דג חרב עם טימין ריח אספרגוס
דג חרב עם טימין ריח אספרגוס הוא ללא גלוטן, חלב חינם, וראשוני מנה עיקרית. מנה אחת מכילה 459 קלוריות, 35 גרם חלבון ו 26 גרם שומן. המתכון הזה מכסה %32 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. והוא יספק כ 4 מנות. גשו לסופר וקנו מלח, שמן זית כתית מעולה, דבש פריחת תפוז, ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. כדי להשתמש ב מיץ לימון אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,עוגיות לימון עם ציפוי לימון {מחווה לרוקסן} כקינוח. מהכנה לצלחת, המתכון הזה לוקח מסביב 1 שעה. עם כפית ציון של 71% המנה הזאת די טובה. מתכונים דומים: טימין בניחוח פילאף, טימין לימון Swordfish, ו טימין מבושם תפוחי אדמה מסולסלים.
הוראות
לשפשף את דג החרב עם מלח ופלפל, לצחצח אותו בנדיבות עם שמן זית ולתת לעמוד עד מוכן לשימוש.
מניחים את מיצי הכתום והלימון בסיר קטן על חום בינוני גבוה ומבשלים עד מופחת 1/3 כוס, 10 עד 12 דקות. להפחית את החום נמוך, להקציף 1 כפית של הדבש, ולטעום את הרוטב הכתום; זה צריך להיות מתוק ויפה טארט. אם זה טארט מדי, להוסיף יותר דבש.
תן לרוטב לבשל עוד דקה. מתבלים את הרוטב עם מלח לפי הטעם ולשמור חם עד מוכן לשרת.
להדליק את הגריל ולחמם אותו גבוה או מחממים את המטגן.
גריל דג החרב על באח משומן ממוקם 5 אינץ ' מעל הגחלים הזוהרים, או לצלות אותו, עד רק מבושל דרך, 3 עד 4 דקות לכל צד. הדג נעשה כאשר הוא רק פתיתים כאשר נדחף עם מזלג.
מעבירים את הדג לצלחת ומכסים אותו בנייר אלומיניום כדי להתחמם.
מחממים 1 כפיות שמן זית במחבת גדולה מעל חום גבוה עם השום.
מוסיף את האספרגוס ומבשל, זורק, במשך 1 דקה.
מוסיפים את מלאי הדגים ואת הקורנית ומביאים לרתיחה. מכסים את המחבת ומבשלים את האספרגוס עד שהוא ירוק בהיר ורך, 3 עד 5 דקות.
להעביר את האספרגוס לצלחת. המשך לבשל את תערובת הדגים עד שהוא מופחת סירופ, 3 עד 5 דקות. מחלקים את האספרגוס בין 4 צלחות לטפטף את תערובת הדגים על זה. מסדרים סטייק דגים על כל צלחת ולטפטף את הרוטב הכתום על האספרגוס והדגים.
טפטף מעט שמן זית על כל מנה ומפזר מלח ים על גבי.
Type_27_data.init_step_by_step_images = 0;
יין מומלץ: פינו גריג ' יו., Gruener Veltliner, פינו נואר
דגים עובדים ממש טוב עם פינו גריג ' יו, Gruener Veltliner, ו פינו נואר. דגים מגוונים כמו יין, אז קשה לבחור יינות שהולכים עם כל דג. יין לבן פריך, כגון פינו גריג ' יו או גרינר ולטלינר, יתאים לכל דג לבן בטעם עדין. דגים בשרניים, בטעם חזק כגון סלמון וטונה יכולים אפילו להתמודד עם יין אדום בהיר, כגון פינו נואר. ה "זינד-הומברכט קלקייר פינו גריס" עם דירוג של 4.7 מתוך 5 כוכבים נראה כמו התאמה טובה. זה עולה בערך 46 דולר לבקבוק.
![סינד-הומברכט כלכייר פינו גריס]()
סינד-הומברכט כלכייר פינו גריס
צבע צהוב/זהב בהיר, זוהר למדי. אפים קלויים מעושנים מעולים, אופייניים לענב זה על אבן גיר באלזס (אין אלון חדש ביינות שלנו, רק מגע מלא של ליס ארוך מאוד). כמה ניחוחות רדוקטיביים אור כי למעשה להתאים את הסגנון של פינו גרי יבש. החיך עשיר וקרמי, עם מרקם קטיפתי אך יבש לחלוטין. זה יין קל לשתות עכשיו כמו שאין משקל מיותר. הגימור יפה ועגול אבל יבש לחלוטין. תערובת הגיר המורכבת מביאה איזון חומצי גדול ומשקל מסוים. זה אמור להתפתח יפה מאוד בשנים הקרובות.