דובדבן ושוקולד בושה דה נואל
תמיד כיף שיש עוד מתכון של עיקריים, אז תנו הזדמנות ל דובדבן ושוקולד Bûche de Noël. זה מתכון ללא גלוטן משמש 1 . מנה אחת מכילה 3283 קלוריות, 63 גרם חלבון ו 180 גרם שומן. גשו לסופר וקנו שמנת, ממתקים, חלבונים ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. כדי להשתמש ב השמנת הכבדה אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,סופות שלג תוצרת בית עם ביצי חמאת בוטנים של ריס כקינוח. זמן הכנת המתכון כ 3 שעות ו-15 דקות. מתכונים דומים: Cherry-and-Chocolate Bûche de Noël, שוקולד Buche De Noel, ו שוקולד בורשה דה נואל.
הוראות
מחממים את התנור כדי ליצור תבנית אפייה בגודל 9 על 13 אינץ ' עם נייר קלף. בקערה של מערבל חשמלי עומד מצויד עם המקצף, להכות את חלמוני הביצה עם 6 כפות של הסוכר במהירות גבוהה עד התערובת היא חיוורת ורכה, ומשאיר שביל סרט כאשר המתיחה הוא הרים, 3 דקות; להעביר קערה גדולה.
לשטוף ולייבש היטב את קערת המיקסר ולהקציף.
מוסיפים את חלבוני הביצה והמלח לקערה ומכים במהירות גבוהה בינוני עד פסגות רכות טופס. בהדרגה להוסיף את 6 כפות הנותרים של סוכר ולהמשיך להכות עד הלבנים הם נוקשים ומבריק.
באמצעות מרית גומי, מערבבים רבע מהלבנים המוכים לתערובת החלמון, ואז לקפל את הלבנים הנותרים עד שלא יישארו פסים. עבודה ב 2 קבוצות, לנפות את הקקאו על הבלילה לקפל בעדינות עד משולב באופן מלא.
מורחים את הבלילה על תבנית האפייה מוכנה בשכבה זוגית.
אופים במשך 18 עד 20 דקות, עד העוגה מרגישה קפיץ ויבש; לסובב את המחבת באמצע דרך האפייה.
העברה למתלה ולתת מגניב לחלוטין.
בסיר קטן, לשלב את המים והסוכר ולהביא לרתיחה על חום גבוה. להפחית את החום בינוני ומבשל רק עד הסוכר הוא מומס לחלוטין, על 1 דקה.
הסר מהחום ומערבבים בקירש.
בקערה קטנה ובטוחה למיקרוגל, מפזרים את הג ' לטין מעל המים ונותנים לעמוד עד שהתרככו. בסיר קטן, לשלב את החלב עם שעועית וניל וזרעים ולהביא לרתיחה על חום גבוה בינוני. בינתיים, בקערה בינונית, לטאטא את חלמוני הביצה עם הסוכר.
כאשר החלב מגיע לרתיחה, להשליך את שעועית וניל. לאט לאט לטאטא את החלב לתוך תערובת חלמון עד מעורבב היטב.
להעביר את התערובת לסיר ולבשל על חום נמוך בינוני, ערבוב כל הזמן, עד פודינג הוא עבה מספיק כדי מעיל האחורי של הכף, על 1 עד 2 דקות. מסננים את הפודינג לקערה בינונית.
ממיסים את הג ' לטין במיקרוגל במשך 15 שניות; מערבבים אותו לתוך פודינג ולתת מגניב. בינתיים, מקציפים את השמנת הכבדה עד הפירמה. מערבבים רבע מן הקצפת לתוך פודינג עד incorporated, ואז לקפל את הקצפת הנותרים.
תריץ את קצה הסכין מסביב לקצה העוגה. מכסים בגיליון קלף נקי ובתבנית אפייה שנייה והופכים את העוגה.
הסר את תבנית האפייה הראשונה וקלף את הקלף.
מברישים את סירופ הקירש באופן שווה על העוגה כדי להשרות; שומרים סירופ נוסף לשימוש נוסף.
באמצעות מרית אופסט, להפיץ את המילוי באופן שווה על העוגה. לפזר את הדובדבנים על המילוי. השתמש בקלף כדי לגלגל בזהירות את העוגה כדי ליצור יומן באורך 13 אינץ ' עם התפר בתחתית. מקפלים את הקלף על היומן כך הקצוות נפגשים. באמצעות סרגל, לסחוט את העוגה בקלף כדי להדק את הגליל. להכניס למקרר לפחות 1 שעה.
ממש לפני ההגשה, מקציפים את השמנת עם הסוכר של הממתקים עד הפירמה.
להעביר את העוגה מגש הגשה וכפור עם קצפת. לנפות את אבקת הקקאו על גבי. תחתוך ותגיש.