קושיקשה
מוכן ב45 דק.
מנות4
ציון בריאות20
מגזין

דגים מטוגנים צ'ילי כמון

דגים מטוגנים צ'ילי כמון
צ'ילי כמון דג מטוגן יכול להיות רק המנה העיקרית שאתה מחפש. המתכון הזה מכסה %28 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מנה אחת מכילה 532 קלוריות, 54 גרם חלבון ו 22 גרם שומן. והוא יספק כ 4 מנות. זוהי אפשרות טובה אם הנכם רגישים ללקטוז, הכנת המנה לוקחת כ 45 דקות. אם יש לכם כמון טחון, עלי כוסברה, מלח גס, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. כדי להשתמש עד כמון הקרקע אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,מוס שוקולד מרוקאי כקינוח. מתכונים דומים: כמון מטוגן במחבת-צ'ילה דג מצופה בדג, דגים מטוגנים במרינדה שום, חומץ, אורגנו וכמון, ו כרוב ניצנים פריכים מטוגן ברוטב צ'ילי של אמא.

הוראות

1
מפזרים פילה דגים בנדיבות על כל הצדדים עם מלח גס; לתת לעמוד 30 דקות. יש לשטוף דגים כדי להסיר מלח להתייבש עם מגבות נייר.
מרכיבים שתצטרך
ממתק תמנון בריטממתק תמנון בריט
5 סוכריות רקיק של Necco, מחולקות5 סוכריות רקיק של Necco, מחולקות
ציוד שתשתמש בו
8 מקלות גבינה עטופים בנפרד של 1 אונקיה8 מקלות גבינה עטופים בנפרד של 1 אונקיה
2
מניחים ביצים וארוחת מצות בקערות רדודות גדולות נפרדות.
מרכיבים שתצטרך
1 כף חומץ שרי או מיץ לימון1 כף חומץ שרי או מיץ לימון
שמן לטיגון, רצוי קנולהשמן לטיגון, רצוי קנולה
ציוד שתשתמש בו
1/4 כוס עוגיות ג'ינג'ר (בערך 5 עוגיות)1/4 כוס עוגיות ג'ינג'ר (בערך 5 עוגיות)
3
מערבבים אבקת צ ' ילי, כמון, פלפל שחור ו 1/2 כפית מלח גס בקערה קטנה כדי להתמזג.
מרכיבים שתצטרך
עם 4 גרם שומן או פחות למנה (מומלץ: ביסק עגבניות שמנמן של איימי)עם 4 גרם שומן או פחות למנה (מומלץ: ביסק עגבניות שמנמן של איימי)
1 כפית אורגנו מיובש, ועוד לזילוף1 כפית אורגנו מיובש, ועוד לזילוף
מלח גסמלח גס
בצל מאווי מתוק או וידליה, קצוץ גסבצל מאווי מתוק או וידליה, קצוץ גס
ציוד שתשתמש בו
1/4 כוס עוגיות ג'ינג'ר (בערך 5 עוגיות)1/4 כוס עוגיות ג'ינג'ר (בערך 5 עוגיות)
4
מפזרים דגים בנדיבות עם תערובת אבקת צ ' ילי. לטבול דגים לתוך ביצים, ואז לתוך ארוחה מצה, ציפוי לחלוטין.
מרכיבים שתצטרך
1 כפית אורגנו מיובש, ועוד לזילוף1 כפית אורגנו מיובש, ועוד לזילוף
1 כף חומץ שרי או מיץ לימון1 כף חומץ שרי או מיץ לימון
שמן לטיגון, רצוי קנולהשמן לטיגון, רצוי קנולה
ממתק תמנון בריטממתק תמנון בריט
רצועת קליפת לימוןרצועת קליפת לימון
5
מעבירים דגים לנייר שעווה.
מרכיבים שתצטרך
ממתק תמנון בריטממתק תמנון בריט
6
חום 1/4 כוס שמן במחבת גדולה כבדה על חום בינוני גבוה. עבודה בקבוצות, מטגנים דגים בשכבה אחת עד אטום רק במרכז וחום זהוב, הוספת שמן יותר במידת הצורך, על 5 דקות לכל צד.
מרכיבים שתצטרך
ממתק תמנון בריטממתק תמנון בריט
בצל צהוב, קלוף, חצוי וחתוך לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'בצל צהוב, קלוף, חצוי וחתוך לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'
ציוד שתשתמש בו
פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'
7
מעבירים דגים למגבות נייר ולנקז.
מרכיבים שתצטרך
ממתק תמנון בריטממתק תמנון בריט
ציוד שתשתמש בו
8 מקלות גבינה עטופים בנפרד של 1 אונקיה8 מקלות גבינה עטופים בנפרד של 1 אונקיה
8
סדר דגים על מגש.
מרכיבים שתצטרך
ממתק תמנון בריטממתק תמנון בריט
9
מקשטים עם פלחי לימון וספריגים כוסברה.
מרכיבים שתצטרך
טריז לימוןטריז לימון
1 ק"ג טורטיות דה מאיז1 ק"ג טורטיות דה מאיז

יין מומלץ: פינו גריג ' יו., Gruener Veltliner, פינו נואר

דגים עובדים ממש טוב עם פינו גריג ' יו, Gruener Veltliner, ו פינו נואר. דגים מגוונים כמו יין, אז קשה לבחור יינות שהולכים עם כל דג. יין לבן פריך, כגון פינו גריג ' יו או גרינר ולטלינר, יתאים לכל דג לבן בטעם עדין. דגים בשרניים, בטעם חזק כגון סלמון וטונה יכולים אפילו להתמודד עם יין אדום בהיר, כגון פינו נואר. יין אחד אתה יכול לנסות הוא סנטה Margherita פינו Grigio. יש לו 4.5 מתוך 5 כוכבים ובקבוק עולה בערך 26 דולר.
סנטה מרגריטה פינו גריג ' יו
סנטה מרגריטה פינו גריג ' יו
קש חיוור בצהוב. ניחוח נקי, פריך עם רמזים אינטנסיביים אך אלגנטיים של חבושים. פרי טרי והרמוני מופעל על ידי מתיקות קלה עם גימור ארוך מלא טעם עדין, חריף.