצטרך
אספרגוסאספרגוס
9
מוסיפים את מלאי הדגים ואת הקורנית ומביאים לרתיחה. מכסים את המחבת ומבשלים את האספרגוס עד שהוא ירוק בהיר ורך, 3 עד 5 דקות.
מרכיבים שתצטרך
מלאי דגיםמלאי דגים
אספרגוסאספרגוס
טימיןטימין
ציוד שתשתמש בו
מחבתמחבת
10
להעביר את האספרגוס לצלחת. המשך לבשל את תערובת הדגים עד שהוא מופחת סירופ, 3 עד 5 דקות. מחלקים את האספרגוס בין 4 צלחות לטפטף את תערובת הדגים על זה. מסדרים סטייק דגים על כל צלחת ולטפטף את הרוטב הכתום על האספרגוס והדגים.
מרכיבים שתצטרך
מלאי דגיםמלאי דגים
אספרגוסאספרגוס
כתוםכתום
רוטברוטב
סטייק.סטייק.
דגיםדגים
11
טפטף מעט שמן זית על כל מנה ומפזר מלח ים על גבי.
מרכיבים שתצטרך
שמן זיתשמן זית
מלח יםמלח ים
12
הגישו מיד.
13
מאמר var
14
Type_27_data = {};
15
מאמר
16
Type_27_data.init_step_by_step_images = 0;

יין מומלץ: פינו גריג ' יו., Gruener Veltliner, פינו נואר

דגים עובדים ממש טוב עם פינו גריג ' יו, Gruener Veltliner, ו פינו נואר. דגים מגוונים כמו יין, אז קשה לבחור יינות שהולכים עם כל דג. יין לבן פריך, כגון פינו גריג ' יו או גרינר ולטלינר, יתאים לכל דג לבן בטעם עדין. דגים בשרניים, בטעם חזק כגון סלמון וטונה יכולים אפילו להתמודד עם יין אדום בהיר, כגון פינו נואר. ה "זינד-הומברכט קלקייר פינו גריס" עם דירוג של 4.7 מתוך 5 כוכבים נראה כמו התאמה טובה. זה עולה בערך 46 דולר לבקבוק.
סינד-הומברכט כלכייר פינו גריס
סינד-הומברכט כלכייר פינו גריס
צבע צהוב/זהב בהיר, זוהר למדי. אפים קלויים מעושנים מעולים, אופייניים לענב זה על אבן גיר באלזס (אין אלון חדש ביינות שלנו, רק מגע מלא של ליס ארוך מאוד). כמה ניחוחות רדוקטיביים אור כי למעשה להתאים את הסגנון של פינו גרי יבש. החיך עשיר וקרמי, עם מרקם קטיפתי אך יבש לחלוטין. זה יין קל לשתות עכשיו כמו שאין משקל מיותר. הגימור יפה ועגול אבל יבש לחלוטין. תערובת הגיר המורכבת מביאה איזון חומצי גדול ומשקל מסוים. זה אמור להתפתח יפה מאוד בשנים הקרובות.