דג צלוי שלם עם תפוחי אדמה פרוסים, זיתים ועשבי תיבול
דג צלוי שלם עם תפוחי אדמה פרוסים, זיתים ועשבי תיבול עשויה להיות המנה העיקרית שתבוא לכם טוב. מתכון זה מספק 4 מנות. עם 614 קלוריות, 72 גרם חלבון ו 23 גרם של שומן כל אחד. המתכון הזה מכסה %39 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. זמן הכנת המתכון כ 1 שעה ו 20 דקות. אם יש לכם פלפל, אורגנו, תפוחי אדמה יוקון זהב, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. כדי להשתמש ב הלימון אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,עוגיות לימון עם ציפוי לימון {מחווה לרוקסן} כקינוח. זוהי אפשרות טובה אם אתה מחפש תפריט ללא גלוטן חלב חינם, מתכונים דומים: Filetes de Pescado a La Veracruzana (פילה דגים מטובל בעגבניות, צלפים, זיתים ועשבי תיבול), כרובית צלויה עם זיתים ועשבי תיבול / קבלת פנים חמה, ו דג שלם צלוי בשומר וזיתים.
הוראות
מחממים התנור ל 400 מעלות F.
בקערה גדולה, לזרוק את תפוחי האדמה, שום קצוץ, אורגנו קצוץ, זיתים ופלפל אדום; לטפטף בנדיבות עם שמן זית ועונה עם מלח. מסדרים את תפוחי האדמה והחברים בתחתית צלחת אפייה גדולה מספיק כדי להכיל את הדגים. צלי בתנור במשך 20 דקות.
הפוך 3 פרוסות אלכסוניות על 1/2 אינץ ' עמוק על כל צד של הדג. מתבלים מבחוץ ומבפנים בשמן זית ומלח.
מניחים את פרוסות הלימון, עלי דפנה, ענפי אורגנו שלמים, פטרוזיליה והשום המנופץ הנותר בתוך חלל הגוף של הדג.
יוצקים את היין על תפוחי האדמה, להניח את הדגים על גבי ולזרוק את כל העניין בתנור במשך 35 עד 40 דקות, או עד העיניים קופצות החוצה.
להסיר את העור והעצמות ולהגיש את הדגים על תפוחי האדמה.