דגים קלף עם הפחתת הדר
דגים קלף עם הפחתת הדר הוא איש מערות, ללא גלוטן, ללא חלב, וראשוני מנה עיקרית. מתכון זה מכין 6 מנות עם 510 קלוריות, 46 גרם חלבון, ו 34 גרם שומן כל אחד. המתכון הזה מכסה 25% של הדרישות היומיות שלך של ויטמינים ומינרלים. 1 אדם עשה את המתכון הזה יעשה את זה שוב. אם יש לכם סטייקים, שום, לימונים ועוד כמה מרכיבים בהישג יד, תוכלו להכין אותו. כדי להשתמש לימונים אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,אבטיחים, לימונדה ואוכמניות כמו קינוח. זמן הכנת המתכון כ 30 דקות. החלטנו המתכון הזה מגיע ציון כף של 72%. הציון הזה מוצק. מתכונים דומים: דג עטוף קלף, דג בגריל בקלף, ו דג אביב בקלף.
הוראות
ציוד מיוחד: 6 ריבועי נייר קלף, גדולים מספיק כדי לקפל לחבילה סביב הפילטים
מחממים את התנור ל 425 מעלות צלזיוס.
גרידה חצי לימון. מיץ לימון ו 1 סיד. פורסים את יתרת הלימון והליים לפרוסות דקות מאוד.
מניחים כמה פרוסות לימון וליים במרכז כל ריבוע קלף.
מניחים פילה דג מעל. (ההדרים יעזרו למנוע מהדגים להישרף בתחתית.)
בקערה מקציפים יחד את שמן הזית, 1 כפית מלח, 1/2 כפית פלפל ו -1 כפית כל מיץ לימון וליים, ומזלפים מעל הדג. מעל כל נתח דג עם כמה פרוסות לימון וליים. קפלו היטב את נייר הקלף לאריזות וודאו שהם אטומים היטב.
מניחים את החבילות על תבנית אפייה ואופים במשך 10 עד 12 דקות, בהתאם לעובי הדג.
מכניסים את מיצי ההדרים הנותרים לסיר ומביאים לרתיחה על אש בינונית. הפחיתו בחצי, תוך ערבוב תדיר.
מוסיפים את חומץ שרי, דבש 1 כפית מלח.
מערבבים את הפטרוזיליה, השום וגרידת הלימון יחד עם קורט מלח ופלפל קל לקישוט.
מניחים כל חבילת קלף על צלחת עם שפה. קורעים או חותכים בזהירות את חבילות הקלף ומזלפים את הדג בכפית מהפחתת ההדרים ומקשטים בתערובת הפטרוזיליה וגרידת הלימון.