קושיקשה
מוכן ב45 דק.
מנות4
ציון בריאות55
מגזין

דג פוטית מטוגנת במרק עגבניות-שומר

דג פוטית מטוגנת במרק עגבניות-שומר
הליבוט מטוגן במרק עגבניות שומר הוא ללא גלוטן, חלב חינם, וראשוני ומספק כ 4 מנות. במנה עיקרית זו יש 274 קלוריות, 24 גרם חלבון ו 12 גרם של שומן למנה. המתכון הזה מכסה %23 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. אם יש לכם מלח ופלפל כשר, שום, עור-על פילה הליבוט, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. הכנת המנה לוקחת כ 45 דקות. מתכונים דומים: הליבוט מבושל במרק שומר, הליבוט קלוי עם שומר מטוגן ביין, ו הליבוט קלוי עם שומר מטוגן ביין.

הוראות

1
מתבלים את הפילה במלח ופלפל.
מרכיבים שתצטרך
1 כוס אורז בר, שטוף היטב1 כוס אורז בר, שטוף היטב
2
חום 2 Tbs. של שמן זית במחבת גדולה מעל חום בינוני גבוה. כאשר הוא מנצנץ, להוסיף את הפילה, צד העור למעלה, ולצרוב עד רק חום זהוב, על 4 דקות. הפוך וצרוב את צד העור במשך 4 דקות.
מרכיבים שתצטרך
1 צרור תרד טרי (בערך 3 כוסות)1 צרור תרד טרי (בערך 3 כוסות)
ציוד שתשתמש בו
חבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביותחבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביות
3
להעביר את הפילה לצלחת; אם העור נדבק למחבת, להשליך אותו.
ציוד שתשתמש בו
חבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביותחבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביות
4
הוסף את 1 Tbs הנותרים. שמן ושומר פרוס למחבת, מתבלים במלח ופלפל, ומבשלים, ערבוב מדי פעם, עד שהתרכך במקצת משחימים כתמים, כ 4 דקות. מערבבים את השום ומבשלים 1 דקה.
מרכיבים שתצטרך
1 כוס אורז בר, שטוף היטב1 כוס אורז בר, שטוף היטב
צלפים ארוזים במלח, מושרים, שטופים ומרוקניםצלפים ארוזים במלח, מושרים, שטופים ומרוקנים
צרור תרד טרי (בערךצרור תרד טרי (בערך
4 כפות חמאה חתוכה לקוביות בגודל 1/2 אינץ'4 כפות חמאה חתוכה לקוביות בגודל 1/2 אינץ'
ציוד שתשתמש בו
חבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביותחבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביות
5
יוצקים את היין, מיד לכסות את המחבת בחוזקה עם מכסה או לסכל, להפחית את החום בינוני, ומבשלים במהירות עד השומר הוא רך, על 8 דקות. (בדוק באמצע; אם השומר יבש, להוסיף 2 עד 3 Tbs. מים). מערבבים את העגבניות והמיצים שלהם, 1/2 כוס מים, ו 2 Tbs. של עשבי תיבול. כיסוי ומבשלים עוד 5 דקות. לטעום את המרק למלח ופלפל להחזיר את הליבוט למחבת, ליישב את חתיכות העור בצד למטה לתוך המרק, ושופכים על כל מיצים שנצברו. מכסים בחוזקה ומבשלים עד הליבוט מבושל דרך, על 4 דקות. בזהירות להרים את הליבוט; לטעום את הרוטב, ואת העונה במידת הצורך.
מרכיבים שתצטרך
1 כוס אורז בר, שטוף היטב1 כוס אורז בר, שטוף היטב
בוקאצ'יני מוצרלה טרייה, כל אחת בקוטר 1 אינץ'בוקאצ'יני מוצרלה טרייה, כל אחת בקוטר 1 אינץ'
הליבוטהליבוט
צלפים ארוזים במלח, מושרים, שטופים ומרוקניםצלפים ארוזים במלח, מושרים, שטופים ומרוקנים
