דגים פריכים וצ'יפס עם אפונה רכה
צריך מנה עיקרית פסקטריאנית? דגים פריכים & צ'יפס עם אפונה רגשני יכול להיות מתכון מדהים ששווה לנסות. מנה זו מכילה כ 16 גרם חלבון 10 גרם של שומן, וסך הכל 414 קלוריות. המתכון הזה מכסה %21 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. והוא יספק כ 2 מנות. כמה אנשים הכינו את המתכון הזה, ו-99 היו אומרים שזה פגע במקום. זה הובא לכם על ידי BBC אוכל טוב. אם יש לכם קרם fraîche, שמן זית, אפונהוקומץ של מרכיבים אחרים, הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 50 דקות. מתכון זה אופייני למטבח האירופי. וזה אדיר. מתכונים דומים: אפונה רכה עם צ'יפס בתנור, אצבעות דגים ואפונה רכה, ו עוגות דג טרוטה מעושנות עם אפונה רכה.
הוראות
תנור חום ל 200C / מאוורר 180c / גז
לקלף ולקצוץ את תפוחי האדמה לשבבים עבים, ואז לזרוק עם שמן זית וקצת מלח. מסדרים על מגש אפייה גדול שאינו מקל וצלי במשך 20 דקות, פונה באמצע הדרך.
טוסט קל הלחם, ואז דופק בקצרה במעבד מזון עבור פירורי לחם גס. אבק את הדגים בקמח, רועד את עודף, ואז לטבול לתוך הביצה, ואז פירורי לחם כדי מעיל ביסודיות. צולים את הדג עם הצ ' יפס במשך 20 דקות נוספות, עד ששניהם זהובים.
רק לפני הדגים וצ ' יפס מוכנים, להרתיח את האפונה עבור 3-4 דקות, ואז לנקז מחית. מערבבים בfraiche קרם ועונה.
יין מומלץ: פינו גריג ' יו., Gruener Veltliner, פינו נואר
פינו גריג ' יו, גרונר ולטלינר ופינו נואר הם הבחירה הראשונה שלי לדגים. דגים מגוונים כמו יין, אז קשה לבחור יינות שהולכים עם כל דג. יין לבן פריך, כגון פינו גריג ' יו או גרינר ולטלינר, יתאים לכל דג לבן בטעם עדין. דגים בשרניים, בטעם חזק כגון סלמון וטונה יכולים אפילו להתמודד עם יין אדום בהיר, כגון פינו נואר. יין אחד שאתה יכול לנסות הוא לשגשג פינו גריג ' יו. יש לו 4.5 מתוך 5 כוכבים ובקבוק עולה בערך 15 דולר.
![לשגשג פינו גריג ' יו]()
לשגשג פינו גריג ' יו