דג סנדל עם רוטב חם של צלפים, זיתים ועגבניות עשוי להיות רק המנה העיקרית שאתם מחפשים. מתאים ל-4 מנות. מנה זו מכילה כ 30 גרם חלבון 32 גרם של שומן, וסך הכל 452 קלוריות. מתכון זה מהמתכונים שלי יש 1 אוהדים. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. אם יש לך שמן צמחי, מלח, קמח, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. כדי להשתמש ב הקמח אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,עוגת תפוחים עם רוטב קרמל כקינוח. זוהי אפשרות טובה אם הנכם רגישים ללקטוז, , שהוא מוצק. מתכונים דומים: הליבוט עם צלפים, זיתים ועגבניות, ברוסקטה עם עגבניות, זיתים וצלפים, ו פנה עם עגבניות, זיתים וצלפים.
הוראות
1
מפזרים פילה באופן שווה עם מלח ופלפל; לדלות בקמח.
מרכיבים שתצטרך
1 כוס אורז בר, שטוף היטב
לוראן מטבח מקצועי®
2
פילה מוקפץ בשמן חם במחבת גדולה 3 עד 5 דקות בכל צד או עד פתיתי זהב ודגים עם מזלג.
מרכיבים שתצטרך
Cippolini, בצל מתוק איטלקי קטן בצורת שטוח, קלוף ופרוס דק
4 כפות חמאה חתוכה לקוביות בגודל 1/2 אינץ'
ציוד שתשתמש בו
חבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביות
3
הסר דגים ולנקז על מגבות נייר.
מרכיבים שתצטרך
Cippolini, בצל מתוק איטלקי קטן בצורת שטוח, קלוף ופרוס דק
ציוד שתשתמש בו
ל-4 עלי בזיליקום טריים, פרוסים דק
4
מגישים דגים בבריכה של צלפים חמים, זית ורוטב עגבניות.
מרכיבים שתצטרך
בצל ירוק, קוביות דקות (לשמור לקישוט הסופי)
יכול שעועית מחודשת וצ'ילי ירוק
Cippolini, בצל מתוק איטלקי קטן בצורת שטוח, קלוף ופרוס דק
5
מקשטים עם צלפים, פלחי לימון, פלחי עגבניות שזיפים, וזיתים בשלים.
דגים עובדים ממש טוב עם פינו גריג ' יו, Gruener Veltliner, ו פינו נואר. דגים מגוונים כמו יין, אז קשה לבחור יינות שהולכים עם כל דג. יין לבן פריך, כגון פינו גריג ' יו או גרינר ולטלינר, יתאים לכל דג לבן בטעם עדין. דגים בשרניים, בטעם חזק כגון סלמון וטונה יכולים אפילו להתמודד עם יין אדום בהיר, כגון פינו נואר. אתה יכול לנסות את האספסוף פינו גריס. מבקרים די אוהבים את זה עם דירוג של 4.9 מתוך 5 כוכבים ומחיר של כ -20 דולר לבקבוק.