קושיקשה
מוכן ב45 דק.
מנות3
ציון בריאות60
מגזין

דגים וצ'יפס בריאים

דגים וצ'יפס בריאים
אם יש לך פילה הליבוט עבה, פלפל קאיין, מלח גס כשר, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. כדי להשתמש ב panko אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,עוגת בראוני מצופה פאנקו כקינוח. עם כפית נסו דגים וצ'יפס בריאים עם רוטב טרטר, דגים מוכים בירה (דגים וצ'יפס), ו דגים מוכים בירה (לדגים n ' chips) (מתכונים דומים).

הוראות

1
ובכן, בריא יותר לפחות מאשר מגוון מטוגן בשמן עמוק.זה המתכון האהוב עליי לדגים וצ ' יפס. זה אהוב על בעלי שאינו אוהב דגים, והדגים היחידים שבתי בת ה-20 החודש תאכל. פירורי הלחם בפנקו נותנים לדגים יותר פריכות מאשר פירורי לחם רגילים. למרות שהחברים שלי מעבר לבריכה אולי לא אוהבים את השיטה הזאת, טיגון בכמות קטנה של שמן בריא חוסך הרבה שומן רע בצ' יפס דגים מסורתיים מטוגנים בשמן עמוק. אם אתה רוצה לחסוך עוד יותר שומן, אני חושב המתכון הזה יהיה אפוי בתנור בסדר. הייתי פשוט מבשל את הדגים בפירורי לחם לצד תפוחי האדמה בתנור עד שמתקלף, מרפרף פעם אחת.מתכון לדגים ממגזין בון אפטיט
מרכיבים שתצטרך
פירורי לחם פנקו או ארוחת מצותפירורי לחם פנקו או ארוחת מצות
חבילה אחת (12 אונקיות) שעועית ירוקה טרייה, קצוצהחבילה אחת (12 אונקיות) שעועית ירוקה טרייה, קצוצה
9 כוסות תפוחי אדמה קלופים פרוסים9 כוסות תפוחי אדמה קלופים פרוסים
ביג'ול (תערובת תבלינים קובנית)ביג'ול (תערובת תבלינים קובנית)
Cippolini, בצל מתוק איטלקי קטן בצורת שטוח, קלוף ופרוס דקCippolini, בצל מתוק איטלקי קטן בצורת שטוח, קלוף ופרוס דק
4 כפות חמאה חתוכה לקוביות בגודל 1/2 אינץ'4 כפות חמאה חתוכה לקוביות בגודל 1/2 אינץ'
ציוד שתשתמש בו
חבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקןחבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקן
2
מגיש 4 שאריות פלוס
3
צ 'יפס:אני מבשל את הדג בעוד תפוחי אדמה/צ' יפס בתנור.מחממים תנור ל 425 מעלות (או להשתמש ברוילר).
מרכיבים שתצטרך
9 כוסות תפוחי אדמה קלופים פרוסים9 כוסות תפוחי אדמה קלופים פרוסים
ביג'ול (תערובת תבלינים קובנית)ביג'ול (תערובת תבלינים קובנית)
Cippolini, בצל מתוק איטלקי קטן בצורת שטוח, קלוף ופרוס דקCippolini, בצל מתוק איטלקי קטן בצורת שטוח, קלוף ופרוס דק
ציוד שתשתמש בו
חבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקןחבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקן
4
חותכים תפוחי אדמה קלופים לתוך פלחי ומטגנים בגודל. לזרוק עם שמן זית, מלח ופלפל. מבשלים עד שחום ופריך, מרפרף פעם אחת. מצטער, אני לא זוכר כמה זמן זה בדרך כלל לוקח, רק לשמור על בדיקה על זה.דגים: 2 קילו 1/2 אינץ ' פילה הליבוט עבה (אני משתמש tilapia כי זה בדרך כלל פחות יקר וזמין יותר איפה אני גר, בקלה או דגים לבנים אחרים יעבדו גם)1 3 1/2-חבילת פנקו (פירורי לחם יפניים; 1 1/2 כוסות)1 כף קצוצה דק פרסל איטלקי טרי דק 2 כפיות מלח2 קליפות לימון מגורד 1/2 כפית ביצה גדולה 1/4 כוס בירה כהה או כוס בירה ללא אלכוהול (o של אייל כשר 3 כפות (או יותר)שמן זית כתית מעולה
מרכיבים שתצטרך
2 פאונד זנים מעורבים של פטריות טריות2 פאונד זנים מעורבים של פטריות טריות
פירורי לחם פנקו או ארוחת מצותפירורי לחם פנקו או ארוחת מצות
פילה הליבוטפילה הליבוט
1 כוס אורז בר, שטוף היטב1 כוס אורז בר, שטוף היטב
Cippolini, בצל מתוק איטלקי קטן בצורת שטוח, קלוף ופרוס דקCippolini, בצל מתוק איטלקי קטן בצורת שטוח, קלוף ופרוס דק
