קושימומחה
מוכן ב1 ש
מנות4
ציון בריאות45
מגזין

דג שלם אפוי עם רוטב טחינה וירקות טמפורה

דג שלם אפוי עם רוטב טחינה וירקות טמפורה
דג אפוי שלם עם רוטב טחינה וירקות טמפורה עשויה להיות המנה העיקרית שתבוא לכם טוב. מנה אחת מכילה 1150 קלוריות, 98 גרם חלבון ו 39 גרם שומן. מתאים ל-4 מנות. גשו לסופר וקנו יין, פטרוזיליה, ביצה ועוד מספר מצרכים לעשות היום. כדי להשתמש ב רוטב הסויה אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,עוגת לימון קמח תירס עם רוטב שוקולד Lapsang Souchong כקינוח. מהכנה לצלחת, המתכון הזה לוקח מסביב 1 שעה. זוהי אפשרות טובה אם הנכם רגישים ללקטוז, זה ... יקר מתכון לאוהדים של אוכל יפני. נסו מנות דגים אפויות עם רוטב לימון-טחינה, דג אפוי ברוטב טחינה וצנוברים קלויים, ו ירקות צלויים עם רוטב לימון טחינה (מתכונים דומים).

הוראות

1
אני משתמש 2 מחבתות לבישול 1 עבור כל דג, אני שם את אותה כמות של מרכיבים המפורטים מעל למחבת. על ידי זה אני מתכוון 1/3 כוס סיד למחבת 1/2 כוס יין למחבת וכו ' - או להכפיל את הכדור העין חלוקת תערובת שווה בין מחבתות.
מרכיבים שתצטרך
ממתק תמנון בריטממתק תמנון בריט
1 אונקיה כרוב סגול, קצוץ1 אונקיה כרוב סגול, קצוץ
(ניתן להחליף ציר עוף או ציר ירקות)(ניתן להחליף ציר עוף או ציר ירקות)
ציוד שתשתמש בו
פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'
2
מערבבים מיץ ליים, יין, מים, עשב לימון, כוסברה ופטרוזיליה בקערה.
מרכיבים שתצטרך
אליקסיר גאליקסיר ג
אבוקדו האס מעוך קלותאבוקדו האס מעוך קלות
2 (14 אונקיות. קופסאות שימורים) מרק עוף דל נתרן2 (14 אונקיות. קופסאות שימורים) מרק עוף דל נתרן
1 לב מפאלדי טרי אם אפשר1 לב מפאלדי טרי אם אפשר
רצועת קליפת לימון אחתרצועת קליפת לימון אחת
(ניתן להחליף ציר עוף או ציר ירקות)(ניתן להחליף ציר עוף או ציר ירקות)
ציוד שתשתמש בו
הסוכריות של Peachie-oהסוכריות של Peachie-o
3
מניחים דגים בתבנית אפייה ושופכים תערובת מעל, חוזר על מחבת שנייה.מכסים בנייר כסף ואופים ב 190c עבור 25-30 דקות עד שהדגים רכים ומבושלים דרך.רוטב טחינה.מערבבים או מעבדים את מרכיבי הטחינה עד לרגע זה.
מרכיבים שתצטרך
טחינהטחינה
הצעת הגשה: להגיש על פסטההצעת הגשה: להגיש על פסטה
ממתק תמנון בריטממתק תמנון בריט
ציוד שתשתמש בו
6 פרוסות רוטב חמוציות בג'לי6 פרוסות רוטב חמוציות בג'לי
בצל קצוץ (2 בצלים)בצל קצוץ (2 בצלים)
רצועות פלפל אדום מתוק קלוי ועירית טחונה נוספת, לא חובהרצועות פלפל אדום מתוק קלוי ועירית טחונה נוספת, לא חובה
4
