קושירגיל
מוכן ב30 דק.
מנות8
ציון בריאות3
מגזין

דולצ'ה פסקה (אפרסקים מתוקים)

דולצ'ה פסקה (אפרסקים מתוקים)
אם אתה רוצה להוסיף לרפרטואר שלך עוד מתכונים ללא גלוטן, ללא חלב, צמחוני לקטו אובו וטבעוני, אולי דולצ'ה פסקה (אפרסקים מתוקים) הוא מתכון שכדאי לך לנסות. מתאפור זה מכיל 190 קלוריות, 2 גרם חלבון ו-6 גרם שומן למנה. מתאים ל-8 מנות. תמורת $1.99 למנה, מתכון זה מכסה 6% מהדרישות היומיות שלך של ויטמינים ומינרלים. זה מובא אליך על ידי Allrecipes. 10 אנשים מצאו את המתכון הזה טעים ומשביע. אם יש לכם ברנדי, צנוברים, סוכר ועוד כמה מרכיבים בהישג יד, תוכלו להכין אותו. מההכנה ועד הצלחת, המתכון הזה לוקח בערך 30 דקות. בסך הכל, המתכון הזה זוכה לציון די גרוע של 37%. אם אהבתם את המתכון הזה, תסתכל על המתכונים הדומים הבאים: פטל בוקונה דולצ'ה (פה מתוק), שמירה על קינוח קיץ מתוק ופשוט עם ברוסקטה דולצ'ה, וביסקוויטים מתוקים עם אפרסקים צלויים.

הוראות

1
מחממים תנור ל-375 מעלות צלזיוס (190 מעלות צלזיוס). מרפדים תבנית בנייר אפייה בנייר כסף.
ציוד שתשתמש בו
1 (5 אונקיות) גוש שוקולד מתוק למחצה, קצוץ לקוביות (מומלץ: Callebaut)1 (5 אונקיות) גוש שוקולד מתוק למחצה, קצוץ לקוביות (מומלץ: Callebaut)
5 כוסות אפרסקים טריים או קפואים פרוסים, מופשרים5 כוסות אפרסקים טריים או קפואים פרוסים, מופשרים
1 ליטר חלב מלא, בטמפרטורת החדר1 ליטר חלב מלא, בטמפרטורת החדר
2
מניחים את התאנים והצנוברים בקערת מעבד מזון ומקציפים עד שהם דקיקים.
מרכיבים שתצטרך
חבילה אחת (12 אונקיות) גבינת בריחבילה אחת (12 אונקיות) גבינת ברי
1 (8 אונקיות) צנצנת דבש1 (8 אונקיות) צנצנת דבש
ציוד שתשתמש בו
3 עד 4 כפות מים, ועוד במידת הצורך3 עד 4 כפות מים, ועוד במידת הצורך
2 לחמניות כריך צוללות (בערך 10 אינץ')2 לחמניות כריך צוללות (בערך 10 אינץ')
3
מניחים את האפרסקים החצויים על תבנית האפייה המוכנה, כשהצד החתוך כלפי מעלה.
מרכיבים שתצטרך
אפרסקים לבנים בשלים, קלופים, מגולענים וקצוציםאפרסקים לבנים בשלים, קלופים, מגולענים וקצוצים
ציוד שתשתמש בו
1 (5 אונקיות) גוש שוקולד מתוק למחצה, קצוץ לקוביות (מומלץ: Callebaut)1 (5 אונקיות) גוש שוקולד מתוק למחצה, קצוץ לקוביות (מומלץ: Callebaut)
4
מפזרים באופן שווה את הסוכר הלבן.
מרכיבים שתצטרך
פיל פונדנטפיל פונדנט
5
יוצקים את היין הלבן על האפרסקים וממלאים אותם בתערובת התאנים.
מרכיבים שתצטרך
1 (קופסה של 14 אונקיות) תערובת ריזוטו ארוזה1 (קופסה של 14 אונקיות) תערובת ריזוטו ארוזה
אפרסקים לבנים בשלים, קלופים, מגולענים וקצוציםאפרסקים לבנים בשלים, קלופים, מגולענים וקצוצים
1 (8 אונקיות) צנצנת דבש1 (8 אונקיות) צנצנת דבש
6
יוצקים את הברנדי על האפרסקים.
מרכיבים שתצטרך
אפרסקים לבנים בשלים, קלופים, מגולענים וקצוציםאפרסקים לבנים בשלים, קלופים, מגולענים וקצוצים
2 קורטים ציפורן טחון2 קורטים ציפורן טחון
7
אופים בתנור שחומם מראש עד להשחמה, כ-15 דקות.
ציוד שתשתמש בו
1 ליטר חלב מלא, בטמפרטורת החדר1 ליטר חלב מלא, בטמפרטורת החדר

יין מומלץ: יין מבעבע, ורוד נוצץ

אנטיפסטי בתפריט? נסה להתאים עם יין מבעבע ורוזה מבעבע. אם אתה מגיש מבחר של מתאבנים, אתה לא יכול להשתבש עם אלה. שניהם מאוד ידידותיים לאוכל ומשלימים מגוון טעמים. אתה יכול לנסות את בלנצ'רד פרז קאווה ברוט. הסוקרים די אוהבים את זה עם דירוג של 4.7 מתוך 5 כוכבים ומחיר של כ-18 דולר לבקבוק.
בלנצ'רד פרז קאווה ברוט
בלנצ'רד פרז קאווה ברוט
Blanchard Perez Brut הוא צהוב קש עם דגשים ירוקים במראה. האף רענן ואקספרסיבי עם ניחוחות ראשוניים של תפוח ירוק ואגס יחד עם אגוזים יבשים ותווי לחם טרי. בחיך תווים של פרי בשל עם אופי הדר אקספרסיבי מלווים ברמז של עשבי תיבול ים תיכוניים. חומציות, משקל ומרקם מאוזנים מביאים לסיומת ארוכה ומלאת חיים. יין מבעבע זה בעל איזון מושלם של יובש, בועות ופירות כדי להעשיר כל חווית אוכל. זוהי בחירה מצוינת להגשה לצד ירקות, שרימפס ורכיכות, או טעימה בפני עצמה! תערובת: 33% מקאבאו, 33% קסראל-לו, 34% פרלהדה