שעועית אדומה ואורז חריפה היא מנה עיקרית המגישה 8. מתבוננים בדמות שלך? מתכון ואינו מכיל גלוטן, וללא חלב מכיל 264 קלוריות , 14 גרם חלבון ו -6 גרם שומן למנה. תמורת 55 סנט למנה , מתכון זה מכסה 11% מהדרישות היומיות שלך של ויטמינים ומינרלים. גשו לסופר וקנו כמון טחון, בצל, סלרי ועוד מספר מצרכים כדי להכין אותו היום. לא הרבה אנשים הכינו את המתכון הזה, והייתי אומר שהוא פגע במקום. מההכנה ועד הצלחת, המתכון הזה לוקח בערך 3 שעות ו-10 דקות . הוא מובא אליך על ידי Taste of Home. עם ציון ספונקולרי של 54% , המנה הזו מוצקה. משתמשים שאהבו את המתכון הזה אהבו גם שעועית אדומה חריפה על אורז , שעועית אדומה צמחונית חריפה ואורז , ואורז אדום עם נקניק הבנרו ושעועית אדומה .
הוראות
1
מיון ושטוף שעועית. בתנור או קומקום הולנדי גדול, שמים את כל המרכיבים מלבד פטרוזיליה ואורז. מביאים לרתיחה, ואז מבשלים, מכוסה, 3 עד 4 שעות או עד שהשעועית רכה. מערבבים מדי פעם, מוסיפים מים לפי הצורך כדי ליצור רוטב סמיך. ממש לפני ההגשה מוציאים עלי דפנה ומערבבים פנימה פטרוזיליה.
מרכיבים שתצטרך
3 כפות בתוספת 1-1/2 כפיות חמאה, מומסת
מרק עוף או מרק ירקות (או יותר לפי הצורך)
חומץ תפוחים או רוטב חריף, להגשה
6 שיני שום גדולות פרוסות דקות
1 כפית מלח היקורי מעושן
עם רוטב וואסבי וג'ינג'ר (מומלץ: רוטב האנה של Hoboken Eddie's Hukilau)
ציוד שתשתמש בו
1 קילו שוקי עוף
2
מגישים על אורז.
מרכיבים שתצטרך
עם רוטב וואסבי וג'ינג'ר (מומלץ: רוטב האנה של Hoboken Eddie's Hukilau)