קושימומחה
מוכן ב1 ש, 35 דק.
מנות8
ציון בריאות15
מגזין

דגים ממולאים במאפה עלים

דגים ממולאים במאפה עלים
ממולאים דגים בצק עלים יכול להיות מתכון טוב כדי להרחיב את תיבת המתכון העיקרית שלך. והוא מתאים להגשה ל 8 מנות סועדים.. מחפשים מתכון ששומר על הגזרה? זה במנה זו יש: 582 קלוריות, 32 גרם חלבון ו 34 גרם של שומן למנה. לכי לחנות וקחי גליונות בצק עלים, שרימפס, פלפל טחון, ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. כדי להשתמש ב המלח אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,מתכון איבודי תפוח כקינוח. . זמן הכנת המתכון כ 1 שעה ו -35 דקות. אם אהבתם את המתכון הזה, אנו ממליצים לנסות גם : סלמון ממולא בצק עלים, סופלה של בצק עלים עם קרם מאפה ריחני כתום, אגוזי פקאן מסוכרים ורוטב חמאת קרמל, ו בצק עלים.

הוראות

1
כדי להפוך את המילוי: להמס חמאה או מרגרינה בסיר גדול על חום בינוני-נמוך.
מרכיבים שתצטרך
2 זיתים ממולאים בפימיינטו2 זיתים ממולאים בפימיינטו
1/2 כוס מרק עוף או מרק ירקות (או יותר לפי הצורך)1/2 כוס מרק עוף או מרק ירקות (או יותר לפי הצורך)
ציוד שתשתמש בו
מלח כשר, מחולק, ועוד לזילוףמלח כשר, מחולק, ועוד לזילוף
2
בצל מטגן, סלרי ופטרוזיליה עד שכל הירקות פשוט רכים.
מרכיבים שתצטרך
1 1/2 כוסות שיני שום, שמורות משמן שום1 1/2 כוסות שיני שום, שמורות משמן שום
מרק עוף או מרק ירקות (או יותר לפי הצורך)מרק עוף או מרק ירקות (או יותר לפי הצורך)
צרור סלרי, פרוס (בערךצרור סלרי, פרוס (בערך
20 פרוסות זוקיני דקות20 פרוסות זוקיני דקות
3
מערבבים בשר סרטנים, שרימפס וורמוט. מתבלים עם מלח, פלפל ורוטב פלפל חריף; מבשלים עד שהחסילון מסיים לבשל (הוא יהיה ורוד).
מרכיבים שתצטרך
שרוול טרי טחון או 1 כף שרוול מיובששרוול טרי טחון או 1 כף שרוול מיובש
בשר סרטניםבשר סרטנים
ורמוטורמוט
8 (U-12) שרימפס8 (U-12) שרימפס
1/2 כפית ביג'ול (תערובת תבלינים קובנית)1/2 כפית ביג'ול (תערובת תבלינים קובנית)
1 אונקיה נבטי במבוק, חתוכים לרבעים1 אונקיה נבטי במבוק, חתוכים לרבעים
4
מערבבים בפירורי לחם, קצת בכל פעם. כאשר התערובת מחזיקה יחד היטב, להפסיק להוסיף פירורי לחם. לטעום ולהוסיף עוד תיבול (מלח, פלפל ורוטב פלפל חריף) במידת הצורך. שים את התערובת בצד כדי שהיא תתקרר.
מרכיבים שתצטרך
שרוול טרי טחון או 1 כף שרוול מיובששרוול טרי טחון או 1 כף שרוול מיובש
חבילה אחת (12 אונקיות) שעועית ירוקה טרייה, קצוצהחבילה אחת (12 אונקיות) שעועית ירוקה טרייה, קצוצה
1/8 כפית כל טימין מיובש, בזיליקום ורוזמרין, כתוש1/8 כפית כל טימין מיובש, בזיליקום ורוזמרין, כתוש
8 (U-12) שרימפס8 (U-12) שרימפס