חבילת אפונת צרור, מופשרת או פחית אחת (15-1/2 אונקיות) אפונה שחורת עיניים, סחוטהחבילת אפונת צרור, מופשרת או פחית אחת (15-1/2 אונקיות) אפונה שחורת עיניים, סחוטה
1/2 פאונד שעועית גרבנזו, מושרות ומבושלת (שמורה 1/3 כוס נוזל בישול)1/2 פאונד שעועית גרבנזו, מושרות ומבושלת (שמורה 1/3 כוס נוזל בישול)
פלפל שחור גרוס טרי (לפי הטעם)פלפל שחור גרוס טרי (לפי הטעם)
פסטה פאצ'רי (שפופרת גדולה) באורך של 2.5 אינץ' בקירוב על 2 אינץ' רוחבפסטה פאצ'רי (שפופרת גדולה) באורך של 2.5 אינץ' בקירוב על 2 אינץ' רוחב
(ניתן להחליף ציר עוף או ציר ירקות)(ניתן להחליף ציר עוף או ציר ירקות)
ציוד שתשתמש בו
4 כפות ריבת פטל, אוכמניות או תות4 כפות ריבת פטל, אוכמניות או תות
חבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביותחבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביות
6
מגישים את הדג בקערה רדודה עם הרוטב כפיות מעל וסביבו.
מרכיבים שתצטרך
פלפל שחור גרוס טרי (לפי הטעם)פלפל שחור גרוס טרי (לפי הטעם)
Cippolini, בצל מתוק איטלקי קטן בצורת שטוח, קלוף ופרוס דקCippolini, בצל מתוק איטלקי קטן בצורת שטוח, קלוף ופרוס דק
ציוד שתשתמש בו
פחית שעועית ירוקה בסגנון צרפתי, סחוטהפחית שעועית ירוקה בסגנון צרפתי, סחוטה
7
מקשטים עם 1 Tbs הנותרים. עשבי תיבול. הגשת הצעות
מרכיבים שתצטרך
1/2 פאונד שעועית גרבנזו, מושרות ומבושלת (שמורה 1/3 כוס נוזל בישול)1/2 פאונד שעועית גרבנזו, מושרות ומבושלת (שמורה 1/3 כוס נוזל בישול)
8
מגישים מעל לינגוויני או orzo השליך עם עשבי תיבול ושמן זית.
מרכיבים שתצטרך
1 צרור תרד טרי (בערך 3 כוסות)1 צרור תרד טרי (בערך 3 כוסות)
עגבנייה שזיף, חתוכה לחתיכות בגודל 1 אינץ'עגבנייה שזיף, חתוכה לחתיכות בגודל 1 אינץ'
1/2 פאונד שעועית גרבנזו, מושרות ומבושלת (שמורה 1/3 כוס נוזל בישול)1/2 פאונד שעועית גרבנזו, מושרות ומבושלת (שמורה 1/3 כוס נוזל בישול)
תרד, מנוקה ומאודה במיקרוגלתרד, מנוקה ומאודה במיקרוגל
1
קלוריות
1
330, שומן
2
14, קלוריות שומן
1
130, שומן רווי
2
2, חלבון
3
37, שומן חד רווי
4
9, פחמימות
5
730, כולסטרול
6
55, סיבים
7
צילום: סקוט פיליפס
8
דרג מתכון זה וצפה בסקירות
1
10, שומן רב בלתי רווי
2
2, נתרן

יין מומלץ: פינו גריג ' יו., Gruener Veltliner, פינו נואר

פינו גריג ' יו, גרונר ולטלינר ופינו נואר הם בחירות נהדרות עבור הליבוט. דגים מגוונים כמו יין, אז קשה לבחור יינות שהולכים עם כל דג. יין לבן פריך, כגון פינו גריג ' יו או גרינר ולטלינר, יתאים לכל דג לבן בטעם עדין. דגים בשרניים, בטעם חזק כגון סלמון וטונה יכולים אפילו להתמודד עם יין אדום בהיר, כגון פינו נואר. פינוט גרי Loveblock עם 4.6 מתוך דירוג 5 כוכבים נראה כמו התאמה טובה. זה עולה בערך 24 דולר לבקבוק.
Loveblock פינו גרי
Loveblock פינו גרי
Loveblock פינו גרי הוא זהב חיוור עם רמזים של ירוק. בציר 2013 הוא סגנון יבש עם ניחוחות פרחוניים וקמצוץ אננס בשל. החיך חושף אגס שלוק ותפוז דם, ומסיים בנגיעה של הדרים, מרקם טוב ותחושת פה עשירה.