קושימומחה
מוכן ב3 שעות, 15 דק.
מנות1
ציון בריאות56
מגזין

דובדבן ושוקולד בושה דה נואל

דובדבן ושוקולד בושה דה נואל
תמיד כיף שיש עוד מתכון של עיקריים, אז תנו הזדמנות ל דובדבן ושוקולד Bûche de Noël. זה מתכון ללא גלוטן משמש 1 . מנה אחת מכילה 3283 קלוריות, 63 גרם חלבון ו 180 גרם שומן. גשו לסופר וקנו שמנת, ממתקים, חלבונים ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. כדי להשתמש ב השמנת הכבדה אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,סופות שלג תוצרת בית עם ביצי חמאת בוטנים של ריס כקינוח. זמן הכנת המתכון כ 3 שעות ו-15 דקות. מתכונים דומים: Cherry-and-Chocolate Bûche de Noël, שוקולד Buche De Noel, ו שוקולד בורשה דה נואל.

הוראות

1
מחממים את התנור כדי ליצור תבנית אפייה בגודל 9 על 13 אינץ ' עם נייר קלף. בקערה של מערבל חשמלי עומד מצויד עם המקצף, להכות את חלמוני הביצה עם 6 כפות של הסוכר במהירות גבוהה עד התערובת היא חיוורת ורכה, ומשאיר שביל סרט כאשר המתיחה הוא הרים, 3 דקות; להעביר קערה גדולה.
מרכיבים שתצטרך
עוגיות ג'ינג'רס, מחולקותעוגיות ג'ינג'רס, מחולקות
מיץ לימון, אופציונלימיץ לימון, אופציונלי
ציוד שתשתמש בו
דוגמאות בארכיון "מלאכות יד" באתר האינטרנט של נשים כפריותדוגמאות בארכיון "מלאכות יד" באתר האינטרנט של נשים כפריות
גבינות מעורבות מגוררות, כמו גבינות לטאקוגבינות מעורבות מגוררות, כמו גבינות לטאקו
שרימפס מוקפץשרימפס מוקפץ
צרור גדול אחד של סיגליות בר (כולל הגבעולים), שטופותצרור גדול אחד של סיגליות בר (כולל הגבעולים), שטופות
2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך
2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®
2
לשטוף ולייבש היטב את קערת המיקסר ולהקציף.
ציוד שתשתמש בו
ליקריץ 42 מחרוזות אדומותליקריץ 42 מחרוזות אדומות
צרור גדול אחד של סיגליות בר (כולל הגבעולים), שטופותצרור גדול אחד של סיגליות בר (כולל הגבעולים), שטופות
2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך
3
מוסיפים את חלבוני הביצה והמלח לקערה ומכים במהירות גבוהה בינוני עד פסגות רכות טופס. בהדרגה להוסיף את 6 כפות הנותרים של סוכר ולהמשיך להכות עד הלבנים הם נוקשים ומבריק.
מרכיבים שתצטרך
גלידת וניל דלת שומן, אופציונליגלידת וניל דלת שומן, אופציונלי
מיץ לימון, אופציונלימיץ לימון, אופציונלי
לחם בן יום חתוך לקוביות (קוביות בגודל 1.5 ס"מ), ללא קרוםלחם בן יום חתוך לקוביות (קוביות בגודל 1.5 ס"מ), ללא קרום
ציוד שתשתמש בו
2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך
4
באמצעות מרית גומי, מערבבים רבע מהלבנים המוכים לתערובת החלמון, ואז לקפל את הלבנים הנותרים עד שלא יישארו פסים. עבודה ב 2 קבוצות, לנפות את הקקאו על הבלילה לקפל בעדינות עד משולב באופן מלא.
מרכיבים שתצטרך
נייר אורזנייר אורז
עוגיות ג'ינג'רס, מחולקותעוגיות ג'ינג'רס, מחולקות
ציוד שתשתמש בו
4 בייגלה גדולים מכוסים יוגורט4 בייגלה גדולים מכוסים יוגורט
5
מורחים את הבלילה על תבנית האפייה מוכנה בשכבה זוגית.
