דגים מטוגנים צ'ילי כמון
צ'ילי כמון דג מטוגן יכול להיות רק המנה העיקרית שאתה מחפש. המתכון הזה מכסה %28 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מנה אחת מכילה 532 קלוריות, 54 גרם חלבון ו 22 גרם שומן. והוא יספק כ 4 מנות. זוהי אפשרות טובה אם הנכם רגישים ללקטוז, הכנת המנה לוקחת כ 45 דקות. אם יש לכם כמון טחון, עלי כוסברה, מלח גס, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. כדי להשתמש עד כמון הקרקע אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,מוס שוקולד מרוקאי כקינוח. מתכונים דומים: כמון מטוגן במחבת-צ'ילה דג מצופה בדג, דגים מטוגנים במרינדה שום, חומץ, אורגנו וכמון, ו כרוב ניצנים פריכים מטוגן ברוטב צ'ילי של אמא.
הוראות
מפזרים פילה דגים בנדיבות על כל הצדדים עם מלח גס; לתת לעמוד 30 דקות. יש לשטוף דגים כדי להסיר מלח להתייבש עם מגבות נייר.
מניחים ביצים וארוחת מצות בקערות רדודות גדולות נפרדות.
מערבבים אבקת צ ' ילי, כמון, פלפל שחור ו 1/2 כפית מלח גס בקערה קטנה כדי להתמזג.
מפזרים דגים בנדיבות עם תערובת אבקת צ ' ילי. לטבול דגים לתוך ביצים, ואז לתוך ארוחה מצה, ציפוי לחלוטין.
מעבירים דגים לנייר שעווה.
חום 1/4 כוס שמן במחבת גדולה כבדה על חום בינוני גבוה. עבודה בקבוצות, מטגנים דגים בשכבה אחת עד אטום רק במרכז וחום זהוב, הוספת שמן יותר במידת הצורך, על 5 דקות לכל צד.
מעבירים דגים למגבות נייר ולנקז.
מקשטים עם פלחי לימון וספריגים כוסברה.
יין מומלץ: פינו גריג ' יו., Gruener Veltliner, פינו נואר
דגים עובדים ממש טוב עם פינו גריג ' יו, Gruener Veltliner, ו פינו נואר. דגים מגוונים כמו יין, אז קשה לבחור יינות שהולכים עם כל דג. יין לבן פריך, כגון פינו גריג ' יו או גרינר ולטלינר, יתאים לכל דג לבן בטעם עדין. דגים בשרניים, בטעם חזק כגון סלמון וטונה יכולים אפילו להתמודד עם יין אדום בהיר, כגון פינו נואר. יין אחד אתה יכול לנסות הוא סנטה Margherita פינו Grigio. יש לו 4.5 מתוך 5 כוכבים ובקבוק עולה בערך 26 דולר.
![סנטה מרגריטה פינו גריג ' יו]()
סנטה מרגריטה פינו גריג ' יו
קש חיוור בצהוב. ניחוח נקי, פריך עם רמזים אינטנסיביים אך אלגנטיים של חבושים. פרי טרי והרמוני מופעל על ידי מתיקות קלה עם גימור ארוך מלא טעם עדין, חריף.