קושיקל
מוכן ב15 דק.
מנות2
ציון בריאות0
מגזין

דגים בשקית

דגים בשקית
דגים בשקית נטול גלוטן,, ראשוני ופסקטריאני ומספק כ 2 מנות. המתכון הזה מכסה %3 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מנה אחת מכילה 340 קלוריות, 1 גר' של חלבון, ו 28 גרם שומן. מתכון זה מ reallynicerecipes.com יש 1 אוהדים. גשו לסופר וקנו מרווה, יין, × 150g - 180g דגים, ועוד מספר מצרכים כדי להכין את המנה הטעימה הזו. זמן הכנת המתכון כ 15 דקות. עם כפית ציון של 10% המנה הזאת לא כל כך מדהימה. נסו מולה דגים קלה (דרום הודי בסגנון תבשיל דגים עם קוקוס), עוגות הדגים והביצים של נעמי דוגויד, ו Escabeche de Pescado (דגים במרינדה או דגים כבושים) (מתכונים דומים).

הוראות

1
מחממים את התנור ל-180c, מוודאים שהדג הושחת והקשקשים הוסרו. פורסים את החמאה ומוחצים קלות את שיני השום.לקרוע גיליון של רדיד פעמיים אורכו של הדג ולהניח אותו על גבי העבודה.
מרכיבים שתצטרך
צבעי מאכל וסוכרים צבעוניים, אופציונליצבעי מאכל וסוכרים צבעוניים, אופציונלי
2 ו-3/4 כוסות שקדים שלמים, עם הקליפה וקלויים2 ו-3/4 כוסות שקדים שלמים, עם הקליפה וקלויים
שום גויה®שום גויה®
ממתק תמנון בריטממתק תמנון בריט
ציוד שתשתמש בו
כפית אחת של מיץ לימון GOYA®כפית אחת של מיץ לימון GOYA®
סוכר צהוב ומגוון סוכריות מתוקותסוכר צהוב ומגוון סוכריות מתוקות
2
מניחים דג אחד באמצע הסכל ולשים על מחצית המרכיבים האחרים; 1 שן שום, 1 צלפים כפית, 3 עלים מרווה, 35 גרם חמאה לכל דג. מתבלים במלח ופלפל. ואז לחזור על הדגים האחרים.להביא את הצדדים של נייר יחד ולאחר מכן לאטום את הקצוות של נייר אז אתה נשאר עם סירה כמו צורה.
מרכיבים שתצטרך
4 פרוסות גבינת מינסטר, חצויות4 פרוסות גבינת מינסטר, חצויות
כרוב סבוי, או נאפה, חתוך לרצועות בעובי 2.5 ס"מכרוב סבוי, או נאפה, חתוך לרצועות בעובי 2.5 ס"מ
צבעי מאכל וסוכרים צבעוניים, אופציונליצבעי מאכל וסוכרים צבעוניים, אופציונלי
1 כוס צימוקים זהובים, טחונים גס1 כוס צימוקים זהובים, טחונים גס
שום גויה®שום גויה®
2 ו-3/4 כוסות שקדים שלמים, עם הקליפה וקלויים2 ו-3/4 כוסות שקדים שלמים, עם הקליפה וקלויים
ממתק תמנון בריטממתק תמנון בריט
ציוד שתשתמש בו
כפית אחת של מיץ לימון GOYA®כפית אחת של מיץ לימון GOYA®
3
יוצקים חצי מהיין הלבן לתוך שקית נייר אחת ואת החצי השני של היין לתוך התיק השני.סגור את החלק העליון של שקית נייר על ידי קיפול אותו כמה פעמים עד התיק אטום.
מרכיבים שתצטרך
שדי פסיון אם )שדי פסיון אם )
(ניתן להחליף ציר עוף או ציר ירקות)(ניתן להחליף ציר עוף או ציר ירקות)
ציוד שתשתמש בו
כפית אחת של מיץ לימון GOYA®כפית אחת של מיץ לימון GOYA®
4
מניחים את החבילה על מגש אפייה ואופים בתנור במשך 15 דקות, הדגים צריכים להרגיש מעט המשרד אבל עדיין לח כשמבשלים.כאשר הדג מבושל, להסיר אותו מהתנור ולאפשר לו לנוח במשך 5 דקות, עדיין בשקית לסכל.פתח קצה אחד של שקית נייר ולשפוך את כל המיצים לתוך כד לשפוך (זה עושה את זה קל יותר להסיר את הדגים מהתיק). זה יהיה הרוטב.לפתוח את השקית באופן מלא, להסיר את הדגים (אם העור נדבק לסכל, או בזהירות לחתוך אותו מן הנייר עם סכין חדה או פשוט לא לדאוג בקשר לזה) ולשרת עם הרוטב. הגשנו אותו עם שבבי מחבת ואפונה טהורה.
מרכיבים שתצטרך
טבעות פלפל חריף, פלפלי בננה פרוסים, לקישוט כריךטבעות פלפל חריף, פלפלי בננה פרוסים, לקישוט כריך
בקבוק רוטב חמוץ מתוק, מחולקבקבוק רוטב חמוץ מתוק, מחולק
ממתק תמנון בריטממתק תמנון בריט
ציוד שתשתמש בו
1-1/2 ליטר גלידת עוגיות ושמנת, רכה1-1/2 ליטר גלידת עוגיות ושמנת, רכה
סוכר צהוב ומגוון סוכריות מתוקותסוכר צהוב ומגוון סוכריות מתוקות
רול פירות צהוב אחדרול פירות צהוב אחד
כפית אחת של מיץ לימון GOYA®כפית אחת של מיץ לימון GOYA®

יין מומלץ: פינו גריג ' יו., Gruener Veltliner, פינו נואר

פינו גריג ' יו, גרונר ולטלינר ופינו נואר הם הבחירה הראשונה שלי לדגים. דגים מגוונים כמו יין, אז קשה לבחור יינות שהולכים עם כל דג. יין לבן פריך, כגון פינו גריג ' יו או גרינר ולטלינר, יתאים לכל דג לבן בטעם עדין. דגים בשרניים, בטעם חזק כגון סלמון וטונה יכולים אפילו להתמודד עם יין אדום בהיר, כגון פינו נואר. ה-Zind-Humbrecht Clos Windsbuhl Vendange Tardive Pinot Gris עם דירוג 5 מתוך 5 כוכבים נראה כמו משחק טוב. זה עולה בערך 99 דולר לבקבוק.
Zind-Humbrecht Clos Windsbuhl Vendange Tardive פינו גריס
Zind-Humbrecht Clos Windsbuhl Vendange Tardive פינו גריס