מרכיבים שתצטרך
20 עד 25 עלי תרד שלמים20 עד 25 עלי תרד שלמים
ציוד שתשתמש בו
שרימפס מוקפץשרימפס מוקפץ
6
אופים במשך 18 עד 20 דקות, עד העוגה מרגישה קפיץ ויבש; לסובב את המחבת באמצע דרך האפייה.
ציוד שתשתמש בו
2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®
שרימפס מוקפץ, קלוףשרימפס מוקפץ, קלוף
7
העברה למתלה ולתת מגניב לחלוטין.
8
בסיר קטן, לשלב את המים והסוכר ולהביא לרתיחה על חום גבוה. להפחית את החום בינוני ומבשל רק עד הסוכר הוא מומס לחלוטין, על 1 דקה.
מרכיבים שתצטרך
מיץ לימון, אופציונלימיץ לימון, אופציונלי
גבינת פרמזן מגוררת טרייה, בתוספת הקליפה (אופציונלי)גבינת פרמזן מגוררת טרייה, בתוספת הקליפה (אופציונלי)
ציוד שתשתמש בו
20 תותים טריים, ללא קליפה20 תותים טריים, ללא קליפה
9
הסר מהחום ומערבבים בקירש.
מרכיבים שתצטרך
קירשהקירשה
10
בקערה קטנה ובטוחה למיקרוגל, מפזרים את הג ' לטין מעל המים ונותנים לעמוד עד שהתרככו. בסיר קטן, לשלב את החלב עם שעועית וניל וזרעים ולהביא לרתיחה על חום גבוה בינוני. בינתיים, בקערה בינונית, לטאטא את חלמוני הביצה עם הסוכר.
מרכיבים שתצטרך
חלבוני ביצה מפוסטרים (מקרטון), בטמפרטורת החדרחלבוני ביצה מפוסטרים (מקרטון), בטמפרטורת החדר
עוגיות ג'ינג'רס, מחולקותעוגיות ג'ינג'רס, מחולקות
רוטס סוכריותרוטס סוכריות
קישואים מאודים או מוקפצים קלות, להגשהקישואים מאודים או מוקפצים קלות, להגשה
מיץ לימון, אופציונלימיץ לימון, אופציונלי
גבינת פרמזן מגוררת טרייה, בתוספת הקליפה (אופציונלי)גבינת פרמזן מגוררת טרייה, בתוספת הקליפה (אופציונלי)
בננות, חתוכות לפרוסות בעובי 1/4 אינץ'בננות, חתוכות לפרוסות בעובי 1/4 אינץ'
ציוד שתשתמש בו
קצפת או גלידת וניל ואגוזי פקאן קלויים נוספים, אופציונליקצפת או גלידת וניל ואגוזי פקאן קלויים נוספים, אופציונלי
20 תותים טריים, ללא קליפה20 תותים טריים, ללא קליפה
צרור גדול אחד של סיגליות בר (כולל הגבעולים), שטופותצרור גדול אחד של סיגליות בר (כולל הגבעולים), שטופות
2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך
11
כאשר החלב מגיע לרתיחה, להשליך את שעועית וניל. לאט לאט לטאטא את החלב לתוך תערובת חלמון עד מעורבב היטב.
מרכיבים שתצטרך
חלבוני ביצה מפוסטרים (מקרטון), בטמפרטורת החדרחלבוני ביצה מפוסטרים (מקרטון), בטמפרטורת החדר
בננות, חתוכות לפרוסות בעובי 1/4 אינץ'בננות, חתוכות לפרוסות בעובי 1/4 אינץ'
עוגיות ג'ינג'רס, מחולקותעוגיות ג'ינג'רס, מחולקות
ציוד שתשתמש בו
צרור גדול אחד של סיגליות בר (כולל הגבעולים), שטופותצרור גדול אחד של סיגליות בר (כולל הגבעולים), שטופות
12
להעביר את התערובת לסיר ולבשל על חום נמוך בינוני, ערבוב כל הזמן, עד פודינג הוא עבה מספיק כדי מעיל האחורי של הכף, על 1 עד 2 דקות. מסננים את הפודינג לקערה בינונית.
