דגים" כדורי בשר " ברוטב פלפל אדום חריף עשויה להיות המנה העיקרית שתבוא לכם טוב. זה מתכון חלב חינם pescatarian מגיש 2 . מנה אחת מכילה 301 קלוריות, 32 גרם חלבון ו 5 גר' של שומן. 13 אנשים התרשמו מהמתכון הזה. אם יש לך עגבניות משומר, עלי פטרוזיליה, מלח, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. נסו ספגטי עם קציצות דגים ברוטב פלפל אדום חריף, קציצות ברוטב פלפל אדום חריף עם שעועית קנליני, ו הפיכת הדף: ספגטי עם קציצות עוף ורוטב פלפל אדום חריף (מתכונים דומים).
הוראות
1
במעבד מזון קטן, דופק את הלחם עד שהוא דומה פירורים. מניחים בצד בקערת ערבוב בינונית.
מרכיבים שתצטרך
1-1/2 כוסות בירה
ציוד שתשתמש בו
עגבניות ירושה, קצוצות, לא חובה
תערובת עוגה טבעית
2
מוסיפים את הדגים למעבד ודופק עד שדומים למרקם של בשר טחון.
מוסיף את שאלוט, שום, פטרוזיליה וטחון במעבד. לזרוק יחד עם פירורי לחם, דגים, ביצה, מלח ופלפל. טופס את התערובת לתוך כדורים, על 1 1/2 אינץ ' רחב, ולהניח בצד על קרש חיתוך. אתה צריך בערך 8 כדורים.
מרכיבים שתצטרך
1 עד 2 פלפל צ'ילי חריף, זרעים וקצוצים
1/4 כוס שומן חזיר
שמנת מתוקה נוספת
כפית פפריקה חריפה, מעושנת במידת האפשר
כתף או ירך חזיר ללא עצם, עם שקע שומן עמוק (כ-2.5 ק"ג)
בשר טחון
ממתק תמנון בריט
לחם בן יום חתוך לקוביות (קוביות בגודל 1.5 ס"מ), ללא קרום
תערובת עוגה טבעית באריזה
ציוד שתשתמש בו
קרש חיתוך
5
מעיל מחבת גדולה lidded או מחבת סאוט עם שמן זית ולהגדיר אותו על חום בינוני גבוה. חום את כדורי דגים בקבוצות עד צרוב משני הצדדים. תניח בצד.
מרכיבים שתצטרך
בקבוק אחד (750 מ"ל) של קוט דו רון או יין אדום יבש אחר
ממתק תמנון בריט
ציוד שתשתמש בו
שרימפס מוקפץ, קלוף
6
לנקות את כל חתיכות שרופות מהמחבת. או להוסיף רוטב פלפל אדום חריף premade, או בצע את ההוראות להלן כדי לעשות את זה. כאשר הרוטב נגמר ומבשל, מוסיפים את הכדורים בחזרה למחבת. מבשלים במשך 5 דקות, מכוסה, ולאחר מכן להפוך את הכדורים ברוטב ומבשלים עוד 3 עד 5 דקות, עד הכדורים מבושלים דרך לחלוטין.
מרכיבים שתצטרך
2 כפות בתוספת 1/2 כוס מים, מחולקים
עצם הודו וצוואר הודו
ציוד שתשתמש בו
שרימפס מוקפץ, קלוף
7
כדי לשרת, מניחים forkful של ספגטי על כל צלחת העליון עם כפית של רוטב ו 4 כדורי בשר.
מרכיבים שתצטרך
1 פרוסת לחם סנדוויץ', קלוי ומפורר
עלי נענע טריים, פרוסים דק, לקישוט
עצם הודו וצוואר הודו
8
מקשטים עם פטרוזיליה.
מרכיבים שתצטרך
1/4 כוס שומן חזיר
9
במחבת גדולה מעל חום בינוני, מטגנים את הבצל והפלפל האדום במספיק שמן זית כדי לצפות את המחבת. מבשלים עד שהירקות מתרככים, כ -6 דקות.
מרכיבים שתצטרך
פפאיה (הוואי), חתוכה לקוביות קטנות
1 עוף צלוי שלם שנקנה בחנות (בערך 2 פאונד)
בקבוק אחד (750 מ"ל) של קוט דו רון או יין אדום יבש אחר
טורטיות קמח טריות, להגשה
ציוד שתשתמש בו
שרימפס מוקפץ, קלוף
10
מוסיפים את הפפריקה, קאיין, שום, ומבשלים עוד 2 דקות, עד שהתערובת ריחנית מאוד.
מרכיבים שתצטרך
פרוסה אחת של פנצ'טה בעובי 2.5 ס"מ, קצוצה דק
נוזל-אונקיות מים טריים
כפית פפריקה חריפה, מעושנת במידת האפשר
11
מוסיפים את המלח ומערבבים בזהירות את העגבניות. מבשלים עד שהרוטב התעבה והירקות רכים מאוד, כ 5 דקות. כבה את החום וטעם שוב לתיבול. מחית במעבד מזון או עם בלנדר imersion עד חלקה. (זה יכול להיות מורכב עד שבוע מראש).
מרכיבים שתצטרך
1 עוף צלוי שלם שנקנה בחנות (בערך 2 פאונד)
4 קישואים קטנים, פרוסים לחתיכות של 1/4 אינץ'
2 בצלים צהובים, קלופים וקצוצים
עצם הודו וצוואר הודו
לחם בן יום חתוך לקוביות (קוביות בגודל 1.5 ס"מ), ללא קרום
פינו גריג ' יו, גרונר ולטלינר ופינו נואר הם הבחירה הראשונה שלי לדגים. דגים מגוונים כמו יין, אז קשה לבחור יינות שהולכים עם כל דג. יין לבן פריך, כגון פינו גריג ' יו או גרינר ולטלינר, יתאים לכל דג לבן בטעם עדין. דגים בשרניים, בטעם חזק כגון סלמון וטונה יכולים אפילו להתמודד עם יין אדום בהיר, כגון פינו נואר. מארק ווסט פינו גריג ' יו עם דירוג של 4.5 מתוך 5 כוכבים נראה כמו התאמה טובה. זה עולה בערך 13 דולר לבקבוק.