מעבירים למחבת וחום עד שהרוטב מתעבה ומחומם through.To
מרכיבים שתצטרך
הצעת הגשה: להגיש על פסטההצעת הגשה: להגיש על פסטה
ציוד שתשתמש בו
פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'
5
מגישים למשוך את העור בחזרה מצד אחד של דגים באמצעות מזלג למשוך בשר דגים מלמעלה למטה. תוכלו למצוא אותו פתיתים את ממש קל ואתה לא צריך בסופו של דבר עם עצמות רבות בשר דגים. חזור לצד השני, מניחים בשר דגים בצורה מסודרת על צלחת ויוצקים רוטב טחינה מעל.
מרכיבים שתצטרך
טחינהטחינה
הצעת הגשה: להגיש על פסטההצעת הגשה: להגיש על פסטה
ממתק תמנון בריטממתק תמנון בריט
2 בצלים צהובים בינוניים, קלופים, חצויים וחתוכים לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'2 בצלים צהובים בינוניים, קלופים, חצויים וחתוכים לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'
6
מגישים עם ירקות טמפורה עם מתכון רוטב טבילה למטה.ירקות.אתה יכול להשתמש כמעט כל תערובת של ירקות, מעל המתכון הוא רק הצעה. זה גם באותה הדרך לעשות טמפורה פירות ים אתה יכול גם לעשות את זה בתור המתנע עם תערובת של פירות ים וירקות.
מרכיבים שתצטרך
רוטב טבילהרוטב טבילה
1 עוף צלוי שלם שנקנה בחנות (בערך 2 פאונד)1 עוף צלוי שלם שנקנה בחנות (בערך 2 פאונד)
קישואים, לא קלופים וקצוציםקישואים, לא קלופים וקצוצים
7
חותכים אצות לתוך ריבועים 5 ס "מ, חצי את הסדין לחתוך לרצועות 2 ס" מ רחב.
מרכיבים שתצטרך
אצותאצות
8
מברשת רצועות עם מים לעטוף בחוזקה סביב אטריות באמצע, מילואים אטריות צרורות.
מרכיבים שתצטרך
הצעת הגשה: להגיש על פסטה מבושלתהצעת הגשה: להגיש על פסטה מבושלת
רצועת קליפת לימון אחתרצועת קליפת לימון אחת
3/4 כוס בזיליקום טרי טחון3/4 כוס בזיליקום טרי טחון
9
מערבבים את כל החומרים עבור הבלילה יחד, זה לא צריך להיות בלילה חלקה, אבל צריך להיות כמה גושי קמח בו. עדיף לעשות את זה רק לפני תחילת מטגנים עמוקים. תמיד לעשות עם מים קר או צונן ולא להשאיר את הבלילה לשבת במשך זמן רב לפני השימוש.
מרכיבים שתצטרך
מלח $ פלפל שחור גרוס טרימלח $ פלפל שחור גרוס טרי
רצועת קליפת לימון אחתרצועת קליפת לימון אחת
10
שמן חום כדי 170c חם בינוני בווק או במחבת עמוקה. ירקות קצוצים אבק, למעט ריבועי אצות, קלות בקמח. לטבול ריבועי אצות ומרכיבים אחרים לתוך הבלילה, לנקז בלילת עודף, מרכיבים מטגנים עמוקים, בקבוצות עד הזהב.
מרכיבים שתצטרך
1 עוף צלוי שלם שנקנה בחנות (בערך 2 פאונד)1 עוף צלוי שלם שנקנה בחנות (בערך 2 פאונד)
אצותאצות
מלח $ פלפל שחור גרוס טרימלח $ פלפל שחור גרוס טרי
רצועת קליפת לימוןרצועת קליפת לימון
