דגים וצ'יפס בריאים
אם יש לך פילה הליבוט עבה, פלפל קאיין, מלח גס כשר, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. כדי להשתמש ב panko אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,עוגת בראוני מצופה פאנקו כקינוח. עם כפית נסו דגים וצ'יפס בריאים עם רוטב טרטר, דגים מוכים בירה (דגים וצ'יפס), ו דגים מוכים בירה (לדגים n ' chips) (מתכונים דומים).
הוראות
ובכן, בריא יותר לפחות מאשר מגוון מטוגן בשמן עמוק.זה המתכון האהוב עליי לדגים וצ ' יפס. זה אהוב על בעלי שאינו אוהב דגים, והדגים היחידים שבתי בת ה-20 החודש תאכל. פירורי הלחם בפנקו נותנים לדגים יותר פריכות מאשר פירורי לחם רגילים. למרות שהחברים שלי מעבר לבריכה אולי לא אוהבים את השיטה הזאת, טיגון בכמות קטנה של שמן בריא חוסך הרבה שומן רע בצ' יפס דגים מסורתיים מטוגנים בשמן עמוק. אם אתה רוצה לחסוך עוד יותר שומן, אני חושב המתכון הזה יהיה אפוי בתנור בסדר. הייתי פשוט מבשל את הדגים בפירורי לחם לצד תפוחי האדמה בתנור עד שמתקלף, מרפרף פעם אחת.מתכון לדגים ממגזין בון אפטיט
צ 'יפס:אני מבשל את הדג בעוד תפוחי אדמה/צ' יפס בתנור.מחממים תנור ל 425 מעלות (או להשתמש ברוילר).
חותכים תפוחי אדמה קלופים לתוך פלחי ומטגנים בגודל. לזרוק עם שמן זית, מלח ופלפל. מבשלים עד שחום ופריך, מרפרף פעם אחת. מצטער, אני לא זוכר כמה זמן זה בדרך כלל לוקח, רק לשמור על בדיקה על זה.דגים: 2 קילו 1/2 אינץ ' פילה הליבוט עבה (אני משתמש tilapia כי זה בדרך כלל פחות יקר וזמין יותר איפה אני גר, בקלה או דגים לבנים אחרים יעבדו גם)1 3 1/2-חבילת פנקו (פירורי לחם יפניים; 1 1/2 כוסות)1 כף קצוצה דק פרסל איטלקי טרי דק 2 כפיות מלח2 קליפות לימון מגורד 1/2 כפית ביצה גדולה 1/4 כוס בירה כהה או כוס בירה ללא אלכוהול (o של אייל כשר 3 כפות (או יותר)שמן זית כתית מעולה
חותכים דגים לתוך 4x1 1/4 אינץ ' מקלות מלבניים.
שלב הבא 5 מרכיבים בקערה גדולה.
מקציפים חלבונים ושיכר בקערה בינונית.
מוסיפים דגים לתערובת שיכר ופונים למעיל; מתנערים מעודף, ואז הופכים דגים בתערובת פנקו למעיל את כל הצדדים.
חום 3 כפות שמן במחבת nonstick גדול מעל חום בינוני גבוה.
תוסיף חצי מקלוני דגים. מבשלים עד הזהב ופשוט אטום במרכז, על 2 דקות לכל צד. חזור עם מקלות דגים שנותרו, הוספת שמן יותר למחבת לפי הצורך.
מעבירים דגים למגבות נייר; מפזרים מלח ופלפל.
מגישים מיד עם רוטב טרטר, חומץ מאלט, או כל דבר אחר שאתה אוהב עם הצ ' יפס שלך :)*לעשות טיפ קדימה: אני אוהב לעשות את הלחם במהלך התנומה של הבת שלי ולאחר מכן כאשר הוא ארוחת ערב כל מה שאני צריך לעשות הוא לבשל את הדגים.
יין מומלץ: פינו גריג ' יו., Gruener Veltliner, פינו נואר
פינו גריג ' יו, גרונר ולטלינר ופינו נואר הם בחירות נהדרות לדגים. דגים מגוונים כמו יין, אז קשה לבחור יינות שהולכים עם כל דג. יין לבן פריך, כגון פינו גריג ' יו או גרינר ולטלינר, יתאים לכל דג לבן בטעם עדין. דגים בשרניים, בטעם חזק כגון סלמון וטונה יכולים אפילו להתמודד עם יין אדום בהיר, כגון פינו נואר. סנט מייקל-אפס כעס פינו גריג ' יו עם 4.3 מתוך דירוג 5 כוכבים נראה כמו התאמה טובה. זה עולה בערך 23 דולר לבקבוק.
סנט מייקל-אפן כעס פינו גריג ' יו
בהתאם לאדמה ו מיקרו אקלים, פינו גרי משתנה מיין יומיומי פשוט כל הדרך עד גידולים העליון מוחלט. הכרמים החמים, שנחשפו לשמש של אתרי הכעס, עם קרקעות חצץ אבן הגיר השמיימית שלהם, הם דוגמה קלאסית. הכעס אלטו Adige פינו Grigio יש מבנה אצילי, איזון נחמד וחומציות בסדר – מה שהופך אותו תענוג מוחלט לשתות. הלבן החזק הולך טוב עם מרק דגים ודגים, חזה עוף גינאה או פילה עגל.