הליבוט מטוגן במרק עגבניות שומר הוא ללא גלוטן, חלב חינם, וראשוני ומספק כ 4 מנות. במנה עיקרית זו יש 274 קלוריות, 24 גרם חלבון ו 12 גרם של שומן למנה. המתכון הזה מכסה %23 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. אם יש לכם מלח ופלפל כשר, שום, עור-על פילה הליבוט, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. הכנת המנה לוקחת כ 45 דקות. מתכונים דומים: הליבוט מבושל במרק שומר, הליבוט קלוי עם שומר מטוגן ביין, ו הליבוט קלוי עם שומר מטוגן ביין.
הוראות
1
מתבלים את הפילה במלח ופלפל.
מרכיבים שתצטרך
1 כוס אורז בר, שטוף היטב
2
חום 2 Tbs. של שמן זית במחבת גדולה מעל חום בינוני גבוה. כאשר הוא מנצנץ, להוסיף את הפילה, צד העור למעלה, ולצרוב עד רק חום זהוב, על 4 דקות. הפוך וצרוב את צד העור במשך 4 דקות.
מרכיבים שתצטרך
1 צרור תרד טרי (בערך 3 כוסות)
ציוד שתשתמש בו
חבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביות
3
להעביר את הפילה לצלחת; אם העור נדבק למחבת, להשליך אותו.
ציוד שתשתמש בו
חבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביות
4
הוסף את 1 Tbs הנותרים. שמן ושומר פרוס למחבת, מתבלים במלח ופלפל, ומבשלים, ערבוב מדי פעם, עד שהתרכך במקצת משחימים כתמים, כ 4 דקות. מערבבים את השום ומבשלים 1 דקה.
מרכיבים שתצטרך
1 כוס אורז בר, שטוף היטב
צלפים ארוזים במלח, מושרים, שטופים ומרוקנים
צרור תרד טרי (בערך
4 כפות חמאה חתוכה לקוביות בגודל 1/2 אינץ'
ציוד שתשתמש בו
חבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביות
5
יוצקים את היין, מיד לכסות את המחבת בחוזקה עם מכסה או לסכל, להפחית את החום בינוני, ומבשלים במהירות עד השומר הוא רך, על 8 דקות. (בדוק באמצע; אם השומר יבש, להוסיף 2 עד 3 Tbs. מים). מערבבים את העגבניות והמיצים שלהם, 1/2 כוס מים, ו 2 Tbs. של עשבי תיבול. כיסוי ומבשלים עוד 5 דקות. לטעום את המרק למלח ופלפל להחזיר את הליבוט למחבת, ליישב את חתיכות העור בצד למטה לתוך המרק, ושופכים על כל מיצים שנצברו. מכסים בחוזקה ומבשלים עד הליבוט מבושל דרך, על 4 דקות. בזהירות להרים את הליבוט; לטעום את הרוטב, ואת העונה במידת הצורך.
מרכיבים שתצטרך
1 כוס אורז בר, שטוף היטב
בוקאצ'יני מוצרלה טרייה, כל אחת בקוטר 1 אינץ'
הליבוט
צלפים ארוזים במלח, מושרים, שטופים ומרוקנים
חבילת אפונת צרור, מופשרת או פחית אחת (15-1/2 אונקיות) אפונה שחורת עיניים, סחוטה
פינו גריג ' יו, גרונר ולטלינר ופינו נואר הם בחירות נהדרות עבור הליבוט. דגים מגוונים כמו יין, אז קשה לבחור יינות שהולכים עם כל דג. יין לבן פריך, כגון פינו גריג ' יו או גרינר ולטלינר, יתאים לכל דג לבן בטעם עדין. דגים בשרניים, בטעם חזק כגון סלמון וטונה יכולים אפילו להתמודד עם יין אדום בהיר, כגון פינו נואר. פינוט גרי Loveblock עם 4.6 מתוך דירוג 5 כוכבים נראה כמו התאמה טובה. זה עולה בערך 24 דולר לבקבוק.