1 אונקיה נבטי במבוק, חתוכים לרבעים1 אונקיה נבטי במבוק, חתוכים לרבעים
5
לרסס תבנית אפייה עם תרסיס בישול שאינו מקל.
מרכיבים שתצטרך
חבילה אחת (1/4 אונקיות) תערובת פודינג שוקולד אינסטנט ללא סוכרחבילה אחת (1/4 אונקיות) תערובת פודינג שוקולד אינסטנט ללא סוכר
ציוד שתשתמש בו
ציפוי וניל של Pillsbury® Creamy Supreme®ציפוי וניל של Pillsbury® Creamy Supreme®
6
רול 1 גיליון של בצק עלים על משטח שטוח. בצק עלים, מגולגל פעם צריך להיות על 1/3 עד 1/4 אינץ ' עבה וגדול מספיק כדי שתוכל להניח את הדגים על גבי זה ועדיין יש בצק עלים בצדדים.
מרכיבים שתצטרך
גליונות בצק עליםגליונות בצק עלים
Cippolini, בצל מתוק איטלקי קטן בצורת שטוח, קלוף ופרוס דקCippolini, בצל מתוק איטלקי קטן בצורת שטוח, קלוף ופרוס דק
דראגי פנינה לבנותדראגי פנינה לבנות
7
הנח אחד פילה דגים על גבי בצק עלים.
מרכיבים שתצטרך
פילה דגיםפילה דגים
גליונות בצק עליםגליונות בצק עלים
8
מורחים את תערובת המילוי באופן שווה על פילה הדגים.
מרכיבים שתצטרך
1/2 כוס מרק עוף או מרק ירקות (או יותר לפי הצורך)1/2 כוס מרק עוף או מרק ירקות (או יותר לפי הצורך)
פלפל שחור גרוס טרי (לפי הטעם)פלפל שחור גרוס טרי (לפי הטעם)
Cippolini, בצל מתוק איטלקי קטן בצורת שטוח, קלוף ופרוס דקCippolini, בצל מתוק איטלקי קטן בצורת שטוח, קלוף ופרוס דק
9
מניחים את הפילה הנותר על המילוי. חותכים את הבצק סביב הפילה בערך בצורת דג. שמור את התוספות.
מרכיבים שתצטרך
1/2 כוס מרק עוף או מרק ירקות (או יותר לפי הצורך)1/2 כוס מרק עוף או מרק ירקות (או יותר לפי הצורך)
Cippolini, בצל מתוק איטלקי קטן בצורת שטוח, קלוף ופרוס דקCippolini, בצל מתוק איטלקי קטן בצורת שטוח, קלוף ופרוס דק
10
רול גיליון שני של בצק עלים החוצה על 1/3 עד 1/4 אינץ ' עבה. לעטוף את הסדין השני על פילה ממולא, לוודא כי יש מספיק של הסדין העליון כדי לתחוב מתחת לסדין התחתון של בצק עלים. לקצץ את הגיליון העליון של מאפה על 1/2 אינץ ' גדול יותר מאשר הגיליון התחתון.
מרכיבים שתצטרך
גליונות בצק עליםגליונות בצק עלים
דראגי פנינה לבנותדראגי פנינה לבנות
11
מברשת תחת החלק התחתון של גיליון מאפה העליון עם מים טאק תחת גיליון תחתון של בצק עלים לחיצה קלה לחלוטין encase את הדגים ואת חבילת מלית.
מרכיבים שתצטרך
גליונות בצק עליםגליונות בצק עלים
1/2 כוס מרק עוף או מרק ירקות (או יותר לפי הצורך)1/2 כוס מרק עוף או מרק ירקות (או יותר לפי הצורך)
1 כפית מלח היקורי מעושן1 כפית מלח היקורי מעושן
Cippolini, בצל מתוק איטלקי קטן בצורת שטוח, קלוף ופרוס דקCippolini, בצל מתוק איטלקי קטן בצורת שטוח, קלוף ופרוס דק
12
