קושיקשה
מוכן ב45 דק.
מנות4
ציון בריאות89
מגזין

דגים, צדפות ומולים עם יין לבן ושום

דגים, צדפות ומולים עם יין לבן ושום
אם יש לך צדפות, פילה הליבוט, פלפל, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. כדי להשתמש בשמן זית אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,בננה מוקפצת, גרנולן ופרפית יוגורט כקינוח. מתכונים דומים: מולים וצדפות ביין לבן, מולים וצדפות ביין לבן {Cozze e Vongole}, ו מולים מעושנים וצדפות עם מרק יין לבן.

הוראות

1
חתוך פילה בס מפוספס ופילה הליבוט לקוביות 2 אינץ ' (לא להשתמש בטונה או סלמון — הם לא שייכים בתבשיל דגים). במחבת גדולה, מחממים שמן זית על חום בינוני-גבוה.
מרכיבים שתצטרך
פילה בס פסיםפילה בס פסים
פילה הליבוטפילה הליבוט
תבשיל דגיםתבשיל דגים
2 פאונד זנים מעורבים של פטריות טריות2 פאונד זנים מעורבים של פטריות טריות
מיונז, ועוד, לפי הצורךמיונז, ועוד, לפי הצורך
קלמנטינות, כל אחתקלמנטינות, כל אחת
ציוד שתשתמש בו
חבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביותחבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביות
2
מוסיפים בצלצלים קצוצים, שום קצוץ ופלפל אדום מרוסק מיובש. לאחר שהם חום בהיר (כ 2 דקות), להוסיף פטרוזיליה, ואז לזרוק במהירות את הדגים.
מרכיבים שתצטרך
שמן זית בתוספת 3 עד 4 כפותשמן זית בתוספת 3 עד 4 כפות
שאלוט, מגורר או טחוןשאלוט, מגורר או טחון
מרק עוף או מרק ירקות (או יותר לפי הצורך)מרק עוף או מרק ירקות (או יותר לפי הצורך)
1 תפוז, גרידה1 תפוז, גרידה
Cippolini, בצל מתוק איטלקי קטן בצורת שטוח, קלוף ופרוס דקCippolini, בצל מתוק איטלקי קטן בצורת שטוח, קלוף ופרוס דק
3
מוסיפים מלח ופלפל לפי הטעם. לאחר הדג הוא בצבע קל, להוסיף צדפות מולים ויין לבן. מכסים את המחבת ומבשלים על אש בינונית במשך 5 דקות (כאשר מולים וצדפות פתוחים, התבשיל נעשה). בסדר?
מרכיבים שתצטרך
1 כוס אורז בר, שטוף היטב1 כוס אורז בר, שטוף היטב
1 (קופסה של 14 אונקיות) תערובת ריזוטו ארוזה1 (קופסה של 14 אונקיות) תערובת ריזוטו ארוזה
ספגטי מיובש בקופסהספגטי מיובש בקופסה
תפוחי אדמה יוקון זהב, שטופים וחתוכים לקוביות בינוניותתפוחי אדמה יוקון זהב, שטופים וחתוכים לקוביות בינוניות
Cippolini, בצל מתוק איטלקי קטן בצורת שטוח, קלוף ופרוס דקCippolini, בצל מתוק איטלקי קטן בצורת שטוח, קלוף ופרוס דק
תבשילתבשיל
ציוד שתשתמש בו
חבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביותחבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביות
4
מפזרים פטרוזיליה איטלקית קצוצה.
מרכיבים שתצטרך
פטרוזיליה עלה שטוחפטרוזיליה עלה שטוח
5
מגישים עם פרוסות בעובי 1/2 אינץ ' של לחם איטלקי, מטוגנים בשמן זית, בצד. זהו זה, זה נעשה.
מרכיבים שתצטרך
לחם איטלקילחם איטלקי
2 פאונד זנים מעורבים של פטריות טריות2 פאונד זנים מעורבים של פטריות טריות

יין מומלץ: שרדונה, Muscadet, ריזלינג

צדפות עובדות ממש טוב עם שרדונה, מוסקדט וריזלינג. שרדונה חמאה הוא נהדר עבור צדפות, שרימפס, סרטן, לובסטר, בעוד muscadet הוא בחירה קלאסית עבור מולים, צדפות, וצדפות. אם יש לך קצת תבלין בצדפות שלך, ריזלינג יבש למחצה יכול לאזן את החום. שרדונה a עד Z עם 4.2 מתוך דירוג 5 כוכבים נראה כמו התאמה טובה. זה עולה בערך 15 דולר לבקבוק.
שרדונה א 'עד ת'
שרדונה א 'עד ת'
שרדונה a To Z 2010 נפתח עם ניחוחות של פרחים לבנים, מנדרינה, ליים, חבושים, אבן רטובה ומינרלים המתפתחים עוד יותר לתוך אגוז מוסקט, דבש, תפוח ירוק עם רמזים של זנגביל. התקפה עמוסה במינרלים היא בהירה, מעוררת תיאבון ואינטנסיבית. אמצע החיך הניואנסי ממשיך עם טעמים שמשקפים ומגבירים את הארומטיקה. הגימור ארוך, נקי, פריך ועסיסי עם טעמים של יערה, הדרים ואבן רטובה. יין זה מדגים שרדונה Steely קלאסי אורגון. 2010 היה בציר יוצא דופן ליינות לבנים באורגון והיין המתוחכם הזה המונע על ידי טרואר אינו יוצא מן הכלל; בהיר, חריף ואינטנסיבי הוא יספק במהלך 5 השנים הבאות.