קושיקשה
מוכן ב45 דק.
מנות6
ציון בריאות1
מגזין

דג מונק צלוי, שומר וערמונים טג'ין

דג מונק צלוי, שומר וערמונים טג'ין
דג הנזיר קלוי, שומר, וטאג'ין ערמונים נטול גלוטן, וצמחוני ומספק כ 6 מנות. המתכון הזה מכסה %5 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מנה אחת מכילה עד 1 גר' של חלבון, 12 גרם של שומן, וסך הכל 209 קלוריות. אם יש לכם נורות שומר, שמן זית, חמאה, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. הכנת המנה לוקחת כ 45 דקות. עם כפית ציון של 17% המנה הזאת די גרועה. נסו Tagine של Monkfish, חציל וערמונים טג'ין עם קוסקוס - טעים. מגזין, ו מדליונים של דגים עם שומר ועגבניות (מתכונים דומים).

הוראות

1
מחממים תנור ל 218°.
ציוד שתשתמש בו
2 חבילות (גודל 4 מנות) פודינג אינסטנט ג'לו וניל, מחולק2 חבילות (גודל 4 מנות) פודינג אינסטנט ג'לו וניל, מחולק
2
חותכים 1 נורת שומר חצי לאורכו לפרוסות דקות נייר עם mandoline או פורס ידני אחר ולזרוק עם שמן ומלח ופלפל לפי הטעם.
מרכיבים שתצטרך
כרישה אחת, נקייה וחתוכה לקוביות גדולות, רק החלק הלבןכרישה אחת, נקייה וחתוכה לקוביות גדולות, רק החלק הלבן
נורת שומרנורת שומר
בצל צהוב, קלוף, חצוי וחתוך לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'בצל צהוב, קלוף, חצוי וחתוך לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'
ציוד שתשתמש בו
מנדולינהמנדולינה
3
חותכים שומר שנותר לאורכו למקלות בעובי 1/3 אינץ'.
מרכיבים שתצטרך
2 קילו פטריות יער מגוונות, או כל סוג שאתה אוהב, נבקע ופרוס2 קילו פטריות יער מגוונות, או כל סוג שאתה אוהב, נבקע ופרוס
4
חום 3 כפות חמאה ברזל יצוק מתובל היטב 10 אינץ ' או מחבת nonstick כבד על חום גבוה בינוני עד הקצף שוכך, ואז לבשל מקלות שומר ב 2 קבוצות עם מלח ופלפל לטעום על חום מתון, ערבוב מדי פעם, עד רך וקצוות הם חום זהוב, על 7 דקות.
מרכיבים שתצטרך
כרישה אחת, נקייה וחתוכה לקוביות גדולות, רק החלק הלבןכרישה אחת, נקייה וחתוכה לקוביות גדולות, רק החלק הלבן
6 שיני שום, 4 כתושות, 2 האחרות פרוסות דק6 שיני שום, 4 כתושות, 2 האחרות פרוסות דק
2 קילו פטריות יער מגוונות, או כל סוג שאתה אוהב, נבקע ופרוס2 קילו פטריות יער מגוונות, או כל סוג שאתה אוהב, נבקע ופרוס
ציוד שתשתמש בו
פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'
5
מעבירים לקערה עם כף מחוררת, שומרים על המחבת, וחמים, מכוסים.
ציוד שתשתמש בו
Ball® או Kerr® Pint עם מכסים ורצועותBall® או Kerr® Pint עם מכסים ורצועות
פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'
סיגליות בר (כולל גבעולים), שטופותסיגליות בר (כולל גבעולים), שטופות
6
חצי ערמונים ומוסיפים למחבת עם 1 כף חמאה ומלח ופלפל לפי הטעם. מבשלים מעל חום מתון, ערבוב מדי פעם, עד חום זהוב, על 3 דקות.
מרכיבים שתצטרך
כרישה אחת, נקייה וחתוכה לקוביות גדולות, רק החלק הלבןכרישה אחת, נקייה וחתוכה לקוביות גדולות, רק החלק הלבן
ערמוניםערמונים
6 שיני שום, 4 כתושות, 2 האחרות פרוסות דק6 שיני שום, 4 כתושות, 2 האחרות פרוסות דק
ציוד שתשתמש בו
פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'
7
מעבירים לקערה עם שומר באמצעות כף מחורצת, הזמנת מחבת, ולשמור חם, מכוסה.
מרכיבים שתצטרך
2 קילו פטריות יער מגוונות, או כל סוג שאתה אוהב, נבקע ופרוס2 קילו פטריות יער מגוונות, או כל סוג שאתה אוהב, נבקע ופרוס
ציוד שתשתמש בו
Ball® או Kerr® Pint עם מכסים ורצועותBall® או Kerr® Pint עם מכסים ורצועות
פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'
סיגליות בר (כולל גבעולים), שטופותסיגליות בר (כולל גבעולים), שטופות
8
עלים תאנה Blanch במים מלוחים רותחים 2 דקות, ולאחר מכן להעביר קערה של קרח ומים קרים כדי להפסיק לבשל ולנקז היטב. לקצץ נובע עלים.
מרכיבים שתצטרך
כפית אחת של תערובת תיבול סאזוןכפית אחת של תערובת תיבול סאזון
1 (8 אונקיות) צנצנת דבש1 (8 אונקיות) צנצנת דבש
30 גרם ליקר פיוז'ן X-Rated30 גרם ליקר פיוז'ן X-Rated
ציוד שתשתמש בו
סיגליות בר (כולל גבעולים), שטופותסיגליות בר (כולל גבעולים), שטופות
9
לטפוח דגים יבש מתבלים עם מלח ופלפל.
מרכיבים שתצטרך
כרישה אחת, נקייה וחתוכה לקוביות גדולות, רק החלק הלבןכרישה אחת, נקייה וחתוכה לקוביות גדולות, רק החלק הלבן
ממתק תמנון בריטממתק תמנון בריט
10
הוסף 1 כף חמאה למחבת וחום על חום גבוה בינוני עד הקצף שוכך. צרוב דגים ב 2 קבוצות, פונה פעם אחת, עד חום זהוב, על 2 דקות, העברה לצלחת.
מרכיבים שתצטרך
6 שיני שום, 4 כתושות, 2 האחרות פרוסות דק6 שיני שום, 4 כתושות, 2 האחרות פרוסות דק
ממתק תמנון בריטממתק תמנון בריט
ציוד שתשתמש בו
פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'
11
ממיסים את כף הנותרים חמאה במחבת, ולאחר מכן להסיר מחבת מחום. אם לא באמצעות עלי תאנה, רסס חתיכות של דגים עם חמאה. אם באמצעות עלי תאנה, לארגן 1 עלה, צד חלק למטה, על משטח עבודה, ואז לשים חתיכת דגים באמצע טפטוף עם כמה חמאה מומסת. עוטפים עלי תאנה סביב דגים כדי להקיף אותו לאבטח עם קיסמים מעץ. לעטוף דגים שנותרו באותו אופן.
מרכיבים שתצטרך
6 שיני שום, 4 כתושות, 2 האחרות פרוסות דק6 שיני שום, 4 כתושות, 2 האחרות פרוסות דק
ממתק תמנון בריטממתק תמנון בריט
עגבניות, שטופות, קליפות דמויות נייר הוסרועגבניות, שטופות, קליפות דמויות נייר הוסרו
1 (8 אונקיות) צנצנת דבש1 (8 אונקיות) צנצנת דבש
ציוד שתשתמש בו
מסטיק מנטהמסטיק מנטה
פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'
12
מרתיחים 1/2 כוס רוטב במחבת עד מופחת על 1/3 כוס, על 2 דקות. מערבבים ערמונים ושומר מבושל ומעבירים לסיר כבד רדוד רחב (עם מכסה הדוק הולם) רק גדול מספיק כדי להחזיק דגים בשכבה 1. תערובת ערמון העליון עם דגים. מכסה סיר עם מכסה וצלי באמצע התנור עד דגים הוא רק מבושל דרך, 12 עד 15 דקות.
מרכיבים שתצטרך
ערמוניםערמונים
2 קילו פטריות יער מגוונות, או כל סוג שאתה אוהב, נבקע ופרוס2 קילו פטריות יער מגוונות, או כל סוג שאתה אוהב, נבקע ופרוס
הצעת הגשה: להגיש על פסטההצעת הגשה: להגיש על פסטה
ממתק תמנון בריטממתק תמנון בריט
ציוד שתשתמש בו
פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'
2 חבילות (גודל 4 מנות) פודינג אינסטנט ג'לו וניל, מחולק2 חבילות (גודל 4 מנות) פודינג אינסטנט ג'לו וניל, מחולק
ענפי פטרוזיליה טריים, פרוסים דק, לקישוטענפי פטרוזיליה טריים, פרוסים דק, לקישוט
13
בעוד דגים הוא צלייה, חום שנותר 1/2 כוס רוטב בסיר קטן על חום מתון עד חם.
מרכיבים שתצטרך
הצעת הגשה: להגיש על פסטההצעת הגשה: להגיש על פסטה
ממתק תמנון בריטממתק תמנון בריט
ציוד שתשתמש בו
2 כפות מרגרינה פרווה, מומסת2 כפות מרגרינה פרווה, מומסת
14
הסר קיסמים ועלי תאנה פתוחים.
מרכיבים שתצטרך
1 (8 אונקיות) צנצנת דבש1 (8 אונקיות) צנצנת דבש
ציוד שתשתמש בו
מסטיק מנטהמסטיק מנטה
15
מגישים דגים (עם עלי תאנה) על תערובת ערמון לפזר עם שומר גלם.
מרכיבים שתצטרך
ערמוניםערמונים
2 קילו פטריות יער מגוונות, או כל סוג שאתה אוהב, נבקע ופרוס2 קילו פטריות יער מגוונות, או כל סוג שאתה אוהב, נבקע ופרוס
ממתק תמנון בריטממתק תמנון בריט
1 (8 אונקיות) צנצנת דבש1 (8 אונקיות) צנצנת דבש
16
מגישים רוטב חם בצד.
מרכיבים שתצטרך
הצעת הגשה: להגיש על פסטההצעת הגשה: להגיש על פסטה
1
תערובת ערמונים ניתן לבשל 6 שעות קדימה, מקורר לחלוטין, ומקורר, מכוסה. לחמם על אש נמוכה, ערבוב, לפני שתמשיך.
מרכיבים שתצטרך
ערמוניםערמונים