קושימומחה
מוכן ב3 שעות, 15 דק.
מנות1
ציון בריאות56
מגזין

דובדבן ושוקולד בושה דה נואל

דובדבן ושוקולד בושה דה נואל
תמיד כיף שיש עוד מתכון של עיקריים, אז תנו הזדמנות ל דובדבן ושוקולד Bûche de Noël. זה מתכון ללא גלוטן משמש 1 . מנה אחת מכילה 3283 קלוריות, 63 גרם חלבון ו 180 גרם שומן. גשו לסופר וקנו שמנת, ממתקים, חלבונים ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. כדי להשתמש ב השמנת הכבדה אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,סופות שלג תוצרת בית עם ביצי חמאת בוטנים של ריס כקינוח. זמן הכנת המתכון כ 3 שעות ו-15 דקות. מתכונים דומים: Cherry-and-Chocolate Bûche de Noël, שוקולד Buche De Noel, ו שוקולד בורשה דה נואל.

הוראות

1
מחממים את התנור כדי ליצור תבנית אפייה בגודל 9 על 13 אינץ ' עם נייר קלף. בקערה של מערבל חשמלי עומד מצויד עם המקצף, להכות את חלמוני הביצה עם 6 כפות של הסוכר במהירות גבוהה עד התערובת היא חיוורת ורכה, ומשאיר שביל סרט כאשר המתיחה הוא הרים, 3 דקות; להעביר קערה גדולה.
מרכיבים שתצטרך
עוגיות ג'ינג'רס, מחולקותעוגיות ג'ינג'רס, מחולקות
רצועת קליפת לימוןרצועת קליפת לימון
ציוד שתשתמש בו
4 פרוסות פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'4 פרוסות פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'
גבינות מעורבות מגוררות, כמו גבינות לטאקוגבינות מעורבות מגוררות, כמו גבינות לטאקו
קורט פתיתי פלפל אדוםקורט פתיתי פלפל אדום
חבילה אחת (3.3 אונקיות) אינסטנט תערובת פודינג שוקולד לבןחבילה אחת (3.3 אונקיות) אינסטנט תערובת פודינג שוקולד לבן
הסוכריות של Peachie-oהסוכריות של Peachie-o
בצל קצוץ (2 בצלים)בצל קצוץ (2 בצלים)
2
לשטוף ולייבש היטב את קערת המיקסר ולהקציף.
ציוד שתשתמש בו
ליקריץ 42 מחרוזות אדומותליקריץ 42 מחרוזות אדומות
חבילה אחת (3.3 אונקיות) אינסטנט תערובת פודינג שוקולד לבןחבילה אחת (3.3 אונקיות) אינסטנט תערובת פודינג שוקולד לבן
הסוכריות של Peachie-oהסוכריות של Peachie-o
3
מוסיפים את חלבוני הביצה והמלח לקערה ומכים במהירות גבוהה בינוני עד פסגות רכות טופס. בהדרגה להוסיף את 6 כפות הנותרים של סוכר ולהמשיך להכות עד הלבנים הם נוקשים ומבריק.
מרכיבים שתצטרך
1/4 כוס בתוספת 1 כף מים קרים, מחולקים1/4 כוס בתוספת 1 כף מים קרים, מחולקים
רצועת קליפת לימוןרצועת קליפת לימון
5 סוכריות רקיק של Necco, מחולקות5 סוכריות רקיק של Necco, מחולקות
ציוד שתשתמש בו
הסוכריות של Peachie-oהסוכריות של Peachie-o
4
באמצעות מרית גומי, מערבבים רבע מהלבנים המוכים לתערובת החלמון, ואז לקפל את הלבנים הנותרים עד שלא יישארו פסים. עבודה ב 2 קבוצות, לנפות את הקקאו על הבלילה לקפל בעדינות עד משולב באופן מלא.
מרכיבים שתצטרך
נייר אורזנייר אורז
עוגיות ג'ינג'רס, מחולקותעוגיות ג'ינג'רס, מחולקות
ציוד שתשתמש בו
4 בייגלה גדולים מכוסים יוגורט4 בייגלה גדולים מכוסים יוגורט
5
מורחים את הבלילה על תבנית האפייה מוכנה בשכבה זוגית.
