דגים וצ'יפס בקליפורניה
המתכון דגים וצ'יפס קליפורניה מוכן בסביבות 1 שעה ו 40 דקות והוא בהחלט מצוין חלב חינם ו pescatarian ומתאים לאוהבי מזון סקוטי. והוא מתאים להגשה ל 6 מנות סועדים. המתכון הזה מכסה %55 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. במנה עיקרית זו יש 3727 קלוריות, 71 גר' של חלבון, ו 370 גרם של שומן למנה. 2 אנשים הכינו את המתכון הזה והיו עושים את זה שוב. אם יש לך sriracha, הליבוט, מלח, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. כדי להשתמש ב הביצה אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,עוגת עגבניות השוקולד של רוז לוי ברנבאום עם גנאש המסתורי כקינוח. נסו דגים מוכים בירה (לדגים n ' chips), דגים מוכים בירה (דגים וצ'יפס), ו טאקו דגים, מלון בסגנון קליפורניה (מתכונים דומים).
הוראות
יוצקים מספיק שמן כדי למלא מטגן עמוק כשליש מהדרך.
מחממים את השמן ל 350 מעלות F. מלטפים את הדג יבש עם מגבות נייר.
מפזרים את הדגים במלח ופלפל. טובלים את הדגים בקמח ומקישים את הקמח העודף. ואז לטבול את הדגים לתוך לשטוף את הביצה ולאחר מכן את פירורי הלחם, הבטחת המעיל באופן שווה. חזור על התהליך עם כל פילה, ואז בזהירות טיפה את הדג המצופה בטיגון. מבשלים את הדג בקבוצות עד חום זהוב משני הצדדים, 6 עד 7 דקות.
הסר מן הטיגון ומניח על מגבות נייר כדי לנקז עודפי שמן.
מגישים עם בחירה של צ ' יפס וגואקמולי.
לשטוף, לשטוף ולייבש את תפוחי האדמה. ואז לחתוך לרוחב של לוחות 1/2 אינץ', מקצה לקצה. חזור על התהליך על ידי חיתוך לאורך, כדי להניב 1/2 אינץ 'על ידי 1/2 אינץ', צ ' יפס באורך מלא.
חותכים את כל תפוחי האדמה, מים קרים לשטוף ולייבש על מגבות נייר.
מחממים את השמן ל 350 מעלות f בטיגון עמוק.
הבא blanch הצ ' יפס עד החיצוני מתחיל חום, 2 עד 3 דקות.
הסר מן הטיגון ולתת אוויר יבש, ואז לקרר על מחבתות אפייה. צ ' יפס צריך להתקרר 1 שעה אחת במקרר לפני הערימה במחבתות אחסון.
החזר את השמן ל-350 מעלות. זרוק 10 צ ' יפס לכל הזמנה, בישול עד חום זהוב פריך, 3 עד 4 דקות.
הסר את הסל, לאפשר כל שמן עודף לטפטף, ואז מתבלים עם מלח ופלפל.
בקערה, עם כף עץ, מועכים את האבוקדו ומיץ לימון עד חלקה.
מוסיפים את הכוסברה, העגבניות, המלח והסרירצ ' ה.
מגישים מיד או מקררים עד ההגשה.
יין מומלץ: פינו גריג ' יו., Gruener Veltliner, פינו נואר
פינו גריג ' יו, גרונר ולטלינר ופינו נואר הם הבחירה הראשונה שלי לדגים. דגים מגוונים כמו יין, אז קשה לבחור יינות שהולכים עם כל דג. יין לבן פריך, כגון פינו גריג ' יו או גרינר ולטלינר, יתאים לכל דג לבן בטעם עדין. דגים בשרניים, בטעם חזק כגון סלמון וטונה יכולים אפילו להתמודד עם יין אדום בהיר, כגון פינו נואר. יין אחד אתה יכול לנסות הוא מארק מערב פינו גריג ' יו. יש לו 4.5 מתוך 5 כוכבים ובקבוק עולה בערך 13 דולר.
![מארק ווסט פינו גריג ' יו]()
מארק ווסט פינו גריג ' יו
פריך ונקי, יין זה כולל טל דבש, פרי אבן והדר עם גימור עדין, נקי, מתמשך.נסה זיווג עם דגים וצ ' יפס ישנים וטובים, סלטי קיץ, וצדפות מאודות בתריסר...או עשרות.