בצל צהוב, קלוף, חצוי וחתוך לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'בצל צהוב, קלוף, חצוי וחתוך לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'
ציוד שתשתמש בו
פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'
אריזות של 5 עד 8.8 אונקיות אורז חום מלא באורך 90 שניות, מוכן למיקרוגל, או 4 כוסות אורז חום מבושלאריזות של 5 עד 8.8 אונקיות אורז חום מלא באורך 90 שניות, מוכן למיקרוגל, או 4 כוסות אורז חום מבושל
11
ניקוז על נייר סופג. רק מטגנים כמויות קטנות בכל פעם כדי לאפשר שמן לחזור לטמפרטורה נכונה לפני אצווה הבא מתווסף.סוף סוף אטריות מטוגנות בשמן עמוק ומשמשות כקישוט.
מרכיבים שתצטרך
הצעת הגשה: להגיש על פסטה מבושלתהצעת הגשה: להגיש על פסטה מבושלת
בצל צהוב, קלוף, חצוי וחתוך לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'בצל צהוב, קלוף, חצוי וחתוך לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'
12
מערבבים את כל מרכיבי הרוטב כדי לערבב.
מרכיבים שתצטרך
הצעת הגשה: להגיש על פסטההצעת הגשה: להגיש על פסטה
13
מגישים טמפורה מיד עם קערות בודדות של רוטב טבילה.מתכון לדשי.אם אתה לא יכול לקבל מיידית dashi כאן הוא מתכון dashi הראשי. המתכון עושה די הרבה אבל אם אתה עושה יפני לעתים קרובות זה ישמור במקרר במשך כמה ימים ואחרון במקפיא במשך חודש אבל זה יאבד חלק זה טעם וארומה עדינים.15 גרם יבש kelp (konbu).1 ליטר מים קרים.פתיתי בוניטו מיובשים גדולים מעושנים 15g (katsuobushi).לנגב אצה עם מטלית לחה, לחתוך 3-4 חתיכות גדולות.
מרכיבים שתצטרך
פתיתי בוניטופתיתי בוניטו
רוטב טבילהרוטב טבילה
דאשי.דאשי.
רצועת קליפת לימון אחתרצועת קליפת לימון אחת
KelpKelp
ציוד שתשתמש בו
הסוכריות של Peachie-oהסוכריות של Peachie-o
14
מניחים אצה בסיר גדול עם מים, לבשל חשופה, על 10 דקות או עד רק עומד להגיע לרתיחה.
מרכיבים שתצטרך
רצועת קליפת לימון אחתרצועת קליפת לימון אחת
KelpKelp
ציוד שתשתמש בו
אגוזי פקאן מזוגגים קצוצים, לא חובהאגוזי פקאן מזוגגים קצוצים, לא חובה
15
הסר אצות, להביא נוזל לרתיחה ולהוסיף עוד 1/4 כוס מים קרים יחד עם פתיתי בוניטו, לחזור רק לרתיחה, להסיר מן החום מיד.מסננים dashi דרך מסננת מצופה מוסלין למחבת אחרת.
מרכיבים שתצטרך
פתיתי בוניטופתיתי בוניטו
דאשי.דאשי.
רצועת קליפת לימון אחתרצועת קליפת לימון אחת
KelpKelp
ציוד שתשתמש בו
עם עצמות, עור על, ירכיים ורגליים של עוףעם עצמות, עור על, ירכיים ורגליים של עוף
פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'

