צריך ללא גלוטן, חלב חינם, כל 30, ומנה עיקרית pescatarian? דגים על קרש יכול להיות מתכון מדהים ששווה לנסות. והוא מתאים להגשה ל 6 מנות סועדים.. מנה זו מכילה כ 60 גרם חלבון 5 גרם של שומן, וסך הכל 434 קלוריות. אם יש לך פילה מהי-מהי, פילה מהי-מהי, פלפל ועוד כמה מרכיבים בהישג יד, אתה יכול לעשות את זה. כדי להשתמש בשמן זית אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,בננה מוקפצת, גרנולן ופרפית יוגורט כקינוח. זמן הכנת המתכון כ 2 שעות ו -35 דקות. . מתכונים דומים: דגים על קרש, דגים צלויים מיסו על קרש ארז, ו ארז קרש סלמון: דגים בגריל מדהים.
הוראות
1
בקערה בינונית, לשלב את המנגו, פלפל, בצל ירוק, כוסברה ופלפל חלפיניו. מתבלים במלח, פלפל, אבקת שום ומיץ ליים. מערבבים יחד ואז מכסים ומקררים עד להגשה כדי למזג את הטעמים.
מרכיבים שתצטרך
12 פלפלי ג'לפנו (בערך 3 אינץ' כל אחד)
גבינת עיבוד מופחתת שומן (Velveeta), פרוסה
אטריות ריגטוני מיובשות
חסה אייסברג, חתוכה לקוביות בגודל 2 אינץ'
1 תות, קלוף
2 כפות בתוספת 1-1/2 כפיות שמן זית
1 אננס לבן גדול או אננס רגיל
8 (U-12) שרימפס
(צינור גדול)
ציוד שתשתמש בו
להברשה ולטיגון בשמן עמוק
2
משרים את הקרש במים לפחות 2 שעות, יותר אם אפשר.
מרכיבים שתצטרך
פסטה פאצ'רי (שפופרת גדולה) באורך של 2.5 אינץ' בקירוב על 2 אינץ' רוחב
3
מניחים את פילה mahi mahi בצלחת רדודה מעיל עם רוטב טריאקי. כיסוי, ומרינדה לפחות 1 שעה.
מרכיבים שתצטרך
פילה מהי מהי
1/2 כוס כוסברה טרייה ו/או נענע קצוצים גס
4
הכן גריל לחום עקיף. אם משתמשים בפחם, מסדרים וגחלים אור מתחת לחצי אחד של הגריל.
ציוד שתשתמש בו
ערמוני מים, משולבים
5
מפזרים מיץ לימון על פילה דגים ומתבלים עם תיבול צ ' יפוטלה, פתיתי פלפל אדום ורוטב פלפל חריף.
מרכיבים שתצטרך
תיבול צ ' יפוטלה
שמן זית, בתוספת 2 כפות שמן זית (האיכות הטובה ביותר), לטפטוף
שרוול טרי טחון או 1 כף שרוול מיובש
פילה דגים
1 שאלוט, מגורר או טחון
6
הניחו את הפילה על הקרש.
7
מניחים את הקרש על הגריל על חום ישיר. לכסות ולבשל במשך 10 דקות. הזז את הקרש עם הדגים לחום עקיף (החלק הקריר של הגריל), לכסות ולבשל במשך 10 דקות נוספות או עד דגים ניתן flaked עם מזלג. פילה העליון עם סלסה מנגו ומגישים חם.
מרכיבים שתצטרך
18 שרימפס עצום, זנבות על, קלופים ומפותלים
1 אננס לבן גדול או אננס רגיל
סכין חיתוך (להשתמש עם מבוגר)
Cippolini, בצל מתוק איטלקי קטן בצורת שטוח, קלוף ופרוס דק
דגים בתפריט? נסה זיווג עם פינו גריג ' יו, Gruener Veltliner, ו פינו נואר. דגים מגוונים כמו יין, אז קשה לבחור יינות שהולכים עם כל דג. יין לבן פריך, כגון פינו גריג ' יו או גרינר ולטלינר, יתאים לכל דג לבן בטעם עדין. דגים בשרניים, בטעם חזק כגון סלמון וטונה יכולים אפילו להתמודד עם יין אדום בהיר, כגון פינו נואר. יין אחד אתה יכול לנסות הוא זינד-Humbrecht Calcaire פינו גריס. יש לו 4.7 מתוך 5 כוכבים ובקבוק עולה בערך 46 דולר.