9 כוסות תפוחי אדמה קלופים פרוסים9 כוסות תפוחי אדמה קלופים פרוסים
שמן זית בתוספת 3 עד 4 כפותשמן זית בתוספת 3 עד 4 כפות
אמנוןאמנון
קליפות מלימוןקליפות מלימון
1/2 פאונד חוואר קצוץ1/2 פאונד חוואר קצוץ
איילאייל
חצי גודל 41 מבושל מראש ושרימפסחצי גודל 41 מבושל מראש ושרימפס
2 כפות לימון סחוט טרי, או לפי הטעם2 כפות לימון סחוט טרי, או לפי הטעם
5
רוטב טרטר מהיר
מרכיבים שתצטרך
רוטב טרטררוטב טרטר
6
חותכים דגים לתוך 4x1 1/4 אינץ ' מקלות מלבניים.
מרכיבים שתצטרך
Cippolini, בצל מתוק איטלקי קטן בצורת שטוח, קלוף ופרוס דקCippolini, בצל מתוק איטלקי קטן בצורת שטוח, קלוף ופרוס דק
7
מפזרים מלח ופלפל.
מרכיבים שתצטרך
1 כוס אורז בר, שטוף היטב1 כוס אורז בר, שטוף היטב
8
שלב הבא 5 מרכיבים בקערה גדולה.
ציוד שתשתמש בו
אריזות תערובת פודינג וניל ללא שומן וללא סוכר (כגון Jell-O®)אריזות תערובת פודינג וניל ללא שומן וללא סוכר (כגון Jell-O®)
9
מקציפים חלבונים ושיכר בקערה בינונית.
מרכיבים שתצטרך
תוספת מוקצפת ותותים טריים פרוסים, לא חובהתוספת מוקצפת ותותים טריים פרוסים, לא חובה
איילאייל
ציוד שתשתמש בו
לימון סחוט טרי, או לפי הטעםלימון סחוט טרי, או לפי הטעם
אריזות תערובת פודינג וניל ללא שומן וללא סוכר (כגון Jell-O®)אריזות תערובת פודינג וניל ללא שומן וללא סוכר (כגון Jell-O®)
10
מוסיפים דגים לתערובת שיכר ופונים למעיל; מתנערים מעודף, ואז הופכים דגים בתערובת פנקו למעיל את כל הצדדים.
מרכיבים שתצטרך
פירורי לחם פנקו או ארוחת מצותפירורי לחם פנקו או ארוחת מצות
1 כוס עוף רוטיסרי לקוביות1 כוס עוף רוטיסרי לקוביות
Cippolini, בצל מתוק איטלקי קטן בצורת שטוח, קלוף ופרוס דקCippolini, בצל מתוק איטלקי קטן בצורת שטוח, קלוף ופרוס דק
איילאייל
11
מקום על צלחת.
12
חום 3 כפות שמן במחבת nonstick גדול מעל חום בינוני גבוה.
מרכיבים שתצטרך
4 כפות חמאה חתוכה לקוביות בגודל 1/2 אינץ'4 כפות חמאה חתוכה לקוביות בגודל 1/2 אינץ'
ציוד שתשתמש בו
חבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביותחבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביות
13
תוסיף חצי מקלוני דגים. מבשלים עד הזהב ופשוט אטום במרכז, על 2 דקות לכל צד. חזור עם מקלות דגים שנותרו, הוספת שמן יותר למחבת לפי הצורך.
מרכיבים שתצטרך
Cippolini, בצל מתוק איטלקי קטן בצורת שטוח, קלוף ופרוס דקCippolini, בצל מתוק איטלקי קטן בצורת שטוח, קלוף ופרוס דק
4 כפות חמאה חתוכה לקוביות בגודל 1/2 אינץ'4 כפות חמאה חתוכה לקוביות בגודל 1/2 אינץ'
ציוד שתשתמש בו
חבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביותחבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביות
14
מעבירים דגים למגבות נייר; מפזרים מלח ופלפל.
מרכיבים שתצטרך
1 כוס אורז בר, שטוף היטב1 כוס אורז בר, שטוף היטב
Cippolini, בצל מתוק איטלקי קטן בצורת שטוח, קלוף ופרוס דקCippolini, בצל מתוק איטלקי קטן בצורת שטוח, קלוף ופרוס דק
ציוד שתשתמש בו
ל-4 עלי בזיליקום טריים, פרוסים דקל-4 עלי בזיליקום טריים, פרוסים דק
15
מגישים מיד עם רוטב טרטר, חומץ מאלט, או כל דבר אחר שאתה אוהב עם הצ ' יפס שלך :)*לעשות טיפ קדימה: אני אוהב לעשות את הלחם במהלך התנומה של הבת שלי ולאחר מכן כאשר הוא ארוחת ערב כל מה שאני צריך לעשות הוא לבשל את הדגים.
מרכיבים שתצטרך
חומץ מאלטחומץ מאלט
רוטב טרטררוטב טרטר
ביג'ול (תערובת תבלינים קובנית)ביג'ול (תערובת תבלינים קובנית)
Cippolini, בצל מתוק איטלקי קטן בצורת שטוח, קלוף ופרוס דקCippolini, בצל מתוק איטלקי קטן בצורת שטוח, קלוף ופרוס דק