מרכיבים

8ביוןתינוק אספרגוסתינוק אספרגוס1גזר, לחתוך חתיכות עם מקלף ירקותגזר, לחתוך חתיכות עם מקלף ירקות2371 לב מפאלדי טרי אם אפשרקורנפלורקורנפלור2371 לב מפאלדי טרי אם אפשרראשי dashi (אתה יכול בדרך כלל לקנות את זה מיידי מרוב חנויות מכולת אסיה ופשוט להכין על פי מנות)ראשי dashi (אתה יכול בדרך כלל לקנות את זה מיידי מרוב חנויות מכולת אסיה ופשוט להכין על פי מנות)1181 לב מפאלדי טרי אם אפשריין לבן יבשיין לבן יבש1ביצה, מוכה קלותביצה, מוכה קלות591 לב מפאלדי טרי אם אפשרכוסברה טרי, קצוץ גסכוסברה טרי, קצוץ גס22 כפיות גרגירי פלפל טחונים גסכוסברה טרייה, קצוצה דקכוסברה טרייה, קצוצה דק3חתיכות טופי הית' ברג'ינג'ר טרי, מגורדג'ינג'ר טרי, מגורד22 כפיות גרגירי פלפל טחונים גספטרוזיליה טרייה, קצוצה דקפטרוזיליה טרייה, קצוצה דק2שיני שום, כתוששיני שום, כתוש11 כף אורגנו מיובשעשב לימון, טרי קצוץ דקעשב לימון, טרי קצוץ דק791 לב מפאלדי טרי אם אפשררוטב סויה קלרוטב סויה קל791 לב מפאלדי טרי אם אפשראבוקדו האס מעוך קלותאבוקדו האס מעוך קלות22 כפיות גרגירי פלפל טחונים גסאבוקדו האס מעוך קלותאבוקדו האס מעוך קלות791 לב מפאלדי טרי אם אפשר6 לחמניות שומשום, מפוצלות6 לחמניות שומשום, מפוצלות2גיליונותיאקי נורי (אצות קלויות)יאקי נורי (אצות קלויות)1בצל, חתוך טריזיםבצל, חתוך טריזים591 לב מפאלדי טרי אם אפשרפטרוזיליה, קצוץ בצפיפותפטרוזיליה, קצוץ בצפיפות2371 לב מפאלדי טרי אם אפשרקמח רגילקמח רגיל1קטןקפסיקום אדום, זרע לחתוך לריבועיםקפסיקום אדום, זרע לחתוך לריבועים21 ליטר חלב מלא, בטמפרטורת החדרסנאפר אדום או 2 דניס בינוניסנאפר אדום או 2 דניס בינוני8פטריות שיטאקה, גבעולים הוסרו חצויפטריות שיטאקה, גבעולים הוסרו חצוי4731 לב מפאלדי טרי אם אפשרמי סודה קרמי סודה קר2חתיכות טופי הית' בר1 פאונד שקדי חזה הודו, חתוכים ל-1-in. קוביות1 פאונד שקדי חזה הודו, חתוכים ל-1-in. קוביות1חתיכות טופי הית' בררצועת קליפת לימוןרצועת קליפת לימון2חתיכות טופי הית' בררצועת קליפת לימוןרצועת קליפת לימון1קטןבטטה, פרוס דקבטטה, פרוס דק1771 לב מפאלדי טרי אם אפשרמשחת טחינהמשחת טחינה1181 לב מפאלדי טרי אם אפשררצועת קליפת לימון אחתרצועת קליפת לימון אחת1771 לב מפאלדי טרי אם אפשררצועת קליפת לימון אחתרצועת קליפת לימון אחת20חבילות של ג'לו אינסטנט פודינג שוקולד פאדג'אטריות חיטה מיובשות, חתוכות לשניים לקישוטאטריות חיטה מיובשות, חתוכות לשניים לקישוט

יין מומלץ: פינו גריג ' יו., Gruener Veltliner, פינו נואר

דגים עובדים ממש טוב עם פינו גריג ' יו, Gruener Veltliner, ו פינו נואר. דגים מגוונים כמו יין, אז קשה לבחור יינות שהולכים עם כל דג. יין לבן פריך, כגון פינו גריג ' יו או גרינר ולטלינר, יתאים לכל דג לבן בטעם עדין. דגים בשרניים, בטעם חזק כגון סלמון וטונה יכולים אפילו להתמודד עם יין אדום בהיר, כגון פינו נואר. אתה יכול לנסות Chehalem 3 יין פינו גרי. מבקרים די אוהבים את זה עם 4.4 מתוך דירוג 5 כוכבים ומחיר של כ 26 דולר לבקבוק.
Chehalem 3 כרם פינו גרי
Chehalem 3 כרם פינו גרי
תערובת של שלושה כרמים גדולים, זה ענבים חי מלאכת יין ידידותי למזון, בהיר וטהור. זה לא אפור, החומצה עם להב סכין, עם אגס, סורבה לימון, תבלין ויסמין גורמים למי הפה ולידיים שלך לרעוד.