קושיקל
מוכן ב15 דק.
מנות2
ציון בריאות0
מגזין

דגים בשקית

דגים בשקית
דגים בשקית נטול גלוטן,, ראשוני ופסקטריאני ומספק כ 2 מנות. המתכון הזה מכסה %3 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מנה אחת מכילה 340 קלוריות, 1 גר' של חלבון, ו 28 גרם שומן. מתכון זה מ reallynicerecipes.com יש 1 אוהדים. גשו לסופר וקנו מרווה, יין, × 150g - 180g דגים, ועוד מספר מצרכים כדי להכין את המנה הטעימה הזו. זמן הכנת המתכון כ 15 דקות. עם כפית ציון של 10% המנה הזאת לא כל כך מדהימה. נסו מולה דגים קלה (דרום הודי בסגנון תבשיל דגים עם קוקוס), עוגות הדגים והביצים של נעמי דוגויד, ו Escabeche de Pescado (דגים במרינדה או דגים כבושים) (מתכונים דומים).

הוראות

1
מחממים את התנור ל-180c, מוודאים שהדג הושחת והקשקשים הוסרו. פורסים את החמאה ומוחצים קלות את שיני השום.לקרוע גיליון של רדיד פעמיים אורכו של הדג ולהניח אותו על גבי העבודה.
מרכיבים שתצטרך
2 כוסות פקאנים קצוצים, אופציונלי2 כוסות פקאנים קצוצים, אופציונלי
2 ו-3/4 כוסות שקדים שלמים, עם הקליפה וקלויים2 ו-3/4 כוסות שקדים שלמים, עם הקליפה וקלויים
כפית פפריקה חריפה, מעושנת במידת האפשרכפית פפריקה חריפה, מעושנת במידת האפשר
ממתק תמנון בריטממתק תמנון בריט
ציוד שתשתמש בו
שרימפס מוקפץשרימפס מוקפץ
2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®
2
מניחים דג אחד באמצע הסכל ולשים על מחצית המרכיבים האחרים; 1 שן שום, 1 צלפים כפית, 3 עלים מרווה, 35 גרם חמאה לכל דג. מתבלים במלח ופלפל. ואז לחזור על הדגים האחרים.להביא את הצדדים של נייר יחד ולאחר מכן לאטום את הקצוות של נייר אז אתה נשאר עם סירה כמו צורה.
מרכיבים שתצטרך
פפרונצ'יני, לקישוטפפרונצ'יני, לקישוט
1/2 ענף רוזמרין1/2 ענף רוזמרין
2 כוסות פקאנים קצוצים, אופציונלי2 כוסות פקאנים קצוצים, אופציונלי
3 כפות חרדל, רצוי דיז'ון3 כפות חרדל, רצוי דיז'ון
כפית פפריקה חריפה, מעושנת במידת האפשרכפית פפריקה חריפה, מעושנת במידת האפשר
2 ו-3/4 כוסות שקדים שלמים, עם הקליפה וקלויים2 ו-3/4 כוסות שקדים שלמים, עם הקליפה וקלויים
ממתק תמנון בריטממתק תמנון בריט
ציוד שתשתמש בו
שרימפס מוקפץשרימפס מוקפץ
3
יוצקים חצי מהיין הלבן לתוך שקית נייר אחת ואת החצי השני של היין לתוך התיק השני.סגור את החלק העליון של שקית נייר על ידי קיפול אותו כמה פעמים עד התיק אטום.
מרכיבים שתצטרך
שדי פסיון אם )שדי פסיון אם )
(ניתן להחליף ציר עוף או ציר ירקות)(ניתן להחליף ציר עוף או ציר ירקות)
ציוד שתשתמש בו
שרימפס מוקפץשרימפס מוקפץ
4
מניחים את החבילה על מגש אפייה ואופים בתנור במשך 15 דקות, הדגים צריכים להרגיש מעט המשרד אבל עדיין לח כשמבשלים.כאשר הדג מבושל, להסיר אותו מהתנור ולאפשר לו לנוח במשך 5 דקות, עדיין בשקית לסכל.פתח קצה אחד של שקית נייר ולשפוך את כל המיצים לתוך כד לשפוך (זה עושה את זה קל יותר להסיר את הדגים מהתיק). זה יהיה הרוטב.לפתוח את השקית באופן מלא, להסיר את הדגים (אם העור נדבק לסכל, או בזהירות לחתוך אותו מן הנייר עם סכין חדה או פשוט לא לדאוג בקשר לזה) ולשרת עם הרוטב. הגשנו אותו עם שבבי מחבת ואפונה טהורה.
מרכיבים שתצטרך
רוטב הודו, מחומםרוטב הודו, מחומם
עצם הודו וצוואר הודועצם הודו וצוואר הודו
ממתק תמנון בריטממתק תמנון בריט
ציוד שתשתמש בו
תערובת סוכר חום Splenda®תערובת סוכר חום Splenda®
2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®
רול פירות צהוב אחדרול פירות צהוב אחד
שרימפס מוקפץשרימפס מוקפץ

יין מומלץ: פינו גריג ' יו., Gruener Veltliner, פינו נואר

פינו גריג ' יו, גרונר ולטלינר ופינו נואר הם הבחירה הראשונה שלי לדגים. דגים מגוונים כמו יין, אז קשה לבחור יינות שהולכים עם כל דג. יין לבן פריך, כגון פינו גריג ' יו או גרינר ולטלינר, יתאים לכל דג לבן בטעם עדין. דגים בשרניים, בטעם חזק כגון סלמון וטונה יכולים אפילו להתמודד עם יין אדום בהיר, כגון פינו נואר. ה-Zind-Humbrecht Clos Windsbuhl Vendange Tardive Pinot Gris עם דירוג 5 מתוך 5 כוכבים נראה כמו משחק טוב. זה עולה בערך 99 דולר לבקבוק.
Zind-Humbrecht Clos Windsbuhl Vendange Tardive פינו גריס
Zind-Humbrecht Clos Windsbuhl Vendange Tardive פינו גריס