מרכיבים שתצטרך
2 בננות, חתוכות לפרוסות בעובי 1/4 אינץ'2 בננות, חתוכות לפרוסות בעובי 1/4 אינץ'
ציוד שתשתמש בו
20 תותים טריים, ללא קליפה20 תותים טריים, ללא קליפה
2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך
13
ממיסים את הג ' לטין במיקרוגל במשך 15 שניות; מערבבים אותו לתוך פודינג ולתת מגניב. בינתיים, מקציפים את השמנת הכבדה עד הפירמה. מערבבים רבע מן הקצפת לתוך פודינג עד incorporated, ואז לקפל את הקצפת הנותרים.
מרכיבים שתצטרך
רול-אפ פירות (מומלץ: פרי לפי כף הרגל)רול-אפ פירות (מומלץ: פרי לפי כף הרגל)
כוסות שוקולד צ'יפס מתוק מריר (60 אחוז קקאו) (מומלץ: Ghiradelli)כוסות שוקולד צ'יפס מתוק מריר (60 אחוז קקאו) (מומלץ: Ghiradelli)
2 בננות, חתוכות לפרוסות בעובי 1/4 אינץ'2 בננות, חתוכות לפרוסות בעובי 1/4 אינץ'
רוטס סוכריותרוטס סוכריות
ציוד שתשתמש בו
קצפת או גלידת וניל ואגוזי פקאן קלויים נוספים, אופציונליקצפת או גלידת וניל ואגוזי פקאן קלויים נוספים, אופציונלי
14
תריץ את קצה הסכין מסביב לקצה העוגה. מכסים בגיליון קלף נקי ובתבנית אפייה שנייה והופכים את העוגה.
ציוד שתשתמש בו
שרימפס מוקפץשרימפס מוקפץ
רול פירות צהוב אחדרול פירות צהוב אחד
15
הסר את תבנית האפייה הראשונה וקלף את הקלף.
ציוד שתשתמש בו
שרימפס מוקפץשרימפס מוקפץ
16
מברישים את סירופ הקירש באופן שווה על העוגה כדי להשרות; שומרים סירופ נוסף לשימוש נוסף.
מרכיבים שתצטרך
קירשהקירשה
3 תותים קפואים ללא סוכר3 תותים קפואים ללא סוכר
17
באמצעות מרית אופסט, להפיץ את המילוי באופן שווה על העוגה. לפזר את הדובדבנים על המילוי. השתמש בקלף כדי לגלגל בזהירות את העוגה כדי ליצור יומן באורך 13 אינץ ' עם התפר בתחתית. מקפלים את הקלף על היומן כך הקצוות נפגשים. באמצעות סרגל, לסחוט את העוגה בקלף כדי להדק את הגליל. להכניס למקרר לפחות 1 שעה.
מרכיבים שתצטרך
2 חבילות (90 גרם) של ליידי אינג'רס2 חבילות (90 גרם) של ליידי אינג'רס
20 עד 25 עלי תרד שלמים20 עד 25 עלי תרד שלמים
דיסקיות ציפוי סוכריות אדומות ו/או ירוקות, אופציונלידיסקיות ציפוי סוכריות אדומות ו/או ירוקות, אופציונלי
ציוד שתשתמש בו
מרית אופסטמרית אופסט
18
ממש לפני ההגשה, מקציפים את השמנת עם הסוכר של הממתקים עד הפירמה.
מרכיבים שתצטרך
רול-אפ פירות צהוברול-אפ פירות צהוב
ופלים מיניאטוריים של ונילופלים מיניאטוריים של וניל
19
להעביר את העוגה מגש הגשה וכפור עם קצפת. לנפות את אבקת הקקאו על גבי. תחתוך ותגיש.
מרכיבים שתצטרך
רול-אפ פירות (מומלץ: פרי לפי כף הרגל)רול-אפ פירות (מומלץ: פרי לפי כף הרגל)
נייר אורזנייר אורז