דובדבן אננס פריך
דובדבן אננס פריך עשוי להיות רק הקינוח שאתה מחפש. המתכון הזה מכסה %10 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מתכון זה משמש 12. מנה אחת של מנה זו מכילה בערך 6 גרם חלבון, 20 גרם שומן, ובסך הכל 560 קלוריות. זה הביא לך על ידי טעם של הבית. אם יש לכם גלידה, סוכר חום, חמאה וקומץ מרכיבים אחרים הם כל מה שצריך כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. מההכנה לצלחת, המתכון הזה לוקח בערך 45 דקות. בסך הכל, מתכון זה מרוויח ציון כפית גרוע למדי של 25%. נסו אננס פריך, אננס פריך, ו אננס פריך עבור מתכונים דומים.
הוראות
מסננים דובדבנים, שומרים 1/3 כוס מיץ.
מניחים דובדבנים ומיץ בסיר; מוסיפים אננס, סוכר וטפיוקה.
בינתיים, בקערה גדולה, שלבו את הקמח, הסוכר החום, שיבולת השועל, אבקת האפייה והמלח. מערבבים פנימה וניל.
חותכים פנימה חמאה עד לקבלת פירורים. לחץ חצי לתוך 13 אינץ ' משומן. 9 אינץ'. תבנית אפייה.
מביאים תערובת דובדבנים לרתיחה, תוך ערבוב מדי פעם; מבשלים ומערבבים במשך דקה 1 או עד עבה ומבעבע.
מפזרים תערובת שיבולת שועל שנותרה.
אופים בחום 375 למשך 25-30 דקות או עד שהמילוי מבעבע והתוספת מזהיבה.
מגישים חם עם גלידה אם רוצים.
יין מומלץ: קרם שרי, יציאה, Moscato Dasti
פריך בתפריט? נסה להתאים עם קרם שרי, פורט ומוסקטו ד ' אסטי. כלל זיווג יין נפוץ הוא לוודא שהיין שלך מתוק יותר מהאוכל שלך. קינוחים עדינים משתלבים היטב עם מוסקטו ד ' אסטי, קינוחים אגוזים עם שרי שמנת וקינוחי קרמל או שוקולד משתלבים היטב עם פורט. אתה יכול לנסות את נ. ב. סולרה קרם שרי. הסוקרים די אוהבים את זה עם דירוג של 4.5 מתוך 5 כוכבים ומחיר של כ-17 דולר לבקבוק.
![נ. ב. סולרה קרם שרי]()
נ. ב. סולרה קרם שרי
לשרי קרם סולרה גוון ענבר מבריק ונחושת עמוקה. עם ניחוחות חמאה ופקאן, ניחוחות האגוזים המלוחים המתוקים והתבלינים החומים נושאים מבטא קרמל מורכב. כניסה מתוקה מובילה לחיך מעוגל, שופע ומלא גוף בינוני עם גימור ארוך וטעים.