דגים Sinigang ( אמנון) - מרק חמוץ פיליפיני
דגים Sinigang ( אמנון) - מרק חמוץ פיליפיני הוא מאכל ללא גלוטן, חלב חינם, וראשוני מנה עיקרית. מנה אחת מכילה 125 קלוריות, 16 גרם חלבון ו 2 גר' של שומן. המתכון הזה מכסה %28 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. והוא יספק כ 4 מנות. זמן הכנת המתכון כ 15 דקות. אם יש לך עגבניות, צנון דייקון, פלפלים צ'ילה, ועוד כמה מרכיבים בהישג יד, אתה יכול לעשות את זה. . בסך הכל, מתכון זה מרוויח ציון כף יוצא מן הכלל של 100%. מתכונים דומים: סלמון-מיסו Sinigang (מרק חמוץ פיליפיני), דג ברמונדי במרק תמרינדי (Sinigang nan Isda), ו פיליפיני Sinigang (מרק תמרינדי).
הוראות
בסיר בינוני, לשלב את אמנון, בוק צ ' וי, עגבניות וצנון. מערבבים יחד את הדבק תמרינדי ומים; לשפוך לתוך הסיר. תוסיף את הצ ' ילי פפרס אם אתה משתמש. מביאים לרתיחה, ומבשלים 5 דקות, או רק עד הדג מבושל דרך. אפילו דגים קפואים יבשלו בפחות מ -10 דקות. אל תבשל יותר מדי, אחרת הדג יתפרק. מצקת לתוך קערות לשרת.
יין מומלץ: פינו גריג ' יו., Gruener Veltliner, פינו נואר
דגים עובדים ממש טוב עם פינו גריג ' יו, Gruener Veltliner, ו פינו נואר. דגים מגוונים כמו יין, אז קשה לבחור יינות שהולכים עם כל דג. יין לבן פריך, כגון פינו גריג ' יו או גרינר ולטלינר, יתאים לכל דג לבן בטעם עדין. דגים בשרניים, בטעם חזק כגון סלמון וטונה יכולים אפילו להתמודד עם יין אדום בהיר, כגון פינו נואר. סנטה Margherita פינו גריג ' יו עם 4.5 מתוך דירוג 5 כוכבים נראה כמו התאמה טובה. זה עולה בערך 26 דולר לבקבוק.
סנטה מרגריטה פינו גריג ' יו
קש חיוור בצהוב. ניחוח נקי, פריך עם רמזים אינטנסיביים אך אלגנטיים של חבושים. פרי טרי והרמוני מופעל על ידי מתיקות קלה עם גימור ארוך מלא טעם עדין, חריף.