מניחים את החבילה האטומה על תבנית האפייה מוכן, ולתת לו להתקרר במשך 10 עד 15 דקות.
ציוד שתשתמש בו
ציפוי וניל של Pillsbury® Creamy Supreme®ציפוי וניל של Pillsbury® Creamy Supreme®
13
בעוד מנות הוא מצמרר, לרדד שאריות מאפה. מהשאריות חתוכות סנפירים, עין ושפתיים. צרף מגזרות לחבילה מקוררת עם קצת מים. השתמש כפית הפוכה לעשות חריצים בצק עלים כדי לדמות קשקשי דגים אבל לא לנקב מאפה. צ ' יל כל החבילה.
מרכיבים שתצטרך
גליונות בצק עליםגליונות בצק עלים
1 כפית מלח היקורי מעושן1 כפית מלח היקורי מעושן
Cippolini, בצל מתוק איטלקי קטן בצורת שטוח, קלוף ופרוס דקCippolini, בצל מתוק איטלקי קטן בצורת שטוח, קלוף ופרוס דק
דראגי פנינה לבנותדראגי פנינה לבנות
14
בעוד החבילה מצמררת, מחממים את התנור ל 425 מעלות F (220 מעלות C).
ציוד שתשתמש בו
חבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקןחבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקן
15
הסר את הדג מהמקרר מברשת את החבילה עם חלמונים ביצה. למדוד את עובי החבילה בחלק העבה ביותר שלה.
מרכיבים שתצטרך
זנים של פטריותזנים של פטריות
Cippolini, בצל מתוק איטלקי קטן בצורת שטוח, קלוף ופרוס דקCippolini, בצל מתוק איטלקי קטן בצורת שטוח, קלוף ופרוס דק
16
אופים במשך 15 דקות, ואז להפחית את הטמפרטורה ל 350 מעלות F (175 מעלות C) ואופים את הדגים במשך 10 דקות נוספות לאינץ ' של עובי נמדד. בדוק עבור doneness על ידי החדרת מדחום לתוך החבילה, כאשר הטמפרטורה מגיעה 140 מעלות F (70 מעלות C) הדג סיים בישול.
מרכיבים שתצטרך
Cippolini, בצל מתוק איטלקי קטן בצורת שטוח, קלוף ופרוס דקCippolini, בצל מתוק איטלקי קטן בצורת שטוח, קלוף ופרוס דק
ציוד שתשתמש בו
רוטב חם שמן שומשוםרוטב חם שמן שומשום
חבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקןחבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקן

יין מומלץ: פינו גריג ' יו., Gruener Veltliner, פינו נואר

פינו גריג ' יו, גרונר ולטלינר ופינו נואר הם בחירות נהדרות לדגים. דגים מגוונים כמו יין, אז קשה לבחור יינות שהולכים עם כל דג. יין לבן פריך, כגון פינו גריג ' יו או גרינר ולטלינר, יתאים לכל דג לבן בטעם עדין. דגים בשרניים, בטעם חזק כגון סלמון וטונה יכולים אפילו להתמודד עם יין אדום בהיר, כגון פינו נואר. Chehalem 3 ויניארד פינו גרי עם דירוג 4.4 מתוך 5 כוכבים נראה כמו התאמה טובה. זה עולה בערך 26 דולר לבקבוק.
Chehalem 3 כרם פינו גרי
Chehalem 3 כרם פינו גרי
תערובת של שלושה כרמים גדולים, זה ענבים חי מלאכת יין ידידותי למזון, בהיר וטהור. זה לא אפור, החומצה עם להב סכין, עם אגס, סורבה לימון, תבלין ויסמין גורמים למי הפה ולידיים שלך לרעוד.