צריך מחלבה חינם ומנה עיקרית פסקטריאנית? דג מטוגן וקישואים עם רוטב עגבניות מתובל יכול להיות מתכון עצום לנסות. מנה אחת מכילה 1319 קלוריות, 37 גרם חלבון ו 67 גר' של שומן. והוא מתאים להגשה ל 1 מנות סועדים.. גשו לסופר וקנו דגים, ביצים, רוטב עגבניות ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. כדי להשתמש ב המלח אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,מתכון איבודי תפוח כקינוח. הכנת המנה לוקחת כ 35 דקות. מתכונים דומים: איך לבשל: דגים מטוגנים עם רוטב תמרינדי חריף (pla rad prig), עוגות דגים מצופות פולנטה ברוטב עגבניות מתובל, ו פטוצ'יני עם קישואים חריפים-רוטב עגבניות.
הוראות
1
לשטוף ולייבש את פילה דגים, העונה עם מלח ופלפל ואז מפזרים את המיץ של 1 לימון, להפריש.
מרכיבים שתצטרך
1 כוס אורז בר, שטוף היטב
פילה דגים
טקילה באיכות טובה (מומלץ: 100 אחוז אגבה)
קליפות מלימון
2
מערבבים את הקמח, פירורי לחם, ופפריקה יחד בקערה.לקלף את הקישואים & לחתוך לתוך 1/4 סיבובים עבים אינץ'.
מרכיבים שתצטרך
חבילה אחת (12 אונקיות) שעועית ירוקה טרייה, קצוצה
עד 3 קישואים בינוניים, מגוררים גס (בערך
חסה רומנית, עגבנייה פרוסה ובצל אדום פרוס, לציפוי
לוראן מטבח מקצועי®
ציוד שתשתמש בו
אריזות תערובת פודינג וניל ללא שומן וללא סוכר (כגון Jell-O®)
3
מחממים את שמן הזית במחבת. מעיל קישואים עם תערובת הקמח ואז מטגנים משני הצדדים עד חום.
מרכיבים שתצטרך
2 פאונד זנים מעורבים של פטריות טריות
עד 3 קישואים בינוניים, מגוררים גס (בערך
לוראן מטבח מקצועי®
ציוד שתשתמש בו
1/4 כוס קשיו נא (לא חובה)
4
מניחים על צלחת מכוסה מגבות נייר כדי להסיר עודף oil.In אותו שמן לבשל את הבצל עד רך.
מרכיבים שתצטרך
20 פרוסות זוקיני דקות
4 כפות חמאה חתוכה לקוביות בגודל 1/2 אינץ'
ציוד שתשתמש בו
ל-4 עלי בזיליקום טריים, פרוסים דק
5
מוסיפים את רוטב העגבניות, האריסה, שום, מלח ופלפל. לבשל, חשופה, מעל חום בינוני במשך 10 דקות, ערבוב לעתים קרובות.
מרכיבים שתצטרך
1 כוס אורז בר, שטוף היטב
בצל ירוק, קוביות דקות (לשמור לקישוט הסופי)
Harissa
1 תפוז, גרידה
6
מוסיפים את מיץ הלימון הנותר לרוטב העגבניות.בעוד כי הוא בישול חום 1/2 אינץ ' של שמן קנולה במחבת. טובלים את פילה הדגים בתערובת הקמח, ביצה מוכה, ובתערובת קמח שוב. מטגנים בשמן החם עד הדג נעשה, צריך להיות קשקשי.
מרכיבים שתצטרך
Cippolini, בצל מתוק איטלקי קטן בצורת שטוח, קלוף ופרוס דק
בצל ירוק, קוביות דקות (לשמור לקישוט הסופי)
4 כפות חמאה חתוכה לקוביות בגודל 1/2 אינץ'
לוראן מטבח מקצועי®
טקילה באיכות טובה (מומלץ: 100 אחוז אגבה)
קליפות מלימון
עלי בזיליקום טריים, שטופים ומרוקנים
2 כפות לימון סחוט טרי, או לפי הטעם
ציוד שתשתמש בו
1/4 כוס קשיו נא (לא חובה)
7
ניקוז על מגבות נייר.
ציוד שתשתמש בו
ל-4 עלי בזיליקום טריים, פרוסים דק
8
מניחים את הדגים & קישואים בצלחת רדודה המגישה & למעלה עם הרוטב.
מרכיבים שתצטרך
עד 3 קישואים בינוניים, מגוררים גס (בערך
פלפל שחור גרוס טרי (לפי הטעם)
Cippolini, בצל מתוק איטלקי קטן בצורת שטוח, קלוף ופרוס דק
פינו גריג ' יו, גרונר ולטלינר ופינו נואר הם בחירות נהדרות לדגים. דגים מגוונים כמו יין, אז קשה לבחור יינות שהולכים עם כל דג. יין לבן פריך, כגון פינו גריג ' יו או גרינר ולטלינר, יתאים לכל דג לבן בטעם עדין. דגים בשרניים, בטעם חזק כגון סלמון וטונה יכולים אפילו להתמודד עם יין אדום בהיר, כגון פינו נואר. ה-Alsace Willm Pinot Gris Reserve עם דירוג של 4.4 מתוך 5 כוכבים נראה כמו התאמה טובה. זה עולה בערך 16 דולר לבקבוק.