דג צלוי עם רוטב טרטר שום וצ'יפס וופל אפוי עם קטשופ פיקנטי עקוב מדם וסלט סלט כרוב
זה ... יקר מתכון לאוהדים של אוכל אמריקאי. אם ניקח בחשבון את כל הגורמים, מתכון זה מרוויח ציון כף של 91% וזה מעולה. מתכונים דומים: דג צלוי עם רוטב טרטר שום וצ'יפס וופל אפוי עם קטשופ פיקנטי עקוב מדם וסלט סלט כרוב, עוגות דג אמנון אפויות עם סלט קישואים ורוטב טרטר, ו צ'יפס בטטה אפוי עם קטשופ חריף.
הוראות
1
מחממים תנור ל 425 מעלות F ואופים צ ' יפס 20 דקות, או על פי הוראות החבילה, פונה פעם אחת.
מרכיבים שתצטרך
רוטב הודו, מחומם
ציוד שתשתמש בו
2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®
2
מחבת חום או גריל או מחבת גריל על חום בינוני גבוה.
ציוד שתשתמש בו
1 פלפל צהוב, חתוך לשלישים
שרימפס מוקפץ, קלוף
פתיתי ירקות
3
מתבלים את הדגים במלח ופלפל ומעיל עם כ 1 כף שמן זית כתית מעולה.
מרכיבים שתצטרך
1 כוס סוכר לבן
פפרונצ'יני, לקישוט
ממתק תמנון בריט
4
טוסט לחמניות על גריל או מטגן חום ולהגדיר אותם באמצע התנור לחום, ולאחר מכן מילואים.
דגים עובדים ממש טוב עם פינו גריג ' יו, Gruener Veltliner, ו פינו נואר. דגים מגוונים כמו יין, אז קשה לבחור יינות שהולכים עם כל דג. יין לבן פריך, כגון פינו גריג ' יו או גרינר ולטלינר, יתאים לכל דג לבן בטעם עדין. דגים בשרניים, בטעם חזק כגון סלמון וטונה יכולים אפילו להתמודד עם יין אדום בהיר, כגון פינו נואר. אתה יכול לנסות יין פינו גריג ' יו FitVine. מבקרים די אוהבים את זה עם 4.4 מתוך דירוג 5 כוכבים ומחיר של כ 18 דולר לבקבוק.