דג כחול מושחר ופטריות שרופות
דג כחול מושחר ופטריות שרופות עשויה להיות המנה העיקרית שתבוא לכם טוב. והוא יספק כ 2 מנות. מנה זו מכילה כ 72 גרם חלבון 27 גרם של שומן, וסך הכל 625 קלוריות. המתכון הזה מכסה %40 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. אם יש לכם רוטב ווסטרשייר, cajun תיבול cajun תיבול cajun תיבול תבלין tbsp cajun תיבול, פטריות כפתור, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב ללא גלוטן זמן הכנת המתכון כ 22 דקות. מתכונים דומים: תערובת תיבול מושחר ודגים מושחרים, דג כחול צלוי שלם, ו מרק דגים כחלחל.
הוראות
Bluefish Ingrediants מושחר4 פילה bluefish קטן, לא יותר מ 8 אינץ ' ארוך. (דגים בוגרים, גדולים הם מאוד שמנוני ולא מושך.) 4 כפות חמאה או oil4 כפות תיבול Cajun (השתמשתי תערובת פול Prudhomme)שיטה
לדלות פילה דגים בקמח. במחבת גדולה מחממים חמאה / שמן עם תבלינים עד רוחש.
הוסף פילה בצד העור למעלה. מבשלים מעל אש בינונית נמוכה במשך 7 דקות. תסתובב ותבשל עוד 3 דקות. הפעל שוב, להסיר מחבת, לשרת מיד.
יין מומלץ: פינו גריג ' יו., Gruener Veltliner, פינו נואר
דגים עובדים ממש טוב עם פינו גריג ' יו, Gruener Veltliner, ו פינו נואר. דגים מגוונים כמו יין, אז קשה לבחור יינות שהולכים עם כל דג. יין לבן פריך, כגון פינו גריג ' יו או גרינר ולטלינר, יתאים לכל דג לבן בטעם עדין. דגים בשרניים, בטעם חזק כגון סלמון וטונה יכולים אפילו להתמודד עם יין אדום בהיר, כגון פינו נואר. פינו קפוסלדו גריג ' יו עם דירוג של 4.5 מתוך 5 כוכבים נראה כמו התאמה טובה. זה עולה בערך 10 דולר לבקבוק.
קפוסלדו פינו גריג ' יו
קפוסלדו פינו גריג ' יו כולל מרקם יבש, פריך, תוסס וניחוחות עדינים של פירות לבנים, פרחים ושקדים.זוגות היטב עם בשר לבן, דגים, פירות ים, מנות פסטה וגבינות עדינות.