יין מומלץ: פינו גריג ' יו., Gruener Veltliner, פינו נואר

פינו גריג ' יו, גרונר ולטלינר ופינו נואר הם בחירות נהדרות לדגים. דגים מגוונים כמו יין, אז קשה לבחור יינות שהולכים עם כל דג. יין לבן פריך, כגון פינו גריג ' יו או גרינר ולטלינר, יתאים לכל דג לבן בטעם עדין. דגים בשרניים, בטעם חזק כגון סלמון וטונה יכולים אפילו להתמודד עם יין אדום בהיר, כגון פינו נואר. סנט מייקל-אפס כעס פינו גריג ' יו עם 4.3 מתוך דירוג 5 כוכבים נראה כמו התאמה טובה. זה עולה בערך 23 דולר לבקבוק.
סנט מייקל-אפן כעס פינו גריג ' יו
סנט מייקל-אפן כעס פינו גריג ' יו
בהתאם לאדמה ו מיקרו אקלים, פינו גרי משתנה מיין יומיומי פשוט כל הדרך עד גידולים העליון מוחלט. הכרמים החמים, שנחשפו לשמש של אתרי הכעס, עם קרקעות חצץ אבן הגיר השמיימית שלהם, הם דוגמה קלאסית. הכעס אלטו Adige פינו Grigio יש מבנה אצילי, איזון נחמד וחומציות בסדר – מה שהופך אותו תענוג מוחלט לשתות. הלבן החזק הולך טוב עם מרק דגים ודגים, חזה עוף גינאה או פילה עגל.