מרכיבים שתצטרך
קילו פטל שחור (בערךקילו פטל שחור (בערך
ציוד שתשתמש בו
קורט פתיתי פלפל אדוםקורט פתיתי פלפל אדום
6
אופים במשך 18 עד 20 דקות, עד העוגה מרגישה קפיץ ויבש; לסובב את המחבת באמצע דרך האפייה.
ציוד שתשתמש בו
בצל קצוץ (2 בצלים)בצל קצוץ (2 בצלים)
פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'
7
העברה למתלה ולתת מגניב לחלוטין.
8
בסיר קטן, לשלב את המים והסוכר ולהביא לרתיחה על חום גבוה. להפחית את החום בינוני ומבשל רק עד הסוכר הוא מומס לחלוטין, על 1 דקה.
מרכיבים שתצטרך
רצועת קליפת לימוןרצועת קליפת לימון
רצועת קליפת לימון אחתרצועת קליפת לימון אחת
ציוד שתשתמש בו
אגוזי פקאן מזוגגים קצוצים, לא חובהאגוזי פקאן מזוגגים קצוצים, לא חובה
9
הסר מהחום ומערבבים בקירש.
מרכיבים שתצטרך
קירשהקירשה
10
בקערה קטנה ובטוחה למיקרוגל, מפזרים את הג ' לטין מעל המים ונותנים לעמוד עד שהתרככו. בסיר קטן, לשלב את החלב עם שעועית וניל וזרעים ולהביא לרתיחה על חום גבוה בינוני. בינתיים, בקערה בינונית, לטאטא את חלמוני הביצה עם הסוכר.
מרכיבים שתצטרך
חלבוני ביצה מפוסטרים (מקרטון), בטמפרטורת החדרחלבוני ביצה מפוסטרים (מקרטון), בטמפרטורת החדר
עוגיות ג'ינג'רס, מחולקותעוגיות ג'ינג'רס, מחולקות
רוטס סוכריותרוטס סוכריות
1 כפית אבקת ג'לטין ללא טעם1 כפית אבקת ג'לטין ללא טעם
רצועת קליפת לימוןרצועת קליפת לימון
רצועת קליפת לימון אחתרצועת קליפת לימון אחת
עוגיות שיבולת שועל תמרים, מפוררות גסעוגיות שיבולת שועל תמרים, מפוררות גס
ציוד שתשתמש בו
1/2 כוס חמאה ללא מלח (1 מקל), בטמפרטורת החדר, ועוד להברשה1/2 כוס חמאה ללא מלח (1 מקל), בטמפרטורת החדר, ועוד להברשה
אגוזי פקאן מזוגגים קצוצים, לא חובהאגוזי פקאן מזוגגים קצוצים, לא חובה
חבילה אחת (3.3 אונקיות) אינסטנט תערובת פודינג שוקולד לבןחבילה אחת (3.3 אונקיות) אינסטנט תערובת פודינג שוקולד לבן
הסוכריות של Peachie-oהסוכריות של Peachie-o
11
כאשר החלב מגיע לרתיחה, להשליך את שעועית וניל. לאט לאט לטאטא את החלב לתוך תערובת חלמון עד מעורבב היטב.
מרכיבים שתצטרך
חלבוני ביצה מפוסטרים (מקרטון), בטמפרטורת החדרחלבוני ביצה מפוסטרים (מקרטון), בטמפרטורת החדר
עוגיות שיבולת שועל תמרים, מפוררות גסעוגיות שיבולת שועל תמרים, מפוררות גס
עוגיות ג'ינג'רס, מחולקותעוגיות ג'ינג'רס, מחולקות
ציוד שתשתמש בו
חבילה אחת (3.3 אונקיות) אינסטנט תערובת פודינג שוקולד לבןחבילה אחת (3.3 אונקיות) אינסטנט תערובת פודינג שוקולד לבן
12
להעביר את התערובת לסיר ולבשל על חום נמוך בינוני, ערבוב כל הזמן, עד פודינג הוא עבה מספיק כדי מעיל האחורי של הכף, על 1 עד 2 דקות. מסננים את הפודינג לקערה בינונית.
מרכיבים שתצטרך
1 טיפות מסטיק כתומות גדולות1 טיפות מסטיק כתומות גדולות
ציוד שתשתמש בו
אגוזי פקאן מזוגגים קצוצים, לא חובהאגוזי פקאן מזוגגים קצוצים, לא חובה
הסוכריות של Peachie-oהסוכריות של Peachie-o
13
ממיסים את הג ' לטין במיקרוגל במשך 15 שניות; מערבבים אותו לתוך פודינג ולתת מגניב. בינתיים, מקציפים את השמנת הכבדה עד הפירמה. מערבבים רבע מן הקצפת לתוך פודינג עד incorporated, ואז לקפל את הקצפת הנותרים.
מרכיבים שתצטרך
רול-אפ פירות (מומלץ: פרי לפי כף הרגל)רול-אפ פירות (מומלץ: פרי לפי כף הרגל)
כוסות שוקולד צ'יפס מתוק מריר (60 אחוז קקאו) (מומלץ: Ghiradelli)כוסות שוקולד צ'יפס מתוק מריר (60 אחוז קקאו) (מומלץ: Ghiradelli)
1 טיפות מסטיק כתומות גדולות1 טיפות מסטיק כתומות גדולות
רוטס סוכריותרוטס סוכריות
ציוד שתשתמש בו
1/2 כוס חמאה ללא מלח (1 מקל), בטמפרטורת החדר, ועוד להברשה1/2 כוס חמאה ללא מלח (1 מקל), בטמפרטורת החדר, ועוד להברשה
14
תריץ את קצה הסכין מסביב לקצה העוגה. מכסים בגיליון קלף נקי ובתבנית אפייה שנייה והופכים את העוגה.
ציוד שתשתמש בו
קורט פתיתי פלפל אדוםקורט פתיתי פלפל אדום
מסטיק פירות עם פסים כתומיםמסטיק פירות עם פסים כתומים
15
הסר את תבנית האפייה הראשונה וקלף את הקלף.
ציוד שתשתמש בו
קורט פתיתי פלפל אדוםקורט פתיתי פלפל אדום
16
מברישים את סירופ הקירש באופן שווה על העוגה כדי להשרות; שומרים סירופ נוסף לשימוש נוסף.
מרכיבים שתצטרך
קירשהקירשה
2 קופסאות חצאי אגסים בסירופ2 קופסאות חצאי אגסים בסירופ
17
באמצעות מרית אופסט, להפיץ את המילוי באופן שווה על העוגה. לפזר את הדובדבנים על המילוי. השתמש בקלף כדי לגלגל בזהירות את העוגה כדי ליצור יומן באורך 13 אינץ ' עם התפר בתחתית. מקפלים את הקלף על היומן כך הקצוות נפגשים. באמצעות סרגל, לסחוט את העוגה בקלף כדי להדק את הגליל. להכניס למקרר לפחות 1 שעה.
מרכיבים שתצטרך
קילו חצאי פקאןקילו חצאי פקאן
קילו פטל שחור (בערךקילו פטל שחור (בערך
דיסקיות ציפוי סוכריות אדומות ו/או ירוקות, אופציונלידיסקיות ציפוי סוכריות אדומות ו/או ירוקות, אופציונלי
ציוד שתשתמש בו
מרית אופסטמרית אופסט
18
ממש לפני ההגשה, מקציפים את השמנת עם הסוכר של הממתקים עד הפירמה.
מרכיבים שתצטרך
5 סוכריות של Peachie-O5 סוכריות של Peachie-O
עגבניות שמש לאעגבניות שמש לא
19
להעביר את העוגה מגש הגשה וכפור עם קצפת. לנפות את אבקת הקקאו על גבי. תחתוך ותגיש.
מרכיבים שתצטרך
רול-אפ פירות (מומלץ: פרי לפי כף הרגל)רול-אפ פירות (מומלץ: פרי לפי כף הרגל)
נייר